ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 17:43

CSKA_1948_ написа:Е, вие пък смятате Г.Г. за балък! Не се ли сещате за врътката, която ще се направи...

Врътката е, че губи милиони левове е т'ва е врътката. :lol: ЦСКА сега минава през чистилище. После надявам се никой не търси пак да си прави врътките.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 дек 2015 17:59

CSKA_1948_ написа:Е, вие пък смятате Г.Г. за балък! Не се ли сещате за врътката, която ще се направи...

Я ми обясни за врътката щото аз не я виждам!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 дек 2015 18:16

icko65 написа:

Я ми обясни за врътката щото аз не я виждам!

Ти не си в час,.. няма кво да ти обяснява. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 18:22

Това са много тънки схеми, разбираеми само за големите умове на все още неоткритите от хилядите работещи в големия адронен колайдер в ЦЕРН елементарни частици, а именно - Тео-рино, Съни-рино, Конанчо-ино и други подобни, все още неизвестни на нАуката частици.Тия хора са толкова напред в еволюцията, че назад да тичат не мож ги стигнем още хиляда години минимум.Факт!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 18:33

HekakaB написа:Това са много тънки схеми, разбираеми само за големите умове на все още неоткритите от хилядите работещи в големия адронен колайдер в ЦЕРН елементарни частици, а именно - Тео-рино, Съни-рино, Конанчо-ино и други подобни, все още неизвестни на нАуката частици.Тия хора са толкова напред в еволюцията, че назад да тичат не мож ги стигнем още хиляда години минимум.Факт!

Колега, добре е, че си признаваш. Че си липсващото звено между маймуната и човека в теорията на Дарвин. Но все пак тази тема е за ЦСКА. Ти дори не си цесекар. Не разбирам чий го дириш тук?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 18:38

И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 18:45

HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?

[offtopic]Аз пак ще попитам- чий го дириш тук? Не си от ЦСКА, не пишеш по темата. Заемаш накакви позиции, за които никой не те е питал, а и никой не се интересува от твоето мнение. Вярно,че това е форум и всеки е свободен да пише, където си поиска, но все пак се съобразявай с търпението на другите. Защото това твоето е най-вече заяждане в момента.[/offtopic]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 дек 2015 18:48

HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?

Не умней, а бегай бързо ! :evil:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 18:57

suni написа:

Не умней, а бегай бързо ! :evil:

Тоя е едно от „аз“-овете на Беладонката :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 18:58

Evil23 написа:Аз пак ще попитам- чий го дириш тук? Не си от ЦСКА, не пишеш по темата. Заемаш накакви позиции, за които никой не те е питал, а и никой не се интересува от твоето мнение. Вярно,че това е форум и всеки е свободен да пише, където си поиска, но все пак се съобразявай с търпението на другите. Защото това твоето е най-вече заяждане в момента.

Единствения който се заяжда в момента си ти.И аз в твоя стил ще питам пак.КОЙ СИ ТИ ДА КАЗВАШ КОЙ КЪДЕ ДА ПИШЕ?
Имам си позиции, пиша си.И тебе никой не те пита, ама ревеш.За какво?Като не те кефи на някой позицията, не четеш.Подминаваш и продължаваш напред.

Върни се в “Архив”