eMs1 написа:Не знам, сериозно ли ги мислиш тези работи? Държавата достатъчно време ни е прилагала тези методи, и ти мнго добре го знаеш това, и докъде стигнахме??
Защо трябва да е бил подкупен съдията? Първо, половината са пълни путки и щяха да свирята по същия начин, ако например мача се играеше в Разград, само и само да се натегнат, ако може някой да ги похвали след това, ако това им поведение ще им донесе редовни наряди....няма нужда да им се плаща, за да се подмазват на силите на деня! Това не ти ли е минавало през главата?? Може пък и да им е платено, но за какво ми говориш за прокурори и глупости, като тук за 2 седмици оправдаха и Хр.Бисеров и Ем.Масларова, ти за някакъв съдия, дето я взел 3-4 бона я не....Кои спонсори да се разследват ?? Виваком? Щрабак?? Стига моля те, начина е един, свършва мача, подаваш си по реда всички възможни жалби, до всички възможни инстанции, отиваш във всички възможни телевизии, сезираш ФИФА, УЕФА, всички и се надяваш, това е реалноста.
П.П. Не ме разбирай погрешно, моето желание е също да живеем в правова държава, където при всяка възможност за корупция и схеми да има кой да се самосезира и да върши нещо, но фактите, за съжаление, са други!
Прокуратурата има силите и средствата да разбере кой е вътре в далаверата.Те ще кажат има ли черна каса,замесени ли са спонсорите на Левски,съдиите за пари ли са се продали или са били натискани от началниците им в БФС.Трябва да стане точно както с шефовете на ФИФА и УЕФА.Разследват ги и ги съдят за корупция.БФС трябва да се самосезира и да спре правата на съдиите до изясняване на случая.Вместо това сега наказват жертвите и никой не смее да попита КОЙ подкупи съдиите - жалко за което!