delpi написа:POPCORN написа:Ами не е нормално бе , ама защо не ги прибраха преди мача?Айде отговори ми на това като си голям отворко?Защо преди мача когато виждат кой чупи и мята камъни и така натътка те не ги прибраха?А си седяха спокойно и гледаха какво става?Айде отговори ми ти на тоя въпрос, защото много ми е интересно какво ще кажеШ?
Не съм много добре запознат, но полицаите едва ли гарантират, че могат да хванат всички простотии дето се опитват феновете да вкарват в сектора, това теоретично не е възможно... малко е глупаво да изкарваш, че полицая е виновен за това, че не е хванал бомбичката на входа, а лумпена дето се опитва да я внася е невинен... не мислиш ли??? Малко глуповато ми звучи това....
п.с. и личен въпрос към теб... колко мнения във форума трябва да изпишеш и колко години ти трябват та да се научиш да цитираш мнения като хората??? Погледни, че е пълна боза във всеки твой цитат...
относно темата ти не си запознат ама спориш..това е добре..ти почти винаги си на всяка манджа мерудия така че не се очудвам!А колкото до мойта лична персона, ела ме научи, може би с твойта помощ ще се науча?Гледай си себе си и не се занимавай с другите кой как пише и така!Това не е той проблем!Като не ти харесва не чети темата и готово!