Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Данчо Лечков: За претенциите на треньорския щаб на Сливен за дузпа през първото полувреме, Лечков добави:„Да не се връщаме назад, срещу ЦСКА, Пирин, Черноморец, ни ощетяваха. Може да има претенции за дузпа, но ако трябва да сме обективни, нямаше дузпа.”
DobreFF написа:Добре бе, само аз ли не разбирам от футбол или този Ясен тотално не е в час. Може ли да пускаш Сашо Киров, "младата надежда" Мариян Огнянов и Исмаилчо Иса. Абсолютно несериозно е! Тея Сливен ги направихме герои.
deepblue1963 написа:И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!
santiliana написа:DobreFF написа:Добре бе, само аз ли не разбирам от футбол или този Ясен тотално не е в час. Може ли да пускаш Сашо Киров, "младата надежда" Мариян Огнянов и Исмаилчо Иса. Абсолютно несериозно е! Тея Сливен ги направихме герои.
+1
И аз на това най- много се дразня. Видя се поне, че тези момчета просто не са за Левски.Зимата да ги дават на други отбори+Балтанов, Тевия и да правят селекция с равностойни играчи на Гаррата,Грийн и Дарко...
deepblue1963 написа:И двата щаба странно спокойни след мача!Лечков:"Нямаше дузпа!"Нашите ги чух и тях(все едно е станало най-нормалното нещо)!Пак казвам-играхме,за да не спечелим(според мен,разбира се)!Не чух само Гонзо да каже-това неговият Левски ли е или-не?Защото,ОПРЕДЕЛЕНО,НЕ Е моя!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта