arekusanderu написа:В момента живея в Русия,и за последният месец-януари заплатихме 201 рубли,или 5 евро...........2 човека........![]()
Къде живееш в Русия определено не е Сибир.Там няма да минеш с 201 рубли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
arekusanderu написа:В момента живея в Русия,и за последният месец-януари заплатихме 201 рубли,или 5 евро...........2 човека........![]()
Daniel Levski написа:Аз не само живея в София, а и съм роден тук. А в някой градове сами сте виновни за малките заплати, защото търсите основно спокойствие.
South_Park написа:+1, като живее в София си мисли че навсякъде е така - не случайно са казали че парите развалят човека , нашия си плаща тока , и ако ще и с 1000лв да го вдигнат , пак няма да протестира , тъй като може да си го позволи със заплатата
Parmalat написа:arekusanderu написа:В момента живея в Русия,и за последният месец-януари заплатихме 201 рубли,или 5 евро...........2 човека........![]()
Къде живееш в Русия определено не е Сибир.Там няма да минеш с 201 рубли.
Daniel Levski написа:South_Park написа:Кировец написа:Daniel Levski написа:Имам приятел в Будапеща за много по малка консумация от мойта е платил 320 евро . Това е поредно доказателство,че тока в България не е скъп. Просто учете и работете добре и ще имате пари, поне така е при мен, като роодителите ми не са нито били богати, нито комунисти с връзки, всичко сам съм постигнал, и не ми пречи да си плащам консумативите, ваканции, дрехи, храна и т.н. Много хора забравят при комунистите какъв режим на тока беше и всичко се купуваше с купони . Затова хора осъзнайте се и стига сте мрънкали.
Историята с ученето и доброто работене е отвратитена манипулация. Ако ще и 5 висшета да имаш в някои градове повече от 300-400лв няма да взимаш, айде - 500 понеже си "по-умен" и ще си шеф на групата.
Ако преди се е купувало с купони и е имало такива - сега се купува с пари, а тях ги няма и се намират трудно.
+1, като живее в София си мисли че навсякъде е така - не случайно са казали че парите развалят човека , нашия си плаща тока , и ако ще и с 1000лв да го вдигнат , пак няма да протестира , тъй като може да си го позволи със заплатата
Аз не само живея в София, а и съм роден тук. А в някой градове сами сте виновни за малките заплати, защото търсите основно спокойствие.
Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Red Warrior написа:Пич, ти явно си мениджър в ЧЕЗ и затова си доволен от цената на тока.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост