Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 13 фев 2018 19:40

Проблемът с Кейн е, че едните адски го надценяват, а другите крайно подценяват. :lol:

Добър нападател е, спор няма, но не струва толкова колкото иска Леви за него, а колкото може да върне вложенията в него (титли, индивидуални и отборни успехи, популярност(пари от реклама, фенска база) и т.н).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 фев 2018 19:46

Thsmith написа:
Sstefanov написа:
Thsmith написа:Ми подай заявление за закриване... :lol:
Струва толкова колкото е готов някой да плати и за колкото собственикът му е готов да го пусне. За 100 млн Спърс ще го пуснат, но на 32 март.

Прекрасен отговор и модерен тв фен :D Какво да се обяснява на човек, гледащ футбол само по тв :)

Принципно ти няма какво да обясниш на когото и да било. Само може да пикаеш газ за това, че ще има лифт или за цената на Кейн.

И ще си позволя да съм проява малко липса на скромност като предположа, че много малко от участниците в дискусиите са изгледали повече мачове на стадион. Най малкото, че от 2000 година не бях изпускал домакински мач на Левски, преди да ми съборят сектора. И някак си имам самочувствието да съм стъпвал на над 20 европейски стадиона. :lol:
Ама друго си е някой зелен ревльо да дава акъл и оценки. :lol:

Между другото, дори да не бях стъпвал на стадион, това по никакъв начин нямаше да промени цената на Кейн. Както и ти няма как да я промениш ако ще да се пръснеш от яд.

Sstefanov написа:
rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.

Антоанката вкарава по 20+ гола в последните години (всички състезания).

Ти български разбираш ли или трябва да ти се спелува буква по буква?
Какво неясно виждаш в "топ първенство"?

Ако това, което казваш е вярно за Левски 100% сме се засичали след 2003, само където аз си продължавам да ходя де. Няма какво да се пръскам от яд, влизам в тоя форум за малко спор и ако успея да науча нещо ново. Ще поживеем и ще видим. Както примерно и оная чернилка Балотели беше най големият талант според доста журналя на острова, да не стане така и с Харито.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 фев 2018 19:59

Harry Kane scored his 100th Premier League goal from the penalty spot during Tottenham's 2-2 draw at Liverpool on Sunday, reaching the milestone in just 141 appearances.
[wrapimg=]http://e0.365dm.com/18/02/16-9/20/skysports-kane-harry-goals-graphic-data-tottenham-club_4222854.jpg?20180204185701[/wrapimg]

Гледах му компилациите в Ютуб и голяма част от головете му (да не кажа почти всички) са голове на празна врата или от вратарското поле.

При положение, че ареалът на действие на централните нападатели е съсредоточен основно в наказателното поле, ти откъде искаш да са и по-голямата част от головете - от центъра ли?
Признавам си, че преди няколко години и аз бях подозрително настроен около лансирането му, но фактите са, че той непрекъснато се усъвършенства и буквално затваря устата на критиците/скептиците.

Между другото, Хари Кейн е един от малкото съвременни нападатели, които освен отличен голов нюх, притежават и орлов поглед на терена, визирайки способността му към пасовете в коридор и изобщо движението му по терена.
Ярък пример за отборен играч и в това отношение силно напомня за Димитър Бербатов, ако трябва да се прави някакъв паралел.
Последна промяна от smoothc на 13 фев 2018 20:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 фев 2018 20:02

rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.

Бог Агуеро. Иначе, впечатляваща е статистиката на Кейн, спор няма. По успеваемост е на първо място в цялата история на ВЛ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2018 20:04

Furious_Monk написа:Проблемът с Кейн е, че едните адски го надценяват, а другите крайно подценяват. :lol:

Добър нападател е, спор няма, но не струва толкова колкото иска Леви за него, а колкото може да върне вложенията в него (титли, индивидуални и отборни успехи, популярност(пари от реклама, фенска база) и т.н).

Кажи честно, на тоя пазар колко да иска? Щом Мбапе-вярно, по-млад, но само с един добър сезон зад гърба си, при това във Франция, струва 180м. Щом Лукаку с половината голове на Кейн, или резерва като Мората струват по 70. Аз не виждам как би го пуснал под 200м. Дали ги струва-времето ще покаже, но няма как да премине за по-малко.

Groucho написа:Бог Агуеро.

Oкей, има един. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 20:29

Рейгъре, Мбапе е на 18 години и ги прави криви. Мен даже ме е яд, че Перез на даде 180 млн. за него. Да, не струва толкова, но това е потенциален носител на ЗТ.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 фев 2018 20:38

Tiberius написа:Рейгъре, Мбапе е на 18 години и ги прави криви. Мен даже ме е яд, че Перез на даде 180 млн. за него. Да, не струва толкова, но това е потенциален носител на ЗТ.

Не ставаше въпрос за трансферната сума, а за заплатата на пишлемето. Няма как да даваш на 18-годишен толкова колкото даваш на Серхио Рамос. С цялото ми уважение към пазара, Мбапе не е доказал нищо. Е, и на тази му крехка възраст се вижда, че е значително по-техничен от Кейн и че по всяка вероятност ще сътвори по-добри неща от британеца с напредване на кариерата му, но това са само подробности. Един ден ще си го приберем anyways.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 фев 2018 20:47

Абе Кейн си е футболист, колкото и да го подценявате. Да не е Роналдиньо с топка в краката но и не се иска от него това. Относно цената Смит е много прав, колкото дава пазара за стоката толкова. Като се замислиш кви тюфлеци вече струват по 50/70 млн. Е как да не искаш над 200 за топ нападател и то млад все още.
Мбапе- то изглежда по-талантлив но Кейн е по-доказан поне за момента.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 фев 2018 20:51

Тотнъм излизат с някакъв странен състав - нямам идея защо пускат Орие, след като Трипиър е във формата на живота си - а не си спомням и един силен мач в ШЛ на този пичага.

Сон също за мен е доста по-добрият избор от Ламела, като най-малкото и в защита се връща често.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 20:57

Да, Сапио, така беше. Проблемът беше заплатата, която искаше Мбапе. Кой му беше агента на това момче? Да не е Мино Райола?
Все пак, ако зависеше от мен по-скоро бих дал 180 млн. за Мбапе, отколкото 100 млн. за Кейн. Реално Кейн не струва повече 50-60 млн. при целия хайп на пазара.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Архив”