Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот radezki » 27 сеп 2011 00:04

naziata написа:Някой може ли да ми каже,какъв трябва да е края на тези протести ?

Най-накрая да имаме и ние ,,Гражданско общество'!и тиквите , които искат власт да знаят ,че то съществува , да се съобразяват с него и да не се ,,ебават'' повече с нас!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2011 00:04

Alex написа:
naziata написа:Някой може ли да ми каже,какъв трябва да е края на тези протести ?

Парламента да гори (ама не режисирано отвън както през 1997), този път организирано от нас ГРАЖДАНИТЕ в интернет и така следващите политици ще се замислят дали да си затварят очите и да не вършат нищо!!!

Наистина трябва да спрем с расизма! Не са виновни мангалите, че ни крадат политици и взимаме по 500 лв заплата, не са виновни турците, че ДС ги е налазило и ги използва, за да си строи Доган палати!!! Истината е една всяко правителство обслужва чужди исвои собствени интереси! Целта е следващото да работи за България, не да ни маже очите с див патриотизъм, популизъм и провокации, а да РАБОТИ!!!

+ 111111 Точно и ясно :!: :!: :!:

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 27 сеп 2011 00:05

За турците не съм съгласен(трябва да си ходят в родината,а тя е тУРЦИЯ)Не виждам кое ще е следващото не корумпирано правителство,след като се превъртат едни и същи мивки .Единствената алтернатива е Волен,а той е луд!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 сеп 2011 00:07

Нали се сещаш, че мангала до 1 час може да напусне страната и никога да не се върне. Да се радва на парите си и да не му пука. Тоя не знам как ще го осъдят на доживотен. Да го убият е по-вероятно.[/quote]

Надявам се на това....така напрежението ще ескалира още повече като обвиним ББ и ЦЦ,че са го спасили.И на още нещо се надявам - да продължават да бият децата,нека,няма народ,който да търпи да му бият децата...да видим утре реакцията на бащите на тези деца пребити от милиционерите!Същите тези хора не забравяй,че 1997 прегазиха Ушев пред народното събрание

ПС:В ерата на Интернет,където НЯМА как да ни организират тези боклуци партийни и да ни яхват май ще успеем.Подцениха ни,сефте виждам комунистите объркали конците,уплашени и насрани :mrgreen:

ПС2:Ако излязат 50 000 човека поне половината МВР ще ОТКАЖЕ да действа,така както през 1997 Вътрешни войски войниците там ОТКАЗАХА да нараняват протестиращите и им направиха път!Затова направиха Жандармерия - от наемни УБИЙЦИ,а Вътрешни войски бяха войничета от казармата,НАШИ момчета....Но съм абсолютно убеден,че при огромен протест милиционерите ще бъдат разцепени!Те все пак служат на НАРОДА,главата си слагам - половината МВР НЯМА да ни посяга тогава,а може и да ни подкрепи :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 сеп 2011 00:09

TodorT написа:Феновете се съдят по бързата процедура за хулиганство ;) За това се задържат и им се издават присъди за по-малко от 24 ч. Виж за такова тежко престъпление е трудно да се издаде присъда за 24 часа ;) За набирането на свидетелства, доказателста и т.н. си трябва време ;)

Трябва време на тези,които ще събират свидетелски показания и доказателства. В случая обаче никой няма да направи нищо,защото това би означавало самите властимащи да си забият ножа сами. Как точно ще разобличат самите себе си?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 сеп 2011 00:09

всеки, който иска да "поздрави" внука на мангала Киро е тук мястото http://vbox7.com/user:maybach_62s ;)
Последна промяна от LSFC 1914 на 27 сеп 2011 00:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2011 00:10

CTAHKO написа:Според някой нормално ли е арестуваните фенове да са осъдени за няма и 24 часа,а срещу убиеца и сподвижниците му все още не са почнали делата ;)

Това бе риторичен въпрос, нали?
Единственото...от много време нормално нещо в тази страна, което се е случвало е реакцията на младите след убийството в Катунци.
Но е правилен съвета на няколко човека тук, че акцент на протестите трябва да е безсилието срещу престъпността като цяло и непукизмът на Държавата срещу проблемите на хората и двойният стандарт, който налага същата тази Държава, а не Асан, понеже не той сам си дава баницата...
Последна промяна от metodito на 27 сеп 2011 00:11, променено общо 1 път.

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 00:10

naziata написа:За турците не съм съгласен(трябва да си ходят в родината,а тя е тУРЦИЯ)Не виждам кое ще е следващото не корумпирано правителство,след като се превъртат едни и същи мивки .Единствената алтернатива е Волен,а той е луд!

Напротив, ВСИЧКИ абсолютно ВСИЧКИ турци, които аз познавам (а аз познавам голям брой турци, предвид факта, че селото на баба ми, с. Ряховци, е с предимно турско население) са много честни, почтени и трудолюбиви хора! Същото съм наблюдавал и при турците покрай Шумен. Истината е, че където няма див ислямизъм и режисирани сценарии, турците са много смирени хора - явно наистина тяхната религия ги учи на това, не мога да говоря със сигурност естествено, че това е причината. Копанарите също (вид румънски цигани) не са лоши хора, та аз практически съм израстнал сред тях като малък (е не само сред тях, но да речем 50:50!)
Това с расистките лозунги е огромна глупост, дайте да протестираме за реалните неща - за мутренското дерибействане, за факта, че бачкаме за 300 лв заплата, а само 150 са ни ток, вода, телефон и тепърва да му мислят шофьорите - естествено с любезното съдействие на Тиквоча и неговите близки ортаци! Както и умишленото саботиране на интеграцията на ромите като ги поставят в едно състояние над закона, закопаването на висшето образование и здравеопазването, нулевите реформи в образованието и т.н. и т.н. и т.н.!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 00:12

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 сеп 2011 00:12

Турците трябвало да си ходят в Турция? Кажете го на германците
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Архив”