Sardukar написа:не са ли 40 милиона ПАУНДА?
Да де, стават 50 при изпълнение на разните там условия. Предполагам са определен брой мачове, титли и т.н.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:не са ли 40 милиона ПАУНДА?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Ох......Луиз не е "решил", да направи крачка назад в кариерата си. На него явно му е казано, че за напред не е необходим на клуба. Напълно логично е да избере най-доброто финансово предложение за себе си-все пак да изкарваш големи пари от футбол можеш не повече от 10-12 години, с някои изключения. Колкото до класата на френското първенство-ПСЖ са далеч над всички останали и всяка година стават все по-силни, няма какво да се лъжем. Напълно реално е до 5 години да вземат ШЛ, с това темпо на инвестиции. Ние го направихме за 8 след идването на Абрамович, главно защото нямахме късмет в някои моменти, иначе щеше да е за 3 или 4.
Спирам да коментирам този трансфер, дано наистина Жозе се окаже прав накрая и той е за доброто на Челси.
Highlander написа:Лично на мен Мата и Луиз ми бяха от най-любимите играчи в Челси. Оценявам като абсолютно грешен трансфера и на двамата.Просто егото на Моуриньо, което доведе до тези трансфери ще заличи спомените за хубавите неща, които направи в миналото. Годината на неговото завръщане може да бъде окачествена само по един начин - като неуспешна. Ако през новият сезон нещата се повторят, Моуриньо ще си замине безвъзвратно от Челси. Имайте доверие в него, но моето е силно разклатено, защото смятам, че отбор, който си продава най-добрите играчи, защото не влизали в "концепцията" на треньора не го чака нищо добро. Челси не е Моуриньо и Моуриньо не е Челси, както стояха нещата в Ман Юн и САФ. Това, че се мисли за някакво божество и, че развали атрактивната и изключително приятна за окото игра на Челси след като дойде, хич не ми се нрави.
gdlk написа:само че да ти кажа за тая 1 година дето отмина трябваше да има някакви наченки на стил - а то няма нищо. Сделката била добра а дадохме почти толко пари за Вилиян, който беше напълно излишен
защото Мата>Вилиян по всеки един параграф в атака, само в дефанса по-зле
ама нали ние паркираме автобуси за какво ни е атака, всеки взе да се ебава с тоя стил..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта