LSFCforever написа:alexveselinov написа:blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.
Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.
Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.
Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.
Ти от колко време не си гледал играта на Росен Колев??? Не знам дали си го гледал скоро, няма да се очудя да си го засякъл в някоя дискотека, той ги обикаля доста и то из цялата страна... Та сега сериозно формата му е трагична в последната около година и не ни трябва в Левски освен ако нашите не му налеят сериозно количество акъл в главата и не го амбицират да играе ако не е по трагичен и от нашите. Иначе за Бобан съм твърдо да ще закърпи доста дупки, много е добър във въздуха, което ще ни е от голяма полза, защото при статични сме трагедия - пример мача с чорбарите... В заключение Бобан - да, Колев може да го пробваме но само ако е на сравнително ниска заплата и с кратък договор нещо от сорта 1+1.
Росен Колев беше закован на скамейката след скандал с Гонзо за един червен картон. Мисля, че беше октомври след мача със Славия. Може да се каже, че си пада малко скандалджия, но момчето е талантливо и е само на 23 години. Бобан е тролей, съгласен съм, че играе добре с глава и вкарва доста за защитник, но е стар и в него няма бъдеще.