XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 12:47

Red joker написа:
Кировец написа:За мен е неразбираема фразата "доверието ми към треньора спада, щото пуска тоя футболист, а не другия". До никъде няма да я докараме с такова мислене. А не ти ли се покачва доверието след два мача без загуба срещу отбора на Гриша Ганчев с парите му, с школите му, със треньора му, с футболистите му?

Спада, щото при положение,че се правят едни и същи грешки ,всеки мач,не виждам да се прави някаква промяна :idea: Относно отбора на „високия рус мъж“ според тебе тоя мач ,не трябваше ли да го биеме отма,при положение ,че нямаха голово положение,а ние се сетихме да нападаме в 80-та мин. ,дотогава кво правихме :( -„тактическо надлъгване“ ;) все едно играеме с „Рома“,а стига бе брат то писва в един момент,след мача с говедата ,вместо да използваме инерцията, ние забихме нос в пясъка,ако те ни бяха били сега щяха да са първи(е тука малко се изхвърлих :lol: )

Какво е това свръхочакване аз не разбирам. На терена не играят нито четирите букви, нито треньорите. Такива са ни футболистите и за добро или лошо сега са сред първите 7 с шанс за класиране в Европа. Много мачове трябваше да бием, щото така ми се иска, но въпреки, че падаме аз ще браня труда на всички треньори и ръководството, също и на футболистите, които се раздават.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 12:52

Добре бе отворковци, след няколко месеца имате прекрасната възможност да си купите акции и да решавате съдбата на треньори и играчи. Дотогава единственото, което можете да направите е да подкрепяте решенията на Стойчо Младенов - двукратен шампион като треньор на ЦСКА, ако не ви изнас много ви здраве.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 12:53

Кировец написа:
donDiego написа:
Ама отвори я бе, капацитет. :lol:
Да не изпадал в подробности за селекцията? Ей, амебо, заради такива като теб ЦСКА днес не трябваше да съществува и заради такива като теб - НИКОГА няма да е спокойно в нашия двор, за съжаление...

А заради такива като теб, ЦСКА съществува в сегашното си вегетативно състояние. Никакви дългове не са платени, а само разсрочени. Да , аз искам ЦСКА да иде във В група и да се оттърси от всички милионни задължения и да започнем начисто. Разликата е, че аз пак ще съм си ЦСКА-р, а ти ще си намериш друг на който да се кланяш, защото и по аватар и по мислене и изказ ти ще си останеш ЮМЗ, а аз ще си ходя с БМВ-то или Мини-то на мач на ЦСКА и в окръжните групи, ако се наложи..разбра ли каква е разликата между мен и теб и тези като теб, разбра ли, че само грачите като гарги, а нищо не зависи от вашето грачене.Аз с такива хора като теб не меля..гълъб с гарга не лети драги ми тракторе, не желая повече да се нацепваме двамата с теб, щом ти харесва този ЦСКА добре, на мен не ми харесва и си го казвам без да целя да обиждам някого тук :!:

Балалайка, не се ходи във В група, а се почва от окръжната софийска, ама то лесно сам да дрънкаш глупости. Хвани се прегледай, амеба.

Продължаваш да ме обиждаш, не с изречените епитети, а с простотията си, че не разбираш елементарни неща. Ако трябва да те опиша образно: Толкова си неопитен и глупав, че когато група хора около теб обсъжда някакъв важен и будещ тревога проблем, ти гледаш неразбиращо и вдигаш наздравици с широка усмивка :geek:
ПП: Ако искаш мога да ти обясня какво е амеба, чехълче, ганглий, но с твоят потенциал очаквам пак наздравици :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 дек 2013 12:55

Кировец написа:
Red joker написа:
Кировец написа:За мен е неразбираема фразата "доверието ми към треньора спада, щото пуска тоя футболист, а не другия". До никъде няма да я докараме с такова мислене. А не ти ли се покачва доверието след два мача без загуба срещу отбора на Гриша Ганчев с парите му, с школите му, със треньора му, с футболистите му?

Спада, щото при положение,че се правят едни и същи грешки ,всеки мач,не виждам да се прави някаква промяна :idea: Относно отбора на „високия рус мъж“ според тебе тоя мач ,не трябваше ли да го биеме отма,при положение ,че нямаха голово положение,а ние се сетихме да нападаме в 80-та мин. ,дотогава кво правихме :( -„тактическо надлъгване“ ;) все едно играеме с „Рома“,а стига бе брат то писва в един момент,след мача с говедата ,вместо да използваме инерцията, ние забихме нос в пясъка,ако те ни бяха били сега щяха да са първи(е тука малко се изхвърлих :lol: )

Какво е това свръхочакване аз не разбирам. На терена не играят нито четирите букви, нито треньорите. Такива са ни футболистите и за добро или лошо сега са сред първите 7 с шанс за класиране в Европа. Много мачове трябваше да бием, щото така ми се иска, но въпреки, че падаме аз ще браня труда на всички треньори и ръководството, също и на футболистите, които се раздават.

Ма те знаят ли, че ги "браниш" от форума? :mrgreen:
Отнасяй се с уважение към съфорумниците си. Не ти ли прави впечатление, че не само "говедата" виждат колко ти е капацитета там горе? Вземи се стегни и престани да обиждаш хората, които са на различно мнение от твоето! Аре аз съм говедо и сигурно не съм обективен, ама да обиждаш фенове от твоя отбор само щото не ти се нравят изказванията им е доста нелепо.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 13:01

donDiego написа:
Кировец написа:
donDiego написа:
Ама отвори я бе, капацитет. :lol:
Да не изпадал в подробности за селекцията? Ей, амебо, заради такива като теб ЦСКА днес не трябваше да съществува и заради такива като теб - НИКОГА няма да е спокойно в нашия двор, за съжаление...

А заради такива като теб, ЦСКА съществува в сегашното си вегетативно състояние. Никакви дългове не са платени, а само разсрочени. Да , аз искам ЦСКА да иде във В група и да се оттърси от всички милионни задължения и да започнем начисто. Разликата е, че аз пак ще съм си ЦСКА-р, а ти ще си намериш друг на който да се кланяш, защото и по аватар и по мислене и изказ ти ще си останеш ЮМЗ, а аз ще си ходя с БМВ-то или Мини-то на мач на ЦСКА и в окръжните групи, ако се наложи..разбра ли каква е разликата между мен и теб и тези като теб, разбра ли, че само грачите като гарги, а нищо не зависи от вашето грачене.Аз с такива хора като теб не меля..гълъб с гарга не лети драги ми тракторе, не желая повече да се нацепваме двамата с теб, щом ти харесва този ЦСКА добре, на мен не ми харесва и си го казвам без да целя да обиждам някого тук :!:

Балалайка, не се ходи във В група, а се почва от окръжната софийска, ама то лесно сам да дрънкаш глупости. Хвани се прегледай, амеба.

Продължаваш да ме обиждаш, не с изречените епитети, а с простотията си, че не разбираш елементарни неща. Ако трябва да те опиша образно: Толкова си неопитен и глупав, че когато група хора около теб обсъжда някакъв важен и будещ тревога проблем, ти гледаш неразбиращо и вдигаш наздравици с широка усмивка :geek:
ПП: Ако искаш мога да ти обясня какво е амеба, чехълче, ганглий, но с твоят потенциал очаквам пак наздравици :!:

Какви елементарни неща бе, баровец? Какво си направил ти за ЦСКА спрямо Младенов или Сидибе,ако щеш? Карай си колата и не се излагай.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 дек 2013 13:04

Red joker написа:в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!

Кой не е във форма? Колко отбора имат по-малко допуснати голове от нашия? Колко положения създаде вчера най-доброто нападение в А група в момента? Василев всеки мач, в който влезе е за червен картон. Грънчов... бъди по-сериозен, моля те. Грънчов не може да изнесе сам топката от гол-линията до границата на нак. поле. Да не говорим колко тактически грешки прави всеки мач, в който е играл и мин. сезон, че и сега. Единствения проблем в защитата е левия бек, но тази тема сме я коментирали. Няма по-добър в момента, точка.
И не разбрах какво точно очаквате в отбора тази година? Титла, купа или и двете? Интересно ми е да видя мненията ви в началото на шампионата. На 99.9% съм убеден, че са звучали "важното е ако можем да влезе в седмица, тази година не можем да имаме големи претенции". Сега вече скачаме заради хикс, като гост на втория в класирането. Айде слезте на земята най-после и осъзнайте, че всички отбори около нас в класирането градят съставите си от 2-3 сезона насам. Може би само Локо Пд и Левски са с повечко нови играчи, но и те не са цъфнали и вързали нито като игра, нито като резултати.
Пропуснахме много точки, като домакини на силните отбори в началото на шампионата, просто защото не бяхме готови да играем на по-високо ниво дори у дома. Нито срещу Черно море, нито срещу Локо Пд, нито срещу Ботев щяхме да загубим точки на Армията, ако мачовече се играеха сега.
Замислете се и над нещо друго. Досега ЦСКА е бил надиграван само в 3 двубоя от общо 22. Двете загуби от Лудогорец и гостуването на Берое. Да, загубихме точки срещу много други тимове, но нито веднъж не бяхме надиграни в тези мачове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 13:39

Ето какво мисля аз: Имаме Мартин, а Той го пуска накрая на мача, Марто трябва да започва всеки мач от началото и да го сменя на полувремето. Марто трябва да има около себе си млади момчета, а не набори на които да казва какво да направят. След мач Мартин да прави разбор на играта, Той очевидно не може да е самокритичен, защото за да критикуваш, трябва преди това да си самокритичен. Така или иначе сТойчо е трен, но ако сам невижда слабостите в отбора, тогава аз естествено снемам доверието си от него. Нима невижда каква дупка има в ЦСКА в централната част на терена...единственото обяснение за мен е, че тези които е взел и пуска, го прави за да вкара свежи пари в касата от продажбата им.Разбирам го, защото взима % от трансфера, но тогава да не залъгва хората, че тези които останаха без пари , когато отбора се разпадна и бяха "бъдещето", сега са некадърници едва ли не..Просто е един посредствен тренер, полезен е за поставяне на начало, основи, след това го гоня като стой та гледай. 2008 "ИЗБЯГА" от ЦСКА, избяга . Той вирее само в ЦСКА. Беше в Литекс, беше и в националният отбор..знам му нивото..не ми се пише, не го харесвам, но му дадох кредит на доверие. Вече съм сигурен, че гледат да лапнат и да бягат. Ако ме опровергаят ще съм първият който ще се извини..а дано,ама..
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 13:57

Темата реве за един здрав ключ. За Стойчо има отделна такава.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 дек 2013 14:05

donDiego написа:Ето какво мисля аз: Имаме Мартин, а Той го пуска накрая на мача, Марто трябва да започва всеки мач от началото и да го сменя на полувремето. Марто трябва да има около себе си млади момчета, а не набори на които да казва какво да направят. След мач Мартин да прави разбор на играта, Той очевидно не може да е самокритичен, защото за да критикуваш, трябва преди това да си самокритичен. Така или иначе сТойчо е трен, но ако сам невижда слабостите в отбора, тогава аз естествено снемам доверието си от него. Нима невижда каква дупка има в ЦСКА в централната част на терена...единственото обяснение за мен е, че тези които е взел и пуска, го прави за да вкара свежи пари в касата от продажбата им.Разбирам го, защото взима % от трансфера, но тогава да не залъгва хората, че тези които останаха без пари , когато отбора се разпадна и бяха "бъдещето", сега са некадърници едва ли не..Просто е един посредствен тренер, полезен е за поставяне на начало, основи, след това го гоня като стой та гледай. 2008 "ИЗБЯГА" от ЦСКА, избяга . Той вирее само в ЦСКА. Беше в Литекс, беше и в националният отбор..знам му нивото..не ми се пише, не го харесвам, но му дадох кредит на доверие. Вече съм сигурен, че гледат да лапнат и да бягат. Ако ме опровергаят ще съм първият който ще се извини..а дано,ама..

Добре, разбрахме ти мнението за Стойчо. Всеки има право на такова. Защо обаче не коментираш фактите, които ти представих аз?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2013 14:19

mistreated написа:
Red joker написа:в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!

Кой не е във форма? Колко отбора имат по-малко допуснати голове от нашия? Колко положения създаде вчера най-доброто нападение в А група в момента? Василев всеки мач, в който влезе е за червен картон. Грънчов... бъди по-сериозен, моля те. Грънчов не може да изнесе сам топката от гол-линията до границата на нак. поле. Да не говорим колко тактически грешки прави всеки мач, в който е играл и мин. сезон, че и сега. Единствения проблем в защитата е левия бек, но тази тема сме я коментирали. Няма по-добър в момента, точка.
И не разбрах какво точно очаквате в отбора тази година? Титла, купа или и двете? Интересно ми е да видя мненията ви в началото на шампионата. На 99.9% съм убеден, че са звучали "важното е ако можем да влезе в седмица, тази година не можем да имаме големи претенции". Сега вече скачаме заради хикс, като гост на втория в класирането. Айде слезте на земята най-после и осъзнайте, че всички отбори около нас в класирането градят съставите си от 2-3 сезона насам. Може би само Локо Пд и Левски са с повечко нови играчи, но и те не са цъфнали и вързали нито като игра, нито като резултати.
Пропуснахме много точки, като домакини на силните отбори в началото на шампионата, просто защото не бяхме готови да играем на по-високо ниво дори у дома. Нито срещу Черно море, нито срещу Локо Пд, нито срещу Ботев щяхме да загубим точки на Армията, ако мачовече се играеха сега.
Замислете се и над нещо друго. Досега ЦСКА е бил надиграван само в 3 двубоя от общо 22. Двете загуби от Лудогорец и гостуването на Берое. Да, загубихме точки срещу много други тимове, но нито веднъж не бяхме надиграни в тези мачове.

Не става въпрос за свръхочаквания, а за това,че се толерират и налагат футболисти ,които са си изпели песента и не се търсят нови решения.На тебе харесва ли ти Сидибе?Защото мене тоя направо ме вбесява,по принцип съм съгласен за много работи с тебе,но главно заради неговата игра написах поста си и заради промяната в играта след неговата смяна!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”