Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот CSKA 78 » 03 сеп 2013 20:54

гражданин от село написа:Това е ясно и е така от край време,само при Черепа не смееха,защото им навираше писалките в задниците.Но това не значи,че ЦСКА трябва да се жертва за и без това неспасяемата треньорска кариера на Стойчо.

От един отбор сме,трябва да се обединим,а не да се делим!Няма никакво значение,кой е треньор на ЦСКА,трябва да се обединим заради ЦСКА(а не заради треньорът)!

ПП Знам,че някои от вас не харесват Стойчо,но той е треньорът в момента на ЦСКА и трябва да бъде подкрепен,като такъв!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 сеп 2013 21:20

Точно за това не ми се иска един човек да използва отборът и името за собствени цели.Ще променяме ли нещо към по-добро или ще си го караме по старо му?Това което става с отборът е гавра да се нарече "оздравяване".А гаррата с юношите(без значение стават или не стават) да ги събереш и да ги пуснеш като хвърлени зарчета на терена с единствената цел да покажеш,че не стават,дори и не благоволяваш да присъстваш на мача,а ги води Нанков.То Стойчо мъжкият отбор не може да си построи,какво пък говорим за младежи,той от такива не се вълнува,те няма да му донесат успехи.Преди всички във форума ревяха за юношите ни,сега всички ги плюят и отписват,да не стане да си ги купуваме след време. ;) Стойчо е "убиец" на млади футболисти,дори и Карачанаков съсипа заради страха и егото си да пусне някой по-неопитен за да не се провали.Сега поради чувство за вина го пуска,а Карачанака е в безобразна форма,е разчита и на някой индивидуален проблясък да му донесе гол,както му бяха победите с него и Мораеш(самостоятелен пробив,удар от далече,фаул).

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 сеп 2013 21:21

CSKA 78 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
CSKA 78 написа:
И как по-точно?Аз в момента не се причислявам към тази пародия?!

Сигурен ли си!?? :roll:

Убеден съм...

Има обръщение от Стойчо към феновете,какво мислиш за него!?

Първо ще кажа нещо към всички,които ме обиждат на говедо!Не може ли всеки индивидуален индивид да има собствено мнение?Дучето при Георги Симеонов също не беше ласкав спрямо Томов и Стойчо и Чичо Митко ли е говедо?Тео,приятелю говориш за риба и рибари и в тази връзка,ти наистина ли вярваш на Томов?Незнам дали гледате пресконференциите на Стойчо,но в тях той говори или за съдиите или за други НЕфутболни фактори,които му пречат.В нито един престой на Стойчо не съм чул той да говори за футбола,къде е сгрешил,къде е успял?Без съмнение Стойчо Младенов е силна фигура,но е силна единствено в думите,защо 2008 избяга и съди клуба?Той каза,че сега бил съдил Титан а не ЦСКА,а тогава Томов ли съдеше?Но вие го обожествявате,като месия и нападате друго мислещите защо?Не успорвам първата му титла,но втората Сашо Борисов щеше да я спечели,а всъщност цената на тази титла беше отнемането на лиценза заради прищефките и обещаните комисионни на разни мениджъри,които доведоха играчи от типа на Зе Руи,която ще запомня единствено със гола в представянето на тима срещу Борац Чачак в турнира Плейстейшън2!Това за ЦСКА-Радомир според мен са пълни глупости,това беше идея на титан,но е ясно,че ние нямаше да го позволиме сега обаче властващите на Армията го повтарят постоянно и видите ли се явяват като спасители...
А всъщност вие виждате ли нещо да се променя?Политиката е същата водят се недоказани чужденци,които са социално слаби в страните си,спокойно можеше да започнем на чисто от В група и да се върнем по-силни и обединени от всякога.Тук ме обвинихте,че съм искал победи и трофеи напротив аз исках чистилището,но просто такива като Стойне Манолов и Лъчко Таневия нямат изгода от това,защото ще потънат и парите им.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 сеп 2013 21:28

гражданин от село написа:Точно за това не ми се иска един човек да използва отборът и името за собствени цели.Ще променяме ли нещо към по-добро или ще си го караме по старо му?Това което става с отборът е гавра да се нарече "оздравяване".А гаррата с юношите(без значение стават или не стават) да ги събереш и да ги пуснеш като хвърлени зарчета на терена с единствената цел да покажеш,че не стават,дори и не благоволяваш да присъстваш на мача,а ги води Нанков.То Стойчо мъжкият отбор не може да си построи,какво пък говорим за младежи,той от такива не се вълнува,те няма да му донесат успехи.Преди всички във форума ревяха за юношите ни,сега всички ги плюят и отписват,да не стане да си ги купуваме след време. ;) Стойчо е "убиец" на млади футболисти,дори и Карачанаков съсипа заради страха и егото си да пусне някой по-неопитен за да не се провали.Сега поради чувство за вина го пуска,а Карачанака е в безобразна форма,е разчита и на някой индивидуален проблясък да му донесе гол,както му бяха победите с него и Мораеш(самостоятелен пробив,удар от далече,фаул).

Стойчо може да е имал успехи,но футбола прекалено дръпна и сега каквито и футболисти да доведе няма да може да спечели нищо,защото самият той е изостанал във времето.Аз от вътрешна информация знам,че Стойчо вообще не говори с Долапчиев и останалите млади.Абсолютен факт е,че той търси бързият успех,но вече и това не му се отдава.Във момента той убива устрема на Долапчиев не иска да го пуска за да го отчае и след това като направи 3-4 слаби мача да каже,че нищо не става от юношите и тепърва школата трябва да работи а това го слушаме вече 20 години...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 сеп 2013 21:29

Имаш си мнение за обстановката в ЦСКА и си дръж на него, никой не може да ти каже нищо, брато! Но не виждам без Стойчо как ще бъдем по-добре от сега! Юношите на този етап не стават за ЦСКА, ще дойде време когато ще почнем и да налагаме, но те все пак трябва да показват, че има футбол в тях. Предпочитам да си играем с пенсионерите, отколкото последно място с юношите. Всеки един от нас си има мнение за случващото се в отбора като цяло и аз го уважавам. Така, че ако си мислиш, че съм те обидил, грешиш.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 03 сеп 2013 21:33

Аз съм най-недоволен от селекцията: със застарели дървари отбора ни няма бъдеще.Не знам кой е виновен за това, но трябва да бъде изгонен възможно най-скоро.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 сеп 2013 21:45

Точно това е,всеки си има мнение,всеки от нас харесва един треньор и не харесва друг.Дайте обаче да оставим личните си предпочитания за времето,когато ЦСКА вече ще е стабилизиран финансово!Сега клубът е нападан от най-различни страни и няма нужда и от вътрешни дрязги!
За това казвам,оставете личните си предпочитания ,като фенове за известно време и да се обединим около клубът,който всички обичаме!

САМО ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 сеп 2013 21:53

Teo написа:Имаш си мнение за обстановката в ЦСКА и си дръж на него, никой не може да ти каже нищо, брато! Но не виждам без Стойчо как ще бъдем по-добре от сега! Юношите на този етап не стават за ЦСКА, ще дойде време когато ще почнем и да налагаме, но те все пак трябва да показват, че има футбол в тях. Предпочитам да си играем с пенсионерите, отколкото последно място с юношите. Всеки един от нас си има мнение за случващото се в отбора като цяло и аз го уважавам. Така, че ако си мислиш, че съм те обидил, грешиш.

Ти конкретно НЕ!Извинявам се,че те набедих!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 сеп 2013 21:55

Най-вероятно след време ще напуснат Грънчов,Долапчиев(ако продължават да го държат на пейката),другите да не говорим, предполагам ги държат само заради "общественото мнение" иначе веднага биха ги освободили.Иначе и по-качествен отлежал дървен материал си имаме и местен на значително по-ниски цени. ;)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 сеп 2013 22:00

CSKA 78 написа:Точно това е,всеки си има мнение,всеки от нас харесва един треньор и не харесва друг.Дайте обаче да оставим личните си предпочитания за времето,когато ЦСКА вече ще е стабилизиран финансово!Сега клубът е нападан от най-различни страни и няма нужда и от вътрешни дрязги!
За това казвам,оставете личните си предпочитания ,като фенове за известно време и да се обединим около клубът,който всички обичаме!

САМО ЦСКА!

Подкрепям те,но в момента правили се нещо което да ни обединява?Обикновенно хората се обединяват около промените,които се правят за доброто и благото на даден клуб,но случващото се в момента не ми прилича на промяна.Аз лично в момента не ходя на стадиона заради криминалните елементи в СЕКТОР Г,който през годините беше мястото на което се чувствах истински жив и щастлив с моите приятели независимо от треньори,резултати и прочее,но сега в Сектор Г останаха две групички и това ясно си пролича например на мача с Нефтохимик.За това беше доста неуместно някои хора тук да ме причисляват като приятел на Цимбика,който ненавиждам,защото той разби Сектор Г.

Върни се в “Архив”