Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае, но по-скоро съм склонен да не вярвам, че ще излизаме с двама нападатели.. Още един нападател обаче е задължителен ако ще се търси конкуренция по постовете, както и дясно крило и защитник. Иначе за да се появяват такива играчи при нас, които са вкарвали доста, значи е работено, гледани са, избирано е и т.н. Яд ще ме е ако Батков не даде пари за добро крило и вземем някой Слоровец, че и с Младенов там ще сме като миналата година, атака само от ляво, когато беше Жо или през центъра. Младенов вкара важни голове, да, обаче в доста мачове се криеше изолиран до тъч линията.
konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае...
blue avalanche написа:konvoec написа:Едва ли Гонзо ще смени схемата, въпреки че нищо не се знае, но по-скоро съм склонен да не вярвам, че ще излизаме с двама нападатели.. Още един нападател обаче е задължителен ако ще се търси конкуренция по постовете, както и дясно крило и защитник. Иначе за да се появяват такива играчи при нас, които са вкарвали доста, значи е работено, гледани са, избирано е и т.н. Яд ще ме е ако Батков не даде пари за добро крило и вземем някой Слоровец, че и с Младенов там ще сме като миналата година, атака само от ляво, когато беше Жо или през центъра. Младенов вкара важни голове, да, обаче в доста мачове се криеше изолиран до тъч линията.
Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!
Blue_Girl написа:Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!
Blue_Girl написа:Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
blue avalanche написа:Blue_Girl написа:Младенов важните голове ги вкара,когато се "правеше" на нападател.Иначе,по крилото си беше пълна нула!
Еми ще го приквалифицира Гонзо на нападател и няма нужда от нов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта