Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот itsoVIII » 08 юли 2009 08:16

1. Да ви се не види и българите, дето сте се навъдили тук, а не може да пишете правилно?! Толкова правописни и пунктуални грешки в едно изречение са НЕДОПУСТИМИ! Първо - научете правописа и граматиката, после се захващайте да четете и едва тогава - да давате акъл. Това е препоръчително.
2. Живеем в 21-ви век. Дори и американците разбраха, че ЧОВЕКЪТ е важен :idea: . Това, че някои се връщат към събития отпреди век и половина, които са закономерни и предопределени и искат да живеят спрямо порядките от онова време, няма лошо. Това показва, че не искат да живеят към новите порядки и в един по-свободен и по-мирен свят...
3. По отношението на идеологии, не видях нито едно компетентно мнение, напълно нормално за този форум :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот svence » 08 юли 2009 08:49

Evailo написа:Пичове,че ни трябва нападател,трябва ни!
Но,бога ми,не се нахвърляйте на играчите.С класата си замаскирват доколкото могат пълната несъстоятелност на Велев.
А това не е лека задача.
Знаете ли какво е да имаш калпав учител по математика и все пак да печелиш от време на време по някоя олимпиада?
Еми трябва да си Айнщайн.
За съжаление класата,която имаме като ресурс(а тя не е малко) е необходимо,но недостатъчно условие.Тя трябва да бъде канализирана от "виждащ" играта треньор.
Просто ще се изумите на какво са способни тези момчета,ако ги хване един например от калибъра на Отмар Хицвелт или Авраам Грант,а защо не и Вячеслав Грозни.При него демонстрирахме най–бързия футбол,който съм виждал някога от Левски,а аз гледам и съпреживявам с този отбор от 22 съзнателни години от моя живот.
По–добре да се инвестира не във скъпи играчи,а в скъп треньор.
Това е истината.Днес например видях бързо и прецизно овладяване на топката,добра линейна скорост на играчите,точни и бързи пасове,все признаци на модерния футбол и доказателство за класата на отделния играч.Но има едно голямо НО....
А то е във взаимодействието между играчите,особено във тънкия момент на финалния голов пас,където лъсва реалната отборна работа.А точно там ни няма никакви.Което ми говори само едно:НЯМАМЕ ДОБЪР ТРЕНЬОР!!!

Много, ама МНОГО си противоречиш!!!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
bluehooligan
Контакти:

Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот bluehooligan » 08 юли 2009 08:58

Просто нямям думи да опиша разочарованието ми от отказа на Наско да се върне начело на Левски! Незнам защо Батков тръбеше наляво и надясно, че е говорил с него постоянно за всичко ставащто в любимият отбор но и реакцията на Сираков ми се струва малко странна и остра! Моля дайте си мнението...за мен Левски винаги е бил по-добре с Наско Сираков начело.
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 08 юли 2009 09:02

Точно пък за американците не ми говорете-знае се и те какви опити са правили в продължение на 10 год със собствените си войници.Умират над 10 000 в този период като в щата Невада са изпробвали върху тях влиянието на радиацията от атомната бомба.Но тях няма кой да ги съди,нали са уж победители и големи хуманисти.Защо всеки мълчи по тоя въпрос???
Не съм чел превода на цялата Тора(свещената книга на евреите),но на който му е интересно нека я попрехвърли и сам да се увери на какво учи юдеизма.Ще прочете интересни неща-и ще видим дали тогава ще ги обичате. :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

levski_777
Контакти:

Re: Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 09:05

ЗАЩОТО Е ТЪП!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 юли 2009 09:06

А кво стана с нещата, които щеше да разказваш, още чакам разказа, който ще ме убеди в правотата на няколко идеологии, като фашизъм, шовинизъм и подобни, които ти защити преди две страници?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2009 09:07

Явно не му харесва какво става в Левски!Ей затова и не иска да се връща!Какво му е тъпото!Явно е разбрал ,че с трансферите на Бардон и топчо не може да се направи нещо голямо!И после ако не се класирате за групите кой ще обвинявате а?Него нали?Той да не е луд да дойде и да почнете го псувате, защо нямаме играчи ала бала!Наско е хитър!Пък и той иска да си е с Мъри и скоро време, ще отиде в Литекс :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

blue_zara
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот blue_zara » 08 юли 2009 09:11

niki_j написа:Гледайте по-реално на нещата. Вече се вижда, че има идея и на мен ми допада, че рядко се изсипва топката на пред. Играчите се стремят да държат топката и да я изнасят бързо като в същото време се гледа да се мине през крилата, което е мн мн радващо, защото крилата са в добра форрма.
Вие от една-две контроли тръгваате да правите генерални изводи, при това не заслужени, защото и в двете играхме добре. Какво искате да се съсипе отбора и пак на ново. Е така няма да стане. Малко повече търпение, един класен нападател, вероятно Джоб, и нещата заспиват. Разбира се всички заставаме зад отбора :) :)

+1!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 08 юли 2009 09:15

levski_777 написа:ЗАЩОТО Е ТЪП!

Гъз е точната дума.

jbop
Контакти:

Мнениеот jbop » 08 юли 2009 09:20

Защото иска да се върне като месия ако се издъним.

Върни се в “Архив”