Koragg написа:shamana1912 написа:Чак пък звездата...![]()
![]()
Шамане,звездата я взехме преди време!
Абсолютно прав си...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Koragg написа:shamana1912 написа:Чак пък звездата...![]()
![]()
shamana1912 написа:Koragg написа:shamana1912 написа:Чак пък звездата...![]()
![]()
Абсолютно прав си...
Nassy написа:Митрев е същия като Огнянов и Балтанов...вечната надежда и го чакаме вече 6 година да се разиграе, щом не може да измести Гошко значи не става и чеп за зеле, изключително смешни голове му вкарват. Кредита на доверие мисля ,че трябва да е изтекъл за него.
Koragg написа:Митрев като варди,кой ще е резервата.На всички ни е ясно,че Ц.Димитров не става,макар,че повечето не го признават!
Гуу написа:Koragg написа:Митрев като варди,кой ще е резервата.На всички ни е ясно,че Ц.Димитров не става,макар,че повечето не го признават!
Друг от школата ви, пък не съм убеден, че Цветан Димитров чак толкова не става. Вярно е, че направи грешки, но предвид младостта му е нормално, все пак според мен го хвърлихте твърде рано на лъвовете. За мен е безмислено на държите два толкова силни и равностойни вратари, най-добрият вариант при продажба на Петков е - Митрев/Акалски (ако ще е Митрев, това означава Акалски да не бъде привличан, а ако бъде привлечен Митрев да бъде продаден) титуляр, а на скамейката Димитров или друг юноша.
Вашата школа така и така е известна с това, че създава и вади много добри вратари, не мисля, че чак толкова не може да бъде намарен един достен за скамейката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта