Все съм останал с впечатление, че два отбора се срещат и единия побеждава другия или завършват реми. Вие обаче може да правите нещо друго в домовете си. Надявам се не, но знае ли човек.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Thsmith написа:Абе техника на удар... борба със съперник за високата топка и удар от мелето или сваляне към съотборник. Не да ми седи сам като колче и тогава да насочва
Furious_Monk написа:Thsmith написа:Абе техника на удар... борба със съперник за високата топка и удар от мелето или сваляне към съотборник. Не да ми седи сам като колче и тогава да насочва
С две думи- Жуниньо Пернамбукано срещу Роберто Карлуш. Различни, но ефективни. Въпрос на лично предпочитание кои изпълнения харесваш повече.
Ох, гледам ги Пуул. Без Коутиньо никаква фантазия, никакво желание за импровизация, та дори и индивидуална изява. Само Милнър се опитва нещо. В една ситуация Руни много брутално го изнесе извън очертанията на терена.
rhaegar написа:Рууни е толкова безполезен в тази си роля.
Furious_Monk написа:Thsmith написа:Абе техника на удар... борба със съперник за високата топка и удар от мелето или сваляне към съотборник. Не да ми седи сам като колче и тогава да насочва
С две думи- Жуниньо Пернамбукано срещу Роберто Карлуш. Различни, но ефективни. Въпрос на лично предпочитание кои изпълнения харесваш повече.
Ох, гледам ги Пуул. Без Коутиньо никаква фантазия, никакво желание за импровизация, та дори и индивидуална изява. Само Милнър се опитва нещо. В една ситуация Руни много брутално го изнесе извън очертанията на терена.
Furious_Monk написа:
Че то каква му е ролята на Руни? Евертън една свестна атака не са направили до този момент.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 17 госта