Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:42

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!

Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца, а сега нямате пари и продавате най-добрите.. странно нещо :roll:

Кашчей само Чочев продадохме... другите двама си избягаха! Тоест 800к € сме на +. Като кажем, че половината от парите ще отидат за румънеца и останалите ще отидат да се плащат заплати за 2-3 месеца. От никъде другите нямаме свежи пари... тоест от ТВ правата и билети + фен шопа.. това е.

Тео, ти не обърна внимание на по-важната част от поста ми...
Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца
Разбираш ли, че след такова изказване и твърдение, да твърдиш че нямаш пари и затова продаваш е смешно?!

Много ми е интересно от къде ги вадиш тия сметки, че сме ги изчистили тия пари за 5 месеца.. :idea: няма как да сме изчистили такава сума пари за толкова кратко време и в тая обстановка :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:43

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!

Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца, а сега нямате пари и продавате най-добрите.. странно нещо :roll:

Кашчей само Чочев продадохме... другите двама си избягаха! Тоест 800к € сме на +. Като кажем, че половината от парите ще отидат за румънеца и останалите ще отидат да се плащат заплати за 2-3 месеца. От никъде другите нямаме свежи пари... тоест от ТВ правата и билети + фен шопа.. това е.

Разбираш ли, че след такова изказване и твърдение, да твърдиш че нямаш пари и затова продаваш е смешно?!

Много ми е интересно от къде ги вадиш тия сметки, че сме ги изчистили тия пари за 5 месеца.. :idea: няма как да сме изчистили такава сума пари за толкова кратко време и в тая обстановка :!:

Аз ли лошо чета, или ти не влизаш във всички теми за ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 26 юли 2014 20:47

Говеда, стига сте се занимавали с Лупи. С вашия собственик да не сте по-добре?
Гледайте си вас си и се гответе за поредното порене утре!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:48

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

От последната седмица съм активен във форума, преди това не.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 26 юли 2014 20:49

CSKA_1948_ написа:Говеда, стига сте се занимавали с Лупи. С вашия собственик да не сте по-добре?
Гледайте си вас си и се гответе за поредното порене утре!

Ние ще бъдем там,а вие?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:51

Teo написа:
Кашчей написа:

Дори днес имаше пост как сте изчистили тия 19.5 милиона, болднат, май от Голеадора, но може и да бъркам автора :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:54

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

Дори днес имаше пост как сте изчистили тия 19.5 милиона, болднат, май от Голеадора, но може и да бъркам автора :roll:

Не знам не съм го видял, но това ми звучи пълен абсурд.. ако не бяха Манджукови ние нямаше да вземем лиценз за Европа.. Лупи отново живее в някакъв измислен свят където невъзможното става възможно.. :lol:
Последна промяна от Teo на 26 юли 2014 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 26 юли 2014 20:54

И да бъдем и да не бъдем пак ще ви бием.
Утре ще е може би единствения мач, на който ще ви се чуят 3-те песни, ама пак не е сигурно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 20:55

CSKA_1948_ написа:И да бъдем и да не бъдем пак ще ви бием.
Утре ще е може би единствения мач, на който ще ви се чуят 3-те песни, ама пак не е сигурно.

Те братле имат точно толкова... :lol: с по три думи... Левски шампоан, Синя зона и Ние сме Левски...аа забравих 4-ри са ..и само Левски але.. :lol: :lol: мъка... :mrgreen:
Стягат се да пеят някаква дълга песен, но мозъчния им капацитет няма да може да го направи... не се учудвам, ако почнат да заекват докато я изпълняват :lol: :mrgreen:

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 26 юли 2014 21:04

Политиката на Стойчо произвежда много "рибки".Най-много се ловят след и преди мачове с "говедата".Ако Стойчо не е разбрал посланието на феновете,значи въобще не му пука за ЦСКА.Дали помни имената на всички играчи,които докара...и да питам.Кой ще плаща неустойките на тези които,след 4 месеца,ще реши че не му харесват.Това удоволствие струва на клуба около 200 хил. евро...и се повтаря всеки път когато е в ЦСКА."Оставка"...излез през главния вход,вместо през страничния като Орешарски.Само Боко Рапона изглежда по-голем длъжник на държавата и хората,от Стойчо.Не злоупотребявай с доверието.

Върни се в “Архив”