XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Мнениеот mistreated » 12 дек 2013 09:30

onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.

Би трябвало да се гледат 4-те мача, а не само двата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 09:42

mistreated написа:
onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.

Би трябвало да се гледат 4-те мача, а не само двата.

Подгответе се за гледане само на директните два в плейофа, като се запазва единствено точковата разлика от редовния сезон.
В Гърция или Белгия мисля, че е така, ако не и в двете първенства. Може и да бъркам, но няма да съм очуден.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 дек 2013 10:07

За крайното класиране се гледат само двата мача от плейофа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2013 10:20

Не знам за вас ,но на мен кредита ми на доверие към Стойчо,чувствително спадна след този мач-кво виде в тоя мертек Сидибе хич не ми е ясно,два метра е ,а не може да се пребори за висока топка,във всеки мач защитниците на противника го яздат-егати „звяра“,разни пишлемета на по 20г. не му дават да барне топката :( :!: Говори се уж за вариативност,а на някой играчи въобще не им се дава шанс,при положение,че за някой се вижда,че или не са във форма или толкова си могат :!: Този Кировски ,въобще не мога да добия представа що за футболист е,но с влизането си раздвижи и изостри нападението,не можел да вкарва -ами за по 15мин. и то през няколко мача,как да влезе във форма,дървото Сидибе играе всеки мач и от самолет се вижда ,че е гола вода,но играе,Долапа,когато в началото беше „яхнал вълната“ не го пускаше,замрази го на скамейката и съвсем логично формата му спадна, за мене обаче,в момента, централния нападател е Чочев откъдето и да го погледнеш!Марсиньо е добър,но или не му е там местото или не е във форма-много индивидуално играе и по този начин бави атаките,да не говориме ,че и много му я взимат,особено на тежките терени.Не знам и какво е това нещо,първите полувремена на всеки мач да ни нема никакви,ако това е тактическо указание тури му пепел :( ,а ако не е значи нямат въздух-пак треньорска грешка ;) Общо взето, май че ставаме много предсказуеми и лесни за неутрализиране,разчита се само на индивидуалните качества на Бадема,Милисавлевич и Марсиньо и центровки към Мамата,в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!Човека обаче си е навил нещо и си следва македонския инат без да се съобразява с никакви обстоятелства и съвети,от което страда играта на отбора,а и ние като фенове,най-вече ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 12 дек 2013 10:42

W84me написа:За крайното класиране се гледат само двата мача от плейофа.

Тва има ли го написано някъде в официални документи или просто импровизираме?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 10:47

Red joker написа:Не знам за вас ,но на мен кредита ми на доверие към Стойчо,чувствително спадна след този мач-кво виде в тоя мертек Сидибе хич не ми е ясно,два метра е ,а не може да се пребори за висока топка,във всеки мач защитниците на противника го яздат-егати „звяра“,разни пишлемета на по 20г. не му дават да барне топката :( :!: Говори се уж за вариативност,а на някой играчи въобще не им се дава шанс,при положение,че за някой се вижда,че или не са във форма или толкова си могат :!: Този Кировски ,въобще не мога да добия представа що за футболист е,но с влизането си раздвижи и изостри нападението,не можел да вкарва -ами за по 15мин. и то през няколко мача,как да влезе във форма,дървото Сидибе играе всеки мач и от самолет се вижда ,че е гола вода,но играе,Долапа,когато в началото беше „яхнал вълната“ не го пускаше,замрази го на скамейката и съвсем логично формата му спадна, за мене обаче,в момента, централния нападател е Чочев откъдето и да го погледнеш!Марсиньо е добър,но или не му е там местото или не е във форма-много индивидуално играе и по този начин бави атаките,да не говориме ,че и много му я взимат,особено на тежките терени.Не знам и какво е това нещо,първите полувремена на всеки мач да ни нема никакви,ако това е тактическо указание тури му пепел :( ,а ако не е значи нямат въздух-пак треньорска грешка ;) Общо взето, май че ставаме много предсказуеми и лесни за неутрализиране,разчита се само на индивидуалните качества на Бадема,Милисавлевич и Марсиньо и центровки към Мамата,в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!Човека обаче си е навил нещо и си следва македонския инат без да се съобразява с никакви обстоятелства и съвети,от което страда играта на отбора,а и ние като фенове,най-вече ;)

За мен е неразбираема фразата "доверието ми към треньора спада, щото пуска тоя футболист, а не другия". До никъде няма да я докараме с такова мислене. А не ти ли се покачва доверието след два мача без загуба срещу отбора на Гриша Ганчев с парите му, с школите му, със треньора му, с футболистите му?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2013 11:14

Кировец написа:
Red joker написа:Не знам за вас ,но на мен кредита ми на доверие към Стойчо,чувствително спадна след този мач-кво виде в тоя мертек Сидибе хич не ми е ясно,два метра е ,а не може да се пребори за висока топка,във всеки мач защитниците на противника го яздат-егати „звяра“,разни пишлемета на по 20г. не му дават да барне топката :( :!: Говори се уж за вариативност,а на някой играчи въобще не им се дава шанс,при положение,че за някой се вижда,че или не са във форма или толкова си могат :!: Този Кировски ,въобще не мога да добия представа що за футболист е,но с влизането си раздвижи и изостри нападението,не можел да вкарва -ами за по 15мин. и то през няколко мача,как да влезе във форма,дървото Сидибе играе всеки мач и от самолет се вижда ,че е гола вода,но играе,Долапа,когато в началото беше „яхнал вълната“ не го пускаше,замрази го на скамейката и съвсем логично формата му спадна, за мене обаче,в момента, централния нападател е Чочев откъдето и да го погледнеш!Марсиньо е добър,но или не му е там местото или не е във форма-много индивидуално играе и по този начин бави атаките,да не говориме ,че и много му я взимат,особено на тежките терени.Не знам и какво е това нещо,първите полувремена на всеки мач да ни нема никакви,ако това е тактическо указание тури му пепел :( ,а ако не е значи нямат въздух-пак треньорска грешка ;) Общо взето, май че ставаме много предсказуеми и лесни за неутрализиране,разчита се само на индивидуалните качества на Бадема,Милисавлевич и Марсиньо и центровки към Мамата,в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!Човека обаче си е навил нещо и си следва македонския инат без да се съобразява с никакви обстоятелства и съвети,от което страда играта на отбора,а и ние като фенове,най-вече ;)

За мен е неразбираема фразата "доверието ми към треньора спада, щото пуска тоя футболист, а не другия". До никъде няма да я докараме с такова мислене. А не ти ли се покачва доверието след два мача без загуба срещу отбора на Гриша Ганчев с парите му, с школите му, със треньора му, с футболистите му?

Спада, щото при положение,че се правят едни и същи грешки ,всеки мач,не виждам да се прави някаква промяна :idea: Относно отбора на „високия рус мъж“ според тебе тоя мач ,не трябваше ли да го биеме отма,при положение ,че нямаха голово положение,а ние се сетихме да нападаме в 80-та мин. ,дотогава кво правихме :( -„тактическо надлъгване“ ;) все едно играеме с „Рома“,а стига бе брат то писва в един момент,след мача с говедата ,вместо да използваме инерцията, ние забихме нос в пясъка,ако те ни бяха били сега щяха да са първи(е тука малко се изхвърлих :lol: )
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 12:36

Ама отвори я бе, капацитет. :lol:
Да не изпадал в подробности за селекцията? Ей, амебо, заради такива като теб ЦСКА днес не трябваше да съществува и заради такива като теб - НИКОГА няма да е спокойно в нашия двор, за съжаление...

А заради такива като теб, ЦСКА съществува в сегашното си вегетативно състояние. Никакви дългове не са платени, а само разсрочени. Да , аз искам ЦСКА да иде във В група и да се оттърси от всички милионни задължения и да започнем начисто. Разликата е, че аз пак ще съм си ЦСКА-р, а ти ще си намериш друг на който да се кланяш, защото и по аватар и по мислене и изказ ти ще си останеш ЮМЗ, а аз ще си ходя с БМВ-то или Мини-то на мач на ЦСКА и в окръжните групи, ако се наложи..разбра ли каква е разликата между мен и теб и тези като теб, разбра ли, че само грачите като гарги, а нищо не зависи от вашето грачене.Аз с такива хора като теб не меля..гълъб с гарга не лети драги ми тракторе, не желая повече да се нацепваме двамата с теб, щом ти харесва този ЦСКА добре, на мен не ми харесва и си го казвам без да целя да обиждам някого тук :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 12:40

donDiego написа:
Ама отвори я бе, капацитет. :lol:
Да не изпадал в подробности за селекцията? Ей, амебо, заради такива като теб ЦСКА днес не трябваше да съществува и заради такива като теб - НИКОГА няма да е спокойно в нашия двор, за съжаление...

А заради такива като теб, ЦСКА съществува в сегашното си вегетативно състояние. Никакви дългове не са платени, а само разсрочени. Да , аз искам ЦСКА да иде във В група и да се оттърси от всички милионни задължения и да започнем начисто. Разликата е, че аз пак ще съм си ЦСКА-р, а ти ще си намериш друг на който да се кланяш, защото и по аватар и по мислене и изказ ти ще си останеш ЮМЗ, а аз ще си ходя с БМВ-то или Мини-то на мач на ЦСКА и в окръжните групи, ако се наложи..разбра ли каква е разликата между мен и теб и тези като теб, разбра ли, че само грачите като гарги, а нищо не зависи от вашето грачене.Аз с такива хора като теб не меля..гълъб с гарга не лети драги ми тракторе, не желая повече да се нацепваме двамата с теб, щом ти харесва този ЦСКА добре, на мен не ми харесва и си го казвам без да целя да обиждам някого тук :!:

Балалайка, не се ходи във В група, а се почва от окръжната софийска, ама то лесно сам да дрънкаш глупости. Хвани се прегледай, амеба.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 дек 2013 12:43

Кировец написа:
liliputchica написа:На мен също не ми харесва играта на отбора в последните няколко кръга. Да посочвам ли спада във формата с имена ?? Кировеца , или си сляп или си промит мозък за да плюеш срещу B__A__N__DA__TA братле, чесно

Каква банда, какви 5 лева бе?! Скрийте се някъде и не си показвайте слузестите очички, охлюви :!: Само слуз по ЦСКА остава след вашите пропълзявания и идиотски мнения, нищо повече.
Стойчо да си стягал куфарите...футболистите да си стягали куфарите...ръководството да си стягало куфарите...
Я най-добре бегом към Сектор Б всичките специалисти :evil:

Не, няма да говорим, ще бъдем коне с капаци, без да конкретизирам. ;)

Върни се в “Архив”