11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2012 16:32

Levskar_90 написа:
ntodorov написа:Момчета. Продължавате да сте негативно настроени. И ние не сме класа, но пък, ако искате подкрепете Черноморец барабар с 50-60 цаци на стадиона. Белким поне ние се съживим. :P При нас пари няма. Помогнете ни поне с някоя друга трица маймуна да хванем.
[offtopic]Шегувам се. Поддържайте си отбора. Вие имате пари, но явно те дезорганизират. При нас е точно обратното. В нашата татковина нещата са орисани така да бъдат. Това е. Дет'о има пари е пълно с хиени, които грабят с пълни шепи и слагат в джобовете си, там дет'о няма пари пък има сиромашия до шия...Футболните хора цъфтят в бедната обстановка. За съжаление в БГ и те са на привършване. Късмета Херо да е при нас е свързан за съжаление със здравословната му орисия. Късмета е наш, че ни е съгражданин, че семейството му е в Бургас и приоритетите му са сменени. На моменти му се чудим как издържа, но...Херо се оказа повече мъж и човек с футболно сърце отколкото сметкаджия. Явно. По времето на Балъков при нас имаше от пиле-мляко. Гат секна софрата - търновеца пръв си хвърли салфетката и побегна към Сплит на друга по-богата трапеза. Там ги сполетя същата участ. Разкриха го до две. След него потоп...Та си мисля, че и с Тоньо ( мазния) нещата се получават по подобен сценарий при вас. Чичо Гигов хич не беше прост, като реши да се "откаже" и първо си "жертва" плъха. След него Локо ще се вдигне на крака. Сега смукалката е при вас. И има защо. Ийеденето и пиЙенето е на корем. Юръпа и всьо други изцепки са му покрай крачола на Иво. Ей такива, ако не ги изхвърлим ще продължават да се размножават, като майски кърлежи...[/offtopic]

Браво за мнението съгласен съм с него. Ти симпатизираш и на Левски малко, нали ? :) Признай си сега :lol: :) :P ;)

Не, не. По-скоро ви харесвам, че сте толерантни фенове и факта, че усещате и виждате нещата безпристрастно. Действахте адекватно срещу ръководство и футболисти след Сараево. Така трябва. Вие имате силата да изринете всичко пошло от отбора си. Що се касае за мен: Аз съм си шовинист и милея за отборите в града ни, но детството ми е свързано повече с Черноморец.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 авг 2012 20:40

За пръв път в мен я няма онази тръпка преди започването на всеки шампионат. Някак си ми е безразлично какво ще става вече. Утре съм на работа и няма да съм на стадиона ,но и да почивах едва ли щях да ходя...
Дано все пак да бием ,но и да стане само ще хвърлят прах в очите на хората. Очаквам много слаб сезон за любимия ни отбор. Дано греша...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 10 авг 2012 21:15

turbogena написа:За пръв път в мен я няма онази тръпка преди започването на всеки шампионат. Някак си ми е безразлично какво ще става вече. Утре съм на работа и няма да съм на стадиона ,но и да почивах едва ли щях да ходя...
Дано все пак да бием ,но и да стане само ще хвърлят прах в очите на хората. Очаквам много слаб сезон за любимия ни отбор. Дано греша...

И при мен тръпката липсва,а това никога не е било, дори и миналата година след позора с Търнава. Надявам се след няколко мача, дай боже победи, тръпката да се върне и с удоволствие да бия този път до София. Не вярвам, че ще стане някакво чудо и че ще заиграем по-добре за толкова малък период от време. Все пак аз казвам 2-1 ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 авг 2012 21:37

хм...Аз съм някакъв мазохист, утре сутринта отлепвам за голЕмото град. Ще си барна една разходчица из СофЕа ;) , ще се видя с брат`чеда и нЕкои аверчета, ще строша нЕко лев и вечерта ще гледам на живо наш`те...Но и аз някак си нямам онова усещане, което в минали години ме е "човъркало". Явно срамните резултати и провалите в последните 3-4 сезона ни е.баха майката на самочувствието и синята гордост. Как да накараме малките да се "запалят" по Левски като само издънка след издънка се редят от отбора ни, а в отбора няма нито един играч, на който да искат да приличат (както навремето имахме Пальо Панов, Войната, Руси Гочев,Гиби, Ники, Наско, Емо Спасов) ?! Дано започнат нещата да се оправят, че и моето търпение е на привършване. А не искам да ставам безразличен спрямо това, което е било №1 за мен през целия ми живот.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2012 21:59

Няма ли да пуснат някъде мача в последния момент?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 авг 2012 22:04

W84me написа:Няма ли да пуснат някъде мача в последния момент?

Не.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 авг 2012 22:09

Има ли инфо за цените на билетите :?
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 авг 2012 22:20

siniq_fen написа:Има ли инфо за цените на билетите :?

Билети между 9 и 4 лева за Левски – Черноморец

Ръководството на Левски обяви цени на билетите за мача с Черноморец Бургас между 4 и 9 лева. Най-скъпи ще са пропуските за централния сектор А, които струват по 9 лева. В сектор В ще се влиза срещу 5 лева, а агитката на Левски ще плаща по четири лева за двубоя с „акулите”.

Гостуващата публика от Бургас също ще трябва да заплати по четири лева за билет.

Прави впечатление, че билетите за централния сектор А са малко по-скъпи от обичайното.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 10 авг 2012 22:37

Кво да ви кажа-безразличен ми е този мач.Ако Черноморец победят-халал да им е.И на равен съм доволен.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Архив”