Bumer написа:Синьо сърце написа:гражданин от село написа:[
Ти,нали всичко знаеш?
Точно пък тия двамата как играха вчера, не е истина...
Aма вие и контролите ли на ЦСКА гледате, бе!

Егати, аз дето съм от 6-годишен фен на отбора, не гледам контроли, а вие чинно седите пред монитора и записвате кой е играл слабо и кой е бил с нередовна картотека. А тренировките на ЦСКА гледате ли ги и тях? Ако искате заповядайте и на стадиона за официалните мачове, щом толкова живо се интересувате от отбора, може и членска карта да ви издадем за фенклуба - все пак толкова верни последователи, които не изпускат дори и контрола, не са за изпускане.
Аз говоря за Милиев и Иванов-извинявам се, че не уточних.Гледах второто на ЦСКА с Динамо(щото гледах пък нашите с Краснодар).Гледам български футбол приоритетно-просто той ме интересува, Челси, МЮ и Барса са суперкласа, но мен ме интересува нашето, нищо че е скромно и слабичко...И ти гарантирам, че ако по БНТ дават ЦСКА–БОТЕВ ВР, а някъде дават Тотнъм-Челси, ще гледам първото.По повод членската карта-преди години ходех на мачове на Армията, бях с компания луди глави армейски и гледах футбол. В един момент ми подариха карта за мачовете на ЦСКА, пазя я и доднес.Ходех и на Овча купел, и на Надежда.В един момент обаче към хората ми почнаха да валят упреци-що водите това говедо на Армията? Как го разбраха-пълна загадка, там нито съм коментирал, нито гъквал...И им казах-момчета, нищо лично, аз няма повече да стъпя тук с вас.И оттогава съм стъпил на Армията само при дерби и в Б сектор.Това е положението!