Бате Ицо се отърва да не му счупят мозъка!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Мда както Трайчо Трайков си подаде оставката сам преди няколко ди
Ставаше въпрос, че ти казах нещо и знам защо го казах... и ти пак спореше какъв съм разбирач и беше 1000% уверен в обратното.
Blue Mind написа:Боже,господи.... пак ли Гонзо?Изглежда са се опитали да му се бъркат в работата и той е напуснал... к
THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:Мда както Трайчо Трайков си подаде оставката сам преди няколко ди
Ставаше въпрос, че ти казах нещо и знам защо го казах... и ти пак спореше какъв съм разбирач и беше 1000% уверен в обратното.
Никой не го маха, човекът сам си тръгва ...
Виж му интервюто.![]()
Значи стана това, което аз си твърдях ...
Че Костов никой няма да го махне преди краят на сезона, а ако напусне, то ще го направи сам.
Още от първият му ден, след пресконференцията миналата година казах, че с оглед на това, което човекът заяви - Ако ще напуска Левски, ще го направи сам.
По-лошото е, че Костов тогава каза, че ще си тръгне сам и бързо, независимо по-кое време, АКО НЯКОЙ МУ СЕ БЪРКА В РАБОТАТА.
Ето къде е заровено кучето ...
THE G.A.M.E написа:Човекът не издържа на балканските нрави ...
А и той си каза още при подписването, че ще си тръгне сам, ако някой му се меси ...
Това внезапно напускане ме кара на точно тази мисъл ...
Някой се е опитал да се прави на по-голям треньор от него.
drvasko98 написа:venger написа:СВОБОДЕН написа:Занапред всички трябва да заиграят като истински Левскари и да се вслушват в мнението на найш великата публика, която никога не ги е подвеждала!
Аз предлагам занапред всеки да прави това, което трябва. Играчите да играят, треньорът да си прави тренировките, състава и воденето на мачовете, а публиката да си подкрепя отбора. Доказано е, че публиката нищо не разбира от футболната материя. Нали Кокала ние го уволнихме (една от най-честно спечелените титли у нас през новия век) и заредихме един чутовни успехи.СВОБОДЕН написа:А бе не може Миньор де те бие тук на Герена и треньора да не изхвърчи. Миньор забележете, не Барселона, Реал, Милан, Интер и разни други такива. Не е дори Литекс, Лудогорец или ЦСКА. Миньор. С двата чука. Хайде стига сте защитавали Костов. Може да е имал добри намерения, сигурен съм, че е имал, но не ги изпълни. Защо е друга тема. А ние ще му кажем сбогом и е добре да помислим кой ще го наследи.
Що не може, щото ти така казваш ли? Юнайтед падна ли от Блякбърн насред ОТ? Съра изхвърча ли. Миналата година Барселона падна ли от Еркулес във втория кръг на Камп Ноу? Гуардиола изхвърча ли?
1985 година Левски падна от Миньор в първия пролетен кръг 2-3 на Герена, воден от Шпайдела. 4 или 5 кръга по-късно падна на Герена 0-1 и от Пирин. (с Михайлов, Ники Илиев, Емо Спасов, Наско Сиракови иГиби). Между двата мача би с 3-1 ЦСКА. Шпайдела не изхвърча. Левски стана шампион през 1985 г. Аман от капацитети
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта