Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: Батков връщай незабавно Сираков защото нещата са трагични

Мнениеот koi4i » 01 юли 2009 15:56

delqnski47 написа:Не знам какво толкова го искате това дупе!Той ви се гъзи,ви го искате!Не знам защо разсъждавате по такъв начин и не знам какво ще се промени като дойде!Не той,а Батков дава парите!Ама айде да го върнеме та да може той и Батков в комплект да ръсят бисери против нас!Явно това много ви харесва!

Еми дупи се не дупи се искаме го да.Както вие искате Стоичков при все,че сигурно 30 пъти сте му чели интервюта и по-точно часта за България.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Асус - свободен агент

Мнениеот SAMP » 01 юли 2009 15:56

В интерс на истината ако иска заплата 30 000-40 000 евро няма смисъл,не че няма да се избият,просто в съблекалнята ще стане нещо невъобразимо.Всички ще го гледат на кръв(все пак сме българи),тавана в левски 5-6000 евро,като изключим 2-3 с по 10 000-12 000.Но все пак си мисля,че 10 000-15 000 евро ще са достатъчни за него,дано да дойде да имаме поне малко поводи за радост :) :) :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Re: Пародия............

Мнениеот krivia » 01 юли 2009 15:58

Аз като слушам някой хора как ентусиазирано ми пляскат аргумента "Левски Шампион" за оставането на Велев и започвам горко да съжалявам, че станахме шампиони!!! Няма такива глупаци, слепци и наивници каквито сме в БГ. Абе колко от тия дето се радват на шибаната титла са гледали Левски на Герана тази година?!?! Аз не съм пропуснал мач и мога твърдо да заяви, че дори миналата година с -16 точки отбора изглеждаше по-добре!!! Макар да беше разпарчатосан на полусезона и да почна градежа на нов!!! Такъв УБИТ откъм желание и тонус за игра на Герена отбор не сме имали в историята. Справка - всички мачове на Герена с изключение на тези със Спартак Вн и Миньор(имаше желание ама нямаха късмет донякъде!!!). Тая титла требе се подари за ДОМА НА ГОНЗО!!!!! Кокъла всеки ден като се събуди да му целува краката, защото ако не беше Царя, тоя сезон много отдавна приключваше както за Левски, така и за Кокъла. Цяла година имаше този човек, провали се втория мач с БАТЕ, провали с Жилина, провали се за Купата и титлата едвам я додрапахме, а все още има хора, които ме призовават да му дадем шанс!!!!!!!! Че какъв шанс повече?!?!

А ние песимистите и "черонгледите" не се заблуждаваме от един и два мача, ние гледаме играта и състоянието на отбора цял сезон, СВЕТЛИНА никаква(един мач с Чорбата и това е) никаква. Вижадме какви играчи има нужда, то май само Борат и Баждеков(последния заради изказването му че ще купуваме, ако продадем, което е пълен ташак работа) не виждат и това, че не се прави НИЩО по въпроса а мачовете наближават със страшна сила ни кара да сме със свити сърца!!! Повярвай ми аз съм винаги сериозен оптимист в живота, само че сега няма абсолютно никаква причина да бъда оптимист за Левски. Моля се на Господ да ме опровергае случая, но не вярвам!!!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 01 юли 2009 16:01

Нали Акселрод дойде? :lol: Кво се занимаваш с Асус?
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски стартира продажбата на абонаментни карти

Мнениеот bigbonusprize » 01 юли 2009 16:19

Аз миналта година за първи път си купих и съм доста доволен. 15минути преди мача си допиваш пиенето и влизаш, без да трябва да чакаш за билети... Дават и доста отстъпки и преференции...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 юли 2009 16:28

SAMP написа:В интерс на истината ако иска заплата 30 000-40 000 евро няма смисъл,не че няма да се избият,просто в съблекалнята ще стане нещо невъобразимо.Всички ще го гледат на кръв(все пак сме българи),тавана в левски 5-6000 евро,като изключим 2-3 с по 10 000-12 000.Но все пак си мисля,че 10 000-15 000 евро ще са достатъчни за него,дано да дойде да имаме поне малко поводи за радост :) :) :)

Абсолютно съгласен.Няка как да стане Гонзо и Петков да взимат 10-15 хил. а тоя 30-40. Да не говориме за другите момчета.Истината е,че кризата е добре дошла за футболните отбори в България.Надали Батко е загубил кой знае колко..Или пък Титаните..Боклуците са си по улиците,някой трябва да ги събира.Обаче е факт,че и Левски и цска намалиха заплатите на футболистите и имат оправдание за липсата на инвестиции в играчи.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 юли 2009 16:29

puhisamolevski написа:Изводи за това какъв футболист е от 3 клипчета не могат да се правят, но щом от толкова време го искат би трябвало да е годен...
Подобна беше сагата и с Дарко преди, видяхме, че момчето си играе както трябва...надали заплатата му е свръхфантастична, дано Борат се бръкне малко в кесията

Верно от клипчета не може да съдиш.То там и Акселрод вкарва гол :!: :!: :!:
110 години любов!

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Мнениеот gen4ev » 01 юли 2009 16:42

Със сигурност има хора, които искат да купят Левски, ако Батков го обяви за продан, въпросът е кои ще са те и дали ще са по- успешни като ръководители от него. Но докато не се появят, няма как да гадаем, уви...

Другото, което си мисля, е, че ако имаше човек със сериозни финансови възможности, който милее за отбора, има визия за развитието му и не му харесва сегашната ситуация, няма да чака Батков да каже "продава се", а сам ще го поиска. Но явно истински Левскари с такива възможности няма... или поне в сегашната криза не им се захваща с каузата на отбора.

Аз също като теб искам човек, който да е изцяло отдаден на отбора и да се занимава само с него, но това е невъзможно тъй като, за да има пари да управлява Левски, трябва да ги е изкарал по някакъв начин- т.е да има свой бизнес.

При Реал и Барса нещата са съвършено различни- там президентът се избира от феновете и напрактика е "назначен" като управител, но не той дава парите. Тази система обаче е почти неосъществима, не само у нас, но и в цяла Европа. Навсякъде има един "богаташ", който дава парите и също няма време за отбора, а го е поверил в ръцете на свой доверен човек, който да "дърпа конците". Така е в Милан, с Берлускони и Галиани; в Челси, с Абрамович и Кениън, така ще е и с Левски, ако се появи така желаният нов, много богат собственик- някой от рода на Сираков ще е постоянно до отбора и веднъж, два пъти месечно ще се съветва с него по най- важните въпроси. Така е и сега, дори Батков прекарва повече време до клуба, отколкото би го правил някой още по- богат бизнесмен.

Иначе и аз съм си мислил за някой, който е доказано "болен Левскар" и е достатъчно богат да осигури по- голям бюджет за отбора, но не мога да се сетя за такъв. Може би Емил Кюлев най- добре се вписваше в тази категория, но за съжаление го застреляха.

Така че, който и да е новият собственик, ако има такъв, едва ли ще "милее" повече за отбора от Батков, пази Боже пък Ирена Кръстева или олигарх от чужбина.

Колкото до кредита на доверие- при мен още не се е изчерпало съвсем, поне докато няма на кого другиго да го гласувам. Полудях след Тампере и БАТЕ (с/у Беверен и Жилина повече очаквах проблеми), но това далеч не е най- големия срам, който съм брал на фона на 2-та пъти с/у Олимпия, с/у Аалст, ОФИ (Крит), Слован или след като ФК Копенхаген ни размаза в 2-та мача (нещо, което не направи никой от по- пресните 4 съперника) и имаше публика само в "А" сектор на "Васил Левски" защото останалите беха без седалки.

А на фона на разочарованията имаше и моменти, които ще помня цял живот- мачовете с Щурм, когато само шанс ни лиши от зимуване в Европа, двете пролети в УЕФА - онази с Ливърпул и 1/4 финала за УЕФА, Ш.Л.- това беше цикъл от успешни еврокампании, който не е само плод на случайност и какъвто по, ред причини, рядко в историята си сме имали. Последните два сезона бяха огромно разочарование, но то дойде заради предишните години на успехи.

Вярвам, че този сезон ще е началото на нова добра серия, дори и без огромни инвестиции.

Само Левски !
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юли 2009 16:53

Асус написа:Делянски, що да те псуваме, не си казал нещо кофти, даже може и да си прав. Ама като не си направил опит да вземеш даден футболист, после да разправяш, че не е станало...

Заебете го тоя лимон бе!То се видело че нема идва!Пък и имам чувството че ще се окаже като ''франсето''!Некой перде може да е ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 юли 2009 17:10

gen4ev написа:Със сигурност има хора, които искат да купят Левски, ако Батков го обяви за продан, въпросът е кои ще са те и дали ще са по- успешни като ръководители от него. Но докато не се появят, няма как да гадаем, уви...

Другото, което си мисля, е, че ако имаше човек със сериозни финансови възможности, който милее за отбора, има визия за развитието му и не му харесва сегашната ситуация, няма да чака Батков да каже "продава се", а сам ще го поиска. Но явно истински Левскари с такива възможности няма... или поне в сегашната криза не им се захваща с каузата на отбора.

Аз също като теб искам човек, който да е изцяло отдаден на отбора и да се занимава само с него, но това е невъзможно тъй като, за да има пари да управлява Левски, трябва да ги е изкарал по някакъв начин- т.е да има свой бизнес.

При Реал и Барса нещата са съвършено различни- там президентът се избира от феновете и напрактика е "назначен" като управител, но не той дава парите. Тази система обаче е почти неосъществима, не само у нас, но и в цяла Европа. Навсякъде има един "богаташ", който дава парите и също няма време за отбора, а го е поверил в ръцете на свой доверен човек, който да "дърпа конците". Така е в Милан, с Берлускони и Галиани; в Челси, с Абрамович и Кениън, така ще е и с Левски, ако се появи така желаният нов, много богат собственик- някой от рода на Сираков ще е постоянно до отбора и веднъж, два пъти месечно ще се съветва с него по най- важните въпроси. Така е и сега, дори Батков прекарва повече време до клуба, отколкото би го правил някой още по- богат бизнесмен.

Иначе и аз съм си мислил за някой, който е доказано "болен Левскар" и е достатъчно богат да осигури по- голям бюджет за отбора, но не мога да се сетя за такъв. Може би Емил Кюлев най- добре се вписваше в тази категория, но за съжаление го застреляха.

Така че, който и да е новият собственик, ако има такъв, едва ли ще "милее" повече за отбора от Батков, пази Боже пък Ирена Кръстева или олигарх от чужбина.

Колкото до кредита на доверие- при мен още не се е изчерпало съвсем, поне докато няма на кого другиго да го гласувам. Полудях след Тампере и БАТЕ (с/у Беверен и Жилина повече очаквах проблеми), но това далеч не е най- големия срам, който съм брал на фона на 2-та пъти с/у Олимпия, с/у Аалст, ОФИ (Крит), Слован или след като ФК Копенхаген ни размаза в 2-та мача (нещо, което не направи никой от по- пресните 4 съперника) и имаше публика само в "А" сектор на "Васил Левски" защото останалите беха без седалки.

А на фона на разочарованията имаше и моменти, които ще помня цял живот- мачовете с Щурм, когато само шанс ни лиши от зимуване в Европа, двете пролети в УЕФА - онази с Ливърпул и 1/4 финала за УЕФА, Ш.Л.- това беше цикъл от успешни еврокампании, който не е само плод на случайност и какъвто по, ред причини, рядко в историята си сме имали. Последните два сезона бяха огромно разочарование, но то дойде заради предишните години на успехи.

Вярвам, че този сезон ще е началото на нова добра серия, дори и без огромни инвестиции.

Само Левски !

Виждам оптимизъм в теб,но той не се базира на никакви фкати.В живота има закони,които рано или късно се проявяват(при нас почти винаги е с отрицателен ефект).Ние искаме:"с пръдня-боя",извинявам се за израза но е доста подходящ за водената политика от ръководството на отбора.
Ясно е,че няма Българин с подходящ финансов ресурс с който да издържа отбора.Единствената алтернатива е чужденец.Надявам се в близките години да случиме на такъв човек.

Аи последно не мисля,че мач с Щурм може да е някакъв критерии за нещто.Всеки отбор има моментни проблясъци,примери мн:Артмедия би Селтик 5-0,победи Порто,като гост 3-2.но помнете,че този отбор няма да повтори тези успехи близките 20 години.Друг пример е с унгарците от Zalaegerseg,които преди години биха Ман.Юнайтед с 1-0,а преди месец,два
гледах техен домакински мач от първенството и падаха с 1-8 :o :o :o :o
Така,че това с епизодичните успехи не е критерии за нищо.Когато изиграем три 1/4-финала за пет години ще му кажа на Батков-евала,Голям си.Истината е в постоянството на отбора,естествено осъзнавам,че това става с адски мн пари и дори и да иска Батков няма тези финансии за да го осъществи,но поне да си прави пас и да не се изказва неподготвен ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”