Как видях мачовете ли ви интересува? Веднага за вас, готов да отдели от съня си по нощите, за да бъдем полезни и да се развиват младите!
Барселона-Арсенал 3:1
Първото ми впечатление от мача беше, че снощи видяхме една много ама наистина много стойностна контролна среща между стари приятели и познайници. Съвсем нагло бих казал, че класата се виждаше нали кой е по-стойностния отбор, но това не значи, че не можеше да отпадне! Много странен мач на пръв поглед стана, тъй като привидно каталунците създаваха впечатлението, че контролират срещата мотамо, но реално не беше така- Арсенал създаде десетки чисти голови положения и единствено липсата на ефективност при головия удар ни попречи да се поздравим с епически заслужен успех. Венгер бил слаб треньор? Я пак си помислете колко е слаб като вдигна достатъчно духа на момците и да излязат и да се надиграват с Барселона и помоему, а знаете, че моето мнение е обективно и миродавно, доста трепереха и мартинките на каталунските фенове на стадиончето и почти не им се чуха и гласчетата. Наслушах се на простотии и ги четях с огромен интерес, че аджеба Арсенал нямал характер, а аз им казвал, че има, Венгер не воршил за свинеща, аз им казвал, че си е най-добрия треньорчек в тоя занаят и какви ли още не глупости и от чужди, и от свои. Арсенал не беше само достоен противник, той игра като равен с равен с Барса, ще вдигне титлата в Англия сега напук на хейтърите и сезонът ще е успешен, както и ви казал, че и сега е. Пожелаваме и успех на Барса, заслужават да дублират титлата и ако преодолеят огромните си проблеми в защита, няма да може никой да им се опре повече от Арсенал.
Байерн М-Ювентус/ 2:2/ 4:2 FT
През първото полувреме Юве беше натикал Байерн в наказателното им поле и им нацепил дупетата с некаква антифутболна единадесеторка, което и впоследствие шокира немците и цялата първа част не помръднаха и сантиметър от наказателната линия. През втората част ролите се поразмениха и баварците доста понатиснаха "Старата госпожа", но сериозни положения така и не се видяха, но вече започваше да си личи кой отбор ще бутнат малко по-напред в турнира и обрата не закъсня дълбоко в добавеното време, за да стане некакъв вид шоу наужким, не и за мен разбира се- цял ден ми се въртяло в главата това 2:2, че може да се повтори и се повторило за огромна изненада на всички. В продълженията лошите никога не оставят нещо на случайността и мача свърши 4:2.
Извод: Два мача бяха брутално изманипулирани и създадените многобройни голови ситуации не отговаряха съвсем на резултатите, особено първият- в него имаше над 20 положения за гол, в другият имаше 4-5 само, а бяха вкарани 6 гола. Как стават тия работи не знам, но колегата от Байерн Мюнхен гледам, че е успял да забележи, че мачовете са твърде нагласени и не можаха да изненадат и пеленачета - голмайсторчета, всичко беше пипнато до съвършенство. Та изводът е, че е напълно безсмислено да се дърли и садва за мач! Нещо повече, Барса и Арсенал дадоха примера, че трябва да има едно уважение между феновете и да не се застояват дълго из гол.бг!

Честито на печелившите, ако има такива!