Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Николай Костов уволнен ?
Не го вярвам. Костов е добър треньор, но отдавна не е бил във България и трябва да свикне с обстановката. Друг е въпроса ако футболистите го бойкотират по някаква причина. Имаше слухове, че треньора е с тежък характер и мрази някой да му се бърка. Ще бъде грешка да го махнат сега, защото не виждам, кой ще го смени. Една загуба е трагедия само тук, в нормалните държави хората са по-търпеливи. Същото стана и в ЦСКА, когато дойде П. Дочев. Човека имаше амбиции да направи нещо сериозно, но изкараха некадърник. Неговато грешка е същата, като при Костов - работа по-западен образец, но на наша територия.
TB1957 написа:няма да го сменят от 1 загуба. От думите на Тонев "ядосъм съм, мога да кажа нещо нередно, искам да преспя спокойно и да решим какво ще правим" вече почнаха да си фантазират медиите. Думите на Тонев са едно клише, но самия Г-н Батков каза че другия месец почват да водят преговори с Костов за нов договор, а и Тонев и Гонзо неведнъж са казвали че са доволни от работата на треньора и го подкрепят безрезервно, след невероятните победи над Монтана и Враца изведнъж да го сменят не вярвам, тепърва идват тежките мачове с Л,Л,Ц и това ще е безумение да си направим ритуално сепуко
Ние сепуко си напраихме на 2 пъти вече този сезон, едния път като отпаднахме за купата и сега с Миньор на Герена... какво по лошо трябва да очакваме, вероятно 5-6 място за да се сетят ,че този малък "специалист" не може да се справи с голям клуб като Левски! Поредната година без купа...до кога!
Re: Николай Костов - Официална Тема
Президент-агент и простак
Директор-нагаждач и безхаберник
Играчи без /Илиев и Пинто/-лигняри и печалбари
ТренЬор-незнаещ къде се намира /иска да играе отбора му като Барса ама играчите му като на "Паламуд" Мичурин.
После кой е виновен? Не е въпроса кой е виновен, проблема е, че няма невинни!
Директор-нагаждач и безхаберник
Играчи без /Илиев и Пинто/-лигняри и печалбари
ТренЬор-незнаещ къде се намира /иска да играе отбора му като Барса ама играчите му като на "Паламуд" Мичурин.
После кой е виновен? Не е въпроса кой е виновен, проблема е, че няма невинни!
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев каза пред Sportal.bg, че дали и ако има някакви промени в синия клуб след вчерашната домакинска загуба от Миньор, ще бъдат обявени днес, следобяд, към 16.00 часа. "Знам за какво ме търсите. Още е рано. В 16.00 часа всичко ще стане ясно и тогава ще имаме решение", каза босът на сините, който демонстрира професионализъм и не се скри от журналистите, каквато в такива случаи е практиката на негови колеги от други клубове.
Както е известно, след поражението от Миньор Иво Тонев и Георги Иванов обявиха, че изобщо не са доволни от играта на сините, а първият стигна дори по-далеч като заяви, че в момента говори единствено с Гонзо и Дончо Донев. С останалите нямал желание да го прави.
Както е известно, след поражението от Миньор Иво Тонев и Георги Иванов обявиха, че изобщо не са доволни от играта на сините, а първият стигна дори по-далеч като заяви, че в момента говори единствено с Гонзо и Дончо Донев. С останалите нямал желание да го прави.
- ndrangheta
- Контакти:
Ако има бойкот към треньора, правилното решение е да се уволнят играчите. Само аз ли така мисля?
Иначе досега статистиката на Костов не е никак лоша. По мое мнение той е правилният човек.
Иначе досега статистиката на Костов не е никак лоша. По мое мнение той е правилният човек.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
venger написа:СВОБОДЕН написа:За това как играе един отбор е отговорен треньорът. За обстановката в съблекалнята също. А когато това даде изражение в резултатите не може да се преглътне току така. Докато играехме слабо, но печелихме, можеше някак да се преглътне. Но да загубиш и то в такъв момент насред Герена от Миньор, за това няма извинение. Вместо да гадаем какво ще се прави с Костов,той веднага след мача трябваше де си е подал оставката.
Както повтарям вече няколко пъти всички трябва да се стегнат и да не се оправдават, всички трябва да понесат отговорността, а не да се крият. За Костов ще се въздържам занапред от мнения. Единственото хубаво нещо в тази загуба е, че идва в донякъде подходящ момент и трябва да послужи ЕДИНСТВЕНО за отрезвяване. Занапред всички трябва да заиграят като истински Левскари и да се вслушват в мнението на найш великата публика, която никога не ги е подвеждала!
Ако си спомняте,последният път,когато станахме шампиони загубихме 0:3 от Локото!След това победихме в Ловеч,все още има надежда!
-
ndrangheta написа:Ако има бойкот към треньора, правилното решение е да се уволнят играчите. Само аз ли така мисля?
Ами и аз предлагам, веднъж за разнообразие да разкараме играчи, вместо треньора.

А бе не може Миньор де те бие тук на Герена и треньора да не изхвърчи. Миньор забележете, не Барселона, Реал, Милан, Интер и разни други такива. Не е дори Литекс, Лудогорец или ЦСКА. Миньор. С двата чука. Хайде стига сте защитавали Костов. Може да е имал добри намерения, сигурен съм, че е имал, но не ги изпълни. Защо е друга тема. А ние ще му кажем сбогом и е добре да помислим кой ще го наследи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Никога не съм обичал прибързаните смени на треньори, но да те бие Миньор на Герена....
Не знам какво да кажа, объркан съм.
Не знам какво да кажа, объркан съм.
bojo0o0o94 написа:Айде Мъри!!!
Старите ***** в новия бардак на Мустака... СРАМ МЕ Е ОТ ТОЗИ ЛЕВСКИ - ВЪРНЕТЕ И ЛАФЧИС, ЖУЖО... ВЗЕМЕТЕ ГАНДИ И КЕБИ - НАЛИ ВИ ТРЯБВАТ ХОРА С ОПИТ ВЪВ ФУТБОЛА...