PFC Litex написа:Highlander написа:Така и така го продаваме, дано отиде в Ювентус. Каквото и да става се надявам да не иде в Турция в някакви измислени анадолски отбори като Газиантеп. Локо Москва също не е лош вариант.
Къде отива един играч, след продажба не е важно, щото сме фенове на отборите си, а не на футболистите, та какво му е на Газиантеп?
Гарата ще го трансферирате в Галатасарай и дано запазите голям процент от следващ трансфер, тъй като направили там силен сезон, то цената му ще се вдигне на едно 6-7 милиона евра.
За чужденците и за мен не е важно, но виж за български футболист е важно, къде ще отиде, защото се видя, че от Турция, Русия, Франция та до никъде или макс остава там или се връщат отново тук, а полза от тях никаква и няма развитие грам. Не, че са по-лоши първенства напротив и пари зимат, ама до там без надграждане... А за Дембеле след като не е в Левски не ме е грижа грам къде ще играе, въпреки че направи много за този отбор и ми стана симпатичен. Интересуват ме само поне парите да са добри, след като е ясно, че ще е продаден, няма значение къде.