Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 13:49

Robbery написа:
megan fox написа:
Robbery написа:Мегъне, ама има и добри предпоставки за два немски и два испански на полуфинала. И после какво ще става само УЕФА си знае... :)

Така е. Но си мисля, че е по-вероятно ние да отпаднем от ПСЖ, отколкото Малага да отпадне от Борусия. Отбора от Дортмунд за мен е силно надценен.

Явно не си гледал много мачове на Дортмунд този сезон. Дортмунд е отбор, който сериозно ни затруднява в директните двубои в Бундеслигата и са на много високо ниво. С това не искам да кажа, че Малага са слаб отбор, но вероятността да продължат СПОРЕД МЕН не е толкова голяма, както ти смяташ.

ШЛ не е Бундеслигата. Ако има отбор, който отлично да знае слабите места на Байерн, то това е Борусия и логично е те да ви затрудняват много. Но ШЛ е друга бира. ;) Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ. ;) Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне. ;)

Ще видим и двата мача ще са супер интересни, чисто като интрига този сблъсък го нареждам веднага след Байерн - Юве.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 мар 2013 13:59

megan fox написа:ШЛ не е Бундеслигата. Ако има отбор, който отлично да знае слабите места на Байерн, то това е Борусия и логично е те да ви затрудняват много. Но ШЛ е друга бира. ;) Пелегрини е далеч по-опитен от Клоп и чисто тактически ще спечели надлъгването м/у треньорите. Състава на Малага е непознат за повечето специалисти, които не следят Примера, реално испанците са дебютанти в ШЛ. ;) Гледах мачовете на Борусия с РМ. Не останах много впечатлен честно да ти кажа. Като се има предвид, че по това време от сезона РМ падаха от куцо и сакато в Примера и определено имаха трудности в играта си, то тия резултатите не са много показателни, още повече, че дойдоха в груповата фаза. Признавам, че Борусия съм ги гледам само в ШЛ, от Бундеслигата не съм гледал нито един мач, но за сметка на това съм гледал достатъчно мачове на Малага, за да знам, че Иско ще създаде много неприятности на немците, а златната резерва на Пелегрини - Роке Санта Круз няма нужда от представяне. ;)

Ще видим и двата мача ще са супер интересни, чисто като интрига този сблъсък го нареждам веднага след Байерн - Юве.

Аз не съм толкова сигурен, че Пелегрини е по-добрият от двамата треньори. При това срещу отбор като Дортмунд е много трудно да се изгради хубава тактика. Малага освен Иско кои други млади и обещаващи звезди имат? Докато Борусия с Götze и Reus имат едно от най-добрите дуота в света. Левандовски е отличен нападател. А в лицето на Хумелс ( ако се оправи до мача с Малага) и Сyботич Борусия имат двама защитника на интернационално ниво.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 мар 2013 14:00

Едно е сигурно обаче... играчи, като Киелини, Бонучи, Видал и Лихтщайнер ще чупят краката на техничните играчи от Байерн, от сега ви го казвам.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 мар 2013 14:02

Middlesbrough написа:
doktora25 написа:Супер, много съм доволен от жребия и най-вече защото ще бъдем домакини в първата среща, това ни прави фаворити 80:20. Полуфиналистите изглеждат ясни (Байерн, Дортмунд, Реал и Барселона), но много ми се иска ПСЖ да хвърли някоя бомба и да продължи напред. Най-добрият треньор за първото десетилетие на века определено има идеи как това може да стане, а Златан със сигурност има желание да наказва.

Сладур :twisted:
Много са надъхани тия немци бе :Д , накрая да не ядат само бой от ВЕЛИКИЯ ЮВЕ 8-)

Забравяш май последната ни визита в Торино. Много уважавам Ювентус, искаше ми се и те да стигнат полуфинала, сигурен съм че ще станат хубави и зрелищни мачове, но просто домакини ли сме в първата среща сме фаворити абсолютно срещу всеки.
megan fox написа:Да, Анчелоти от сега е ясно, че ще скочи с катеначо, ама Златан да кажеш кога е правил нещо запомнящо се срещу Барселона? На него му дай да плямпа...

Винаги има първи път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 15 мар 2013 14:02

Някой знае ли кога ще кажат датите на сблъсаците?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 мар 2013 14:04

storm написа:Едно е сигурно обаче... играчи, като Киелини, Бонучи, Видал и Лихтщайнер ще чупят краката на техничните играчи от Байерн, от сега ви го казвам.. :)

В тая връзка дано сложат нормален съдия, който да санкционира грубата игра на италианците. Нямам нищо против да останете без играчи за реванша :mrgreen:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2013 14:07

storm написа:Едно е сигурно обаче... играчи, като Киелини, Бонучи, Видал и Лихтщайнер ще чупят краката на техничните играчи от Байерн, от сега ви го казвам.. :)

Почти не съм гледал мачове на Юве, ама ботушари ли са попринцип? За Киелини знам, Бонучи също си пада малко по опасните влизания, но като цяло не съм гледал Юве тоя сезон и не знам колко агресивно играят във фаза защита.
От Байерн Бадщубер е царя на влизанията, тип "операция на терена", но той няма да играе. Иначе Густаво и Мартинес си влизат опасно.

Това което ме притеснява най-много е, че Мартинес няма да играе първия мач. Дори Байерн да спечели с 2:0 на Алианц-Арена, то реванша пак не е сигурен при такъв резултат. Бих се радвал повече ако беше обратното, ама...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 мар 2013 14:08

Robbery написа:Аз не съм толкова сигурен, че Пелегрини е по-добрият от двамата треньори. При това срещу отбор като Дортмунд е много трудно да се изгради хубава тактика. Малага освен Иско кои други млади и обещаващи звезди имат? Докато Борусия с Götze и Reus имат едно от най-добрите дуота в света. Левандовски е отличен нападател. А в лицето на Хумелс ( ако се оправи до мача с Малага) и Сyботич Борусия имат двама защитника на интернационално ниво.

+1.
Добавям и Гюндоган, като играч от световна класа, чиято форма стремглаво нарасна от началото на сезона. Той е диригентът в отбора и негови пасове много ядове могат да донесат на противника. Трябва да призная че и аз нито един мач на съм гледал на Малага (дори и в ШЛ), докато на Дортмунд сигурно половината някъде от Бундеслигата, но играят ли си тяхната игра могат да постигнат много големи неща.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 мар 2013 14:08

niki87 написа:

В тая връзка дано сложат нормален съдия, който да санкционира грубата игра на италианците. Нямам нищо против да останете без играчи за реванша :mrgreen:

Сигурно ще ви пратят някой английски свирчо, молете се да не е Уеб...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 мар 2013 14:10

Ей тоя ще класира Малага
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]