Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Акциите на ЦСКА са под запор

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 16:31

Beck's написа:
мислиш ли? мен ме радва , че ни помагаш чрез интернет реклама. дано освен марги по филийте, да замезваш и народен, нали сте от народа :lol:

Със СО ЛЕПКАТА :lol:

ауу, че ги вади на торбички :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 20 авг 2012 16:32

С всичките проблеми които имаме ,пак държим същото ниво като подуенци ,колкото и ниско да е то .При нас поне ,се вижда пътя на горе ,а при вас след всичките ви благинки едно нищо и то голямо нищо !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 16:34

шивача написа:
Beck's написа:
мислиш ли? мен ме радва , че ни помагаш чрез интернет реклама. дано освен марги по филийте, да замезваш и народен, нали сте от народа :lol:

Със СО ЛЕПКАТА :lol:

ауу, че ги вади на торбички :roll:

Шивач, поздрав :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gS6HZlWDWcc[/youtube]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 16:40

Мерси :)
И теб те поздравявам [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lAwPg88Nj7c[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 16:46

шивача написа:Мерси :)
И теб те поздравявам [offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lAwPg88Nj7c[/youtube][/offtopic]

Мерси приятел, разведрих си обстановката в края на работния ден :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот шивача » 20 авг 2012 16:52

Супер, удари една биричка с меззе и мисли кой ще купуваме, като дойде парата от газпром, но без куци коне ;)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 20 авг 2012 16:54

шивача написа:Супер, удари една биричка с меззе и мисли кой ще купуваме, като дойде парата от газпром, но без куци коне ;)

Аз селекцията съм я измислил вече, чакам само обаждане, не е нужно дори да ги гледат на живо ..... ;)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 авг 2012 17:08

Някои хора тук доста говорят ама не разбраха едно.Искът на Жеваго е за 550 хиляди евро главница + 475 хиляди евро лихви.Обаче пропускате един много важен факт.Делото е все още в съда.Така както сега СОС се произнесъл в полза на Жеваго,АС може да го направи в полза на ЦСКА,както и ВКС.Това означава автоматично,че Жеваго ще остане без пари по този иск,а освен това ще трябва да плати и разноските по делото.Другия сценарий също е възможен-ЦСКА да загуби делото.Тогава обаче,съдът може въобще да не присъди такава лихва,за която претендира Жеваго.Съдът ще направи преценка на обстоятелствата и ще наложи лихва по своя преценка,която може да се окаже доста по-малка от претендираната от Жеваго.Не разбирам какво толкова сте се притеснили по този казус фенове на други отбори.Дори и ЦСКА да загуби делото и Жеваго да придобие акциите,те пак могат да минат в ръцете на Комитета от фирми,след като платят дълга към Жеваго.Това ще стане стига да има желание от страна на фирмите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 авг 2012 17:11

Относно излязлата в медиите информация, предоставена от "Пепаз трейдинг корпорейшън", заяваваме следното:
Временните удостоверения, представляващи 100% от капитала на ЦСКА са собственост на “Титан Спорт” ЕАД, налични са и могат да бъдат прехвърлени на трети лица. Номиналната им стойност е 6 500 000 (шест милиона и петстотин хиляди) лева.

Ето и подробностите:

Налице е висящо съдебно производство, по търговски спор между посочената офшорна компания и “Титан Спорт” ЕАД. Сумата претендирана от офшорната компания е 560 000 Е (петстотин и шестдесет хиляди) евро. За обезпечение на иска, офшорната компания е поискала от българският съд да наложи възбрана върху активи на “Титан Спорт” ЕАД. Българският съд е допуснал, за обезпечение на иск в размер на 560 000 Е (петстотин и шестдесет хиляди) евро, запор върху временни удостоверения на стойност десетки милиони лева, включително и временни удостоверения от капитала на ЦСКА. “Титан Спорт” ЕАД е обжалвал явно прекалено големия размер на обезпечението, но друг по-висшестоящ български съд е потвърдил мярката, без да изиска съразмерно насрещно обезпечение от офшорната компания.

Към настоящият момент съдебното производство не е приключило и претенцията на офшорната компания не е уважена.

За да бъде спокойна спортната общественост, изразяваме готовност, при положителна развръзка на преговорите за прехвърляне на акции (временни удостоверения), от капитала на ЦСКА, част от цената, в размер на претенцията на офшорната компания, да бъде внесена по специална сметка на съответния съдебен изпълнител, който от своя страна ще бъде задължен да вдигне всички наложени обезпечения, включително и запорът върху временните удостоверения, предмет на прехвърлителната сделка.

В заключение заявяваме, че така широко отразения “проблем”, не може по никакъв начин да попречи на евентуална сделка.

От ръководството на ПФК ЦСКА София

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2012 17:58

За да бъде спокойна спортната общественост, изразяваме готовност, при положителна развръзка на преговорите за прехвърляне на акции (временни удостоверения), от капитала на ЦСКА, част от цената, в размер на претенцията на офшорната компания, да бъде внесена по специална сметка на съответния съдебен изпълнител, който от своя страна ще бъде задължен да вдигне всички наложени обезпечения, включително и запорът върху временните удостоверения, предмет на прехвърлителната сделка.

Тук нещо не ми става ясно на мен:
Едновременно се признава, че има наложен запор върху разпореждането с акции, като се уточнява, че след сделката със запорираните акции, въпросната сума ще бъде преведена на ЧСИ (убеден съм, че не е Бъзински :mrgreen: )Как се извършва сделка със запорирани акции, ако може да ми обясните :roll:

@ GOLEADOR, твоят нов любимец-Е. Димитров, преди две седмици каза, че "другата седмица (тоест изминалата вече) внасяме документите за регистрацията на новото АД".В петък каза, че този вторник ще бъдат внесени документите за регистрацията на новото АД.Днес ти цитираш ново негово изказване, в което казва, че утре ще се внесат документите за създаването на новото АД-този човек ли имаш за сериозен, ти?!?

ПП-Любопитно ми е като каква търговско-икономическа дейност ще е записана в Устава на новото АД... и колко акции ще емитира, преди да има възможност да закупи, или придобие чрез дарение, тези, от ПФК ЦСКА ЕАД и от "ТИТАН-Спорт" :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”