plovdivram написа:botevforever,
добре си направил дисекция на казуса Велбъжд-Локомотив Пд... Нещо, което между другото не сте спрели да правите вече 10 /ДЕСЕТ/ години!!! Странното обаче е че за ДЕСЕТ години не чухме нищо от вас по казуса "НАРОДНА ВОЙСКА" 1949 година и как "ДНВ" Пд попада след това в "А" група?!!! Не само това... ами НИКОЙ не ни обясни и АБСУРДА, който представлявате в МОМЕНТА, да сте наследник на сдружение, което било носител на автентичността ви, но с прекратена дейност за 10-ина години през, които такава е развивало ПО ПРАВО друго, от което вие обаче се отрекохте!!!
Или с други думи... Айде кажете ми как се нарича това - ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С "КАЗУИТЕ" НА ДРУГИТЕ КЛУБОВЕ... и на всичкото отгоре ДА ОТКРИВАТЕ ТЕМА -СЛЕД ТЕМА ЗА ТЯХ, а да не можете да дадете ЕЛЕМЕНТАРНО обяснение за АНАЛОГИЧНИ "казуси" касаещи СОБСТВЕНИЯ ВИ ОТБОР?!!
Обяснил съм го много добре:
-"Сдружение ПФК "Ботев"-Пловдив" не е преставало да съществува от годината на създаването си до днес.До по-миналата година член на същото беше многообичаният от Вас ДХС.Впоследствие същият беше изключен от сдружението на Събранието на УС.Надявам се,а всъщност съм убеден,че много добре знаеш разликата между "временно прекратяване на дейността" и "дерегистрацията" на едно юридическо лице.И,между другото,никъде не съм споменавал,че "Ботев" е наследник на каквото и да е сдружение ."Сдружение за ПФК "Ботев"-Пловдив" притежава 10% от акциите на ПФК "Ботев" и е част от управителното тяло на клуба.Дефакто,до момента на закупуването на клуба от Цв.Василев,Сдружението е наследник на "Ботев"-Пловдив,а не обратното."Ботев"-Пловдив е наследник единствено на славната история на клуба,на неговите както славни,така и тежки моменти.Ако Вие се идентифицирате като наследници на някое АД,това е отделен въпрос.
И друго,както съм писал в началото на горния пост,споровете ми с Вас са по-скоро защитна реакция.Да се занимаваме с казуСите на другите не е наш патент.Тези,които откриват тема след тема,са от Вашия лагер(разрови се в кошчето от последните 20-на дни и ще се убедиш).
Приятна вечер!