Лил - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лил - Левски | 21.10.10

Мнениеот Blue_Girl » 20 окт 2010 22:48

LSFC 1914 написа:Огнянов не е турчин, а мангал. Правете разликата! :lol:

Знам, че не е и за това казах примерно.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 окт 2010 22:52

PFC Litex написа:Стига сте съдили хората по техният произход, защото никой не може да избира същият, съдете ги по делата им, защото тях вече сами ги избираме.

Евала!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 окт 2010 02:20

Sofiaatowern написа:Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.

"Евала"! Явно ги чаткаш нещата. Що не станеш един треньор някъде?
Че Иванов и Милиев играят слабо - да. Всеки го вижда. Всички обаче знаем как играеше Иво в Берое и как играеше Милиев с Рабех. Явно не са сработени.
Огнянов ти е проблем. Щом е титуляр падаме. - Добра лога. А ти Кривия ли искаш? Да не би Кривия понякога да не бави топката, както го прави Огнянов?
Вярно, че Кривия е по-експлозивен и винаги може да измисли нещо интересно, ама даваш ли си сметка, че французите ше го сцепят от бягане?
Лил не са Спортинг. Спортинг разиграват топката и не я дават, както се видя. Лил оставят противника да играе, но тичат много.
Кривия тук не издържа цял мач, а на темпото на Лил да клекне в 40-та минута ли? Да, ако водим 2:0 до тогава... Няма много алтернативи за тоя пост. Така че - каквото - такова.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 21 окт 2010 09:11

Колеги левскари,имам молба към вас! Правя клип за ПФК ЛЕВСКИ и са му нужни видео материали от мача с Гент! Благодаря ви предварително! Знам,че не е свързано с темата,но се надявам да ми помогнете! :) :)[/quote][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcN7dcUo-oE[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 21 окт 2010 09:14

ceci_laskova написа:Колеги левскари,имам молба към вас! Правя клип за ПФК ЛЕВСКИ и са му нужни видео материали от мача с Гент! Благодаря ви предварително! Знам,че не е свързано с темата,но се надявам да ми помогнете! :) :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xHnGU9BGNYk[/youtube] Мога да ти дам диск на мача с Литекс.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 21 окт 2010 11:45

Дано да вземем нещо от този мач.Но и да не стане което е най-логичното не трябва да правим трагедий защото за мене по-важния мач с Лил е тук на Герена след 2 седмици.Тази вечер каквото и да стане нищо не се решава.Лично аз съм не съм голям оптимист за мача тази вечер но надеждата винаги остава дано Левски не загуби тази вечер.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 окт 2010 12:00

NFB_Bgfen написа:Дано да вземем нещо от този мач.Но и да не стане което е най-логичното не трябва да правим трагедий защото за мене по-важния мач с Лил е тук на Герена след 2 седмици.Тази вечер каквото и да стане нищо не се решава.Лично аз съм не съм голям оптимист за мача тази вечер но надеждата винаги остава дано Левски не загуби тази вечер.

+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

nikit0o_ndn
Контакти:

Викане или мълчание?

Мнениеот nikit0o_ndn » 21 окт 2010 12:07

Броени часове остават до срещата на Левски от Лига Европа с френския Лил.Всеки фен има различни очаквания за двубоя.Някой чакат поредния спектакъл,други поредното приземяване от облаците.Как мислите? Ще викаме ли довечера като нашият любим Левски отбележат гол или ще мълчим и ще си викаме на ум толкова си можем,не сме готови за големия футбол? Каквото и да стане аз вярвам в моя отбор,вярвам в това че въпреки класата на Лил ще играят равностойно с тях,вярвам че ще дадът всичко от себе си,за да ни зарадват,както го правеха до сега.И имам едно предчувствие че тази вечер няма да се спи :).

Нашата защита е атаката,не трябва да спираме да атакуваме,дори и по-бавно,по методично,не трябва да даваме топката на Лил особено на Аден Азар(много бърз и техничен).С една добра конценстация мисля,че ще се поздравим с успех :)

Как мислите вие?:P

novnik
Контакти:

Re: Викане или мълчание?

Мнениеот novnik » 21 окт 2010 12:08

Не съм оптимист, само се надявам да вкараме гол. Прогноза: 3:1 за Лил.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Викане или мълчание?

Мнениеот ЕМИЛ » 21 окт 2010 12:08

Мисля ,че днес няма да загубим.

Върни се в “Архив”