LSFC 1914 написа:Огнянов не е турчин, а мангал. Правете разликата!
Знам, че не е и за това казах примерно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Огнянов не е турчин, а мангал. Правете разликата!
PFC Litex написа:Стига сте съдили хората по техният произход, защото никой не може да избира същият, съдете ги по делата им, защото тях вече сами ги избираме.
Sofiaatowern написа:Сега срещу Лил е различно - срещу Пирин се видя колко слаби сме в някои зони, особено в защита! Напред циганинът една топка не можеше да подаде както трябва, 90 процента от случаите топката беше зад вратата, да центрираше не можеше, да шутира се опитваше, ама пак не можеше. Сега същият тоя циганин ще ми е титуляр вместо играч като Тасевски. Дани Младенов всички си го знаем, че е некадърник, но там алтернатива нямаме - надявам се да пуснат Слори титуляр, сигурен съм че ще покаже по-добра игра на европейско ниво. Иванов и Милиев нямат смисъл въобще да се обсъждат, защото те не са за отбор в А група, а за В и по-надолу. От 11-те играча, 5 от тях са класни и СТАВАТ за нещо, другото е пълнеж. Е, "една птичка пролет не прави". Все пак надеждата умира последна.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xHnGU9BGNYk[/youtube] Мога да ти дам диск на мача с Литекс.ceci_laskova написа:Колеги левскари,имам молба към вас! Правя клип за ПФК ЛЕВСКИ и са му нужни видео материали от мача с Гент! Благодаря ви предварително! Знам,че не е свързано с темата,но се надявам да ми помогнете!![]()

NFB_Bgfen написа:Дано да вземем нещо от този мач.Но и да не стане което е най-логичното не трябва да правим трагедий защото за мене по-важния мач с Лил е тук на Герена след 2 седмици.Тази вечер каквото и да стане нищо не се решава.Лично аз съм не съм голям оптимист за мача тази вечер но надеждата винаги остава дано Левски не загуби тази вечер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта