ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 20 юни 2015 22:27

vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група :lol: :mrgreen:

А дано,дай Боже!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 22:28

Кашчей написа:
Е, аз цяла седмица питах и за гише "Спортал", ама не се намери кой да ме упъти :(
Само Заекът ми обяснява колко съм тъп, когато питам верните фенове, кой от двата ЦСКА ще подкрепят-възродения, или тоя, дето още не е умрял :roll: :cry:

ПП- Възродения още не е роден, ама нали така се казва :oops: :oops:

НИщо де нали си има тема. :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот doktora25 » 20 юни 2015 22:28

Шивач, не мисля че трябва да свързваш ЦСКА с едно АД, в което на всичкото отгоре банда престъпници са си прали парите през последните много години. Никой фен не трябва да гледа на отбора си по този начин. Клубовете не трябва да бъдат АД-та или да не се гледа на тях като на АД-та. Клубовете на първо място са феновете, традициите, идеите и ценностите, с които растат юношите, стадионът, базите. Ако всичко това се пренесе в новото дружество от А окр., ако в него се обиграват вашите юноши, а не тези на ГГ или някой друг, проблемът не е чак толкова голям. Лошо щеше да бъде ако се направи възраждане за сметка на друг отбор и неговите традиции. Разбирам те ако си против Божков, но това би било отделна и достойна позиция.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 20 юни 2015 22:28

Old_death написа:
delqnski47 написа:
futbolqga написа:Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.

Не че е станало нещо официално,но все пак:
- Може и да се срещнем...Купата къде я забрави. ;)

Делянски , не съм чел мненията до сега и нямам намерение да си губя времето с глупости . Днес ЦСКА бе ритуално убит от една групичка наркомани , дали си правото да говорят от името на всички фенове . До колкото зная в турнира за купата имат право да участват само професионални отбори . Елементарната математика сочи , че лансирания днес урод ще играе в елита минимум след 3 години . Божков елегантно не пое никакъв ангажимент към управлението на клубът . Той щял да дава по 3 милиона годишно . Като прибавиш към тях 4 - 4, 5 милиона за марката , цифрата набъбва над тая , дължима към НАП . И това без да има никакви приходи . Смяташ ли , че Божков е толкова луд ? По вероятно е да подхвърля известно време по някой лев за дрога на зависимите , да понапълни малко гушката на Дуче и компания и да си бие камшика . Целта му бяха базите . Сега очаква да му ги дадат . Друг е въпросът , че те не могат да бъдат дадени на отбор с аматьорски статут . Това означава , че ще добута и ще подържа отрочето си във В , максимум в Б група . Кралев се изпусна , че влизането на Ганчев в ЦСКА е спряно от най - високо ниво !!! А там не искат силен и независим ЦСКА . Тортата отдавна бе нарязана и пайовете бяха разпределени . Това , което не можаха да направят поколения сини " моралисти " и няколко сини вице премиери , бе постигнато за 1 , 5 мандата от един прост пожарникар . Честито на печелившите и на " моралистите " !

Абсолютно си прав,ЦСКА изчезна не само защото има дългове,а защото така пожела Тиквата.Иначе ако ще си мерим морала-все едно да кажем че Тереза Орловски е морална,а Джена Джеймисън е неморална....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 22:30

Жокер, Гришата си има отбор - доста добре развит при това - има нужда от ревностни фенове... Ще вдига коефициента на България, Европейски клуб.

Няма нужда да се мъчиш - Литекс те зове! :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 22:30

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група :lol: :mrgreen:

Без лиценз :roll:

По тоя въпрос се обърни към гише "Крум" :)

Е, аз цяла седмица питах и за гише "Спортал", ама не се намери кой да ме упъти :(
Само Заекът ми обяснява колко съм тъп, когато питам верните фенове, кой от двата ЦСКА ще подкрепят-възродения, или тоя, дето още не е умрял :roll: :cry:

ПП- Възродения още не е роден, ама нали така се казва :oops: :oops:

Темата е за възраждането на ЦСКА, а не за регистрацията на едно АД или ЕТ. Ако не правиш разлика между ЦСКА и АД...това е друг въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 22:31

Teo написа:Кашчей, вместо да задаваш само въпроси направи един нов подпис, че този вече не е актуален :idea: :lol: :lol: :roll:

И той е раздвоен за нов подпис.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юни 2015 22:31

Уточнете в заглавието на темата за коя ЦСКА става въпрос.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 22:32

Кашчей написа:
1982 написа:Кашчейчо, не ми се обяснявай, всеки тук вижда как всеки ден кибичиш тук и дразниш и провокираш, конкретният пост е същото - човекът си изказа ясно позицията, и децата разбраха какво смята, но не, ти трябва задължително да го цитираш и да почнеш да дразниш с някакви малоумни въпроси.

Въпросът ми към теб е конкретен и не се изсулвай по цигански!
"Ще подкрепям ЦСКА", но има, евентуално, два отбора с това име...е и-кой ще е подкрепяният ЦСКА от поредният "горд армеец"?!

ПП- Къде вися, колко вися и къде и колко пиша, не е твоя работа! Аз не ти следя постовете, което не пречи да забележа, че си твърде груб към всеки, който не е на твоето мнение!

Човекът ясно изрази кой ЦСКА ще подкрепя, престани с малоумните си постове, докога ще те търпят, не знам.

Нямаш ли живот, бе, цял ден спиш тук, 7 дена в седмицата, и сереш по ЦСКА, само дразниш и търсиш спорове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 22:32

W84me написа:Уточнете в заглавието на темата за коя ЦСКА става въпрос.

Това ли е вече новия подуянския майтап? :lol: За кой ЦСКА става въпрос? :lol:

Върни се в “Архив”