sergei_karadjov написа:3-0
За Ботев ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sergei_karadjov написа:3-0
bnborisov написа:Най-хубавото на този мач е че не е ясно как ще завърши.
zlatan написа:не познавам играта на Ботев,но чувам добри отзиви за тях.При нас всичко е ясно играем на приливи и отливи,но се радвам че Владо влиза във форма.
Като знам нрава на Феро и той ще играе схема 9-1-1и ще разчита на контри най вече на Костов и Неделев-Ванката не може да играе на контра,той ще играе зад Костов-признавам не познавам играта на Ботев.Ако обаче Феро реши да се прави на гоуем и направи тактиката за открит футбол-Левски ще победи с разлика.Все пак Ботев все още търси себе си и не вярвам далеч от Пловдив да е толкова добър.Та моята прогноза е такава-ако се затворят мача е троен,но ако играят открит футбол-в което аз не вярвам-мача е с победа за Левски-3:1.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Имаме право на 2900 билета.Но никой не може да ни забрани да си купим билети от стадиона,на съседни сектори.Ако Баджеков беше тарикат щеше да отпусне още един сектор.Така или иначе стадиона няма да е пълен,макар че Ботев Пловдив е най-големият дразнител след ЦСКА.Но всички в синият клуб се страхуват. Може да се окаже ,че Ботев пак ще играе пред своя публика.
Без име написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Имаме право на 2900 билета.Но никой не може да ни забрани да си купим билети от стадиона,на съседни сектори.Ако Баджеков беше тарикат щеше да отпусне още един сектор.Така или иначе стадиона няма да е пълен,макар че Ботев Пловдив е най-големият дразнител след ЦСКА.Но всички в синият клуб се страхуват. Може да се окаже ,че Ботев пак ще играе пред своя публика.
![]()
![]()
![]()
Много си повярвахте. Ние не сме Славия или Локо София...
atanas7510 написа:За всички които казват че Ботев има само фенове в пловдив.Аз живея в варна и съм фен на Ботев познавам още 20 като мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост