Та мисълта ми е, че журналята изопачават нещата и с тези си писания насаждат агресия сред по-крайните фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
emilio написа:навремето на мача с Оксер във Френските вестници пишеше за нас, че идва най-дивата агитка от Източна Европа даже и снимки бяха постнали и в Оксер полицията (жандармерията)беше в снаряжение като за война , но като видяха, че всичко е нормално в края на мача вече бяха в летните си униформи !
Та мисълта ми е, че журналята изопачават нещата и с тези си писания насаждат агресия сред по-крайните фенове
ralka_levskarka написа:Ей сега поспах два часа и аз също имах един сънПомня само, че сънувах, че хиляди хора в синьо се радват, след което пред лицето ми излезе резултат Левски - Сараево 4:0 и когато сините подеха още една атака за 5 гол и съдията свири краят на мача и аз се събудих
![]()
Nikona написа: поредните журналистически тъпотии...
BLUE CHAMPIONS написа:Nikona написа: поредните журналистически тъпотии...
Абсолютно! Хората още не са дошли в страната ни и медиите са уредили боя. Жалка история, не по-малко жалко е, че като гледам болшинството приема това предизвикателство и ще си търсят най-вероятно "авантюри" извън стадиона.
santiliana написа:ralka_levskarka написа:Ей сега поспах два часа и аз също имах един сънПомня само, че сънувах, че хиляди хора в синьо се радват, след което пред лицето ми излезе резултат Левски - Сараево 4:0 и когато сините подеха още една атака за 5 гол и съдията свири краят на мача и аз се събудих
![]()
ако ти излезе верен съня- те водя на почивка в Анталия за една седмица...
BLUE CHAMPIONS написа:Nikona написа: поредните журналистически тъпотии...
Абсолютно! Хората още не са дошли в страната ни и медиите са уредили боя. Жалка история, не по-малко жалко е, че като гледам болшинството приема това предизвикателство и ще си търсят най-вероятно "авантюри" извън стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта