Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 14:20

icko65 написа:
Red Warrior написа:А бе вие нямате ли си отбори да си коментирте. Ареееее рррррррррррр, бъж, бъж, бъж, бъж...

Не.Нямам отбор.Ти имашли?И по кои правила нямаме право да коментираме.Добре че се появиха от другите отбори да ви открехнат на правилник достойнство и т.н.Иначе се виждаше само едно А- У-

Аааа, не ме слагай сред морално фрустрираните. Аз знам много добре, че тези "от другите отбори, които ни открехват на достойнство" не са плащали наеми на държавата за разлика от ЦСКА. Също така никога не са се осигурявали на реалните заплати за разлика от ЦСКА, а оттам са ни големите задължения към НАП. Също знам, че на нас Бащицата не ни доведе кремълски спонсори, а дори ни и излъга. Така че нацелил си нефрустриран в морално отношение цесекар. :twisted:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 юни 2015 14:28

Всичките боклуци от вашите фенове се покриха след като се разбра, че варианта Литекс отпадна. Все пак дано си останете ЦСКА и дори да започнете от окръжните групи, след някоя година като се завърнете в А група, отново ще има дерби и ще си спестите подигравките за ''Лиска''. Добър, лош, слаб, силен, поне ЦСКА ще си е ЦСКА и ще си е ваш, а не някой преименуван отбор ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 юни 2015 14:49

bobmarli написа:
dreben23 написа:Ако ЦСКА започне от А окръжна, призовавам всички фенове-боклуци на други отбори, които са акали под форуми, под статии да се извиняват поне един месец, иначе ще видите какво е подигравки!

Твърдите, че нямаме достойнство и чест, ако ЦСКА отиде в А окръжна, докажете, че вие имате започвайте един по един да се извинявате навсякъде- почвайте да правите теми, да пишете статии! Призовавам и настоявам всички журналисти, които акаха по сайтове, да се извинят и те!

В противен случай ще докажете само едно- вие нямате, нито достойнство нито чест, нито доблест да се извините! Ако не го направите абсолютно всички фенове, които сте писали, оттук нататък ще търпите изключително количество подигравки! Започвайте от днес, искам да видя активност от българските футболни фенове! :)

Я да ги видим сега могат ли лошите да бъдат добри? :) Часовникът започва да тиктака- един месец искам извинения и хубави слова от всички вас! :)

При този вариант ЦСКА покрива ли си дълговете?

Това не ме интересува мен, нито съм адвокат, нито съд. Знам само едно- ще има присъди за някого, навярно оправдателни, но фалитът е напълно умишлен. А вие всички твърдяхте, че нямаме достойнства, чест и ако вие имате, сте длъжни публично да се извинявате един месец поне, щото акате от няколко месеца и твърдите, че нямаме достойнства и не искаме да се спазват законите! Стане ли официално, започвайте един по един, за да си върнете поне една част от изгубеното ни уважение! :)

Ще се окаже накрая, че ние си имаме всичко, а вие се запитайте дали ги имате тези неща, за които твърдите, че имате? :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2015 15:00

dreben23 написа:
bobmarli написа:
dreben23 написа:Ако ЦСКА започне от А окръжна, призовавам всички фенове-боклуци на други отбори, които са акали под форуми, под статии да се извиняват поне един месец, иначе ще видите какво е подигравки!

Твърдите, че нямаме достойнство и чест, ако ЦСКА отиде в А окръжна, докажете, че вие имате започвайте един по един да се извинявате навсякъде- почвайте да правите теми, да пишете статии! Призовавам и настоявам всички журналисти, които акаха по сайтове, да се извинят и те!

В противен случай ще докажете само едно- вие нямате, нито достойнство нито чест, нито доблест да се извините! Ако не го направите абсолютно всички фенове, които сте писали, оттук нататък ще търпите изключително количество подигравки! Започвайте от днес, искам да видя активност от българските футболни фенове! :)

Я да ги видим сега могат ли лошите да бъдат добри? :) Часовникът започва да тиктака- един месец искам извинения и хубави слова от всички вас! :)

При този вариант ЦСКА покрива ли си дълговете?

Това не ме интересува мен, нито съм адвокат, нито съд. Знам само едно- ще има присъди за някого, навярно оправдателни, но фалитът е напълно умишлен. А вие всички твърдяхте, че нямаме достойнства, чест и ако вие имате, сте длъжни публично да се извинявате един месец поне, щото акате от няколко месеца и твърдите, че нямаме достойнства и не искаме да се спазват законите! Стане ли официално, започвайте един по един, за да си върнете поне една част от изгубеното ни уважение! :)

Ще се окаже накрая, че ние си имаме всичко, а вие се запитайте дали ги имате тези неща, за които твърдите, че имате? :P

Чакай ве пич!Ние във вашето положение не сме изпадали.Ясно ми е също че сред вашите фенове има които заемаха достойна позиция.Лично в друга тема преди седмица похвалих veteran25 мисля че беше...Успокой се
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 20 юни 2015 15:05

Срещата приключи. Пичове, отиваме в А окръжна!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 юни 2015 15:21

Важното е Божков да излезе и да обяви официално.
Важното е след това всички да застанем зад този клуб.

Като отидем в А окръжна, ще ни дадат ли Армията?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 15:22

Перфектно значи! Моя любим клуб ще остане не опетнен!
Да се тегли жребия и да видим с кой ще играем :D ( на 57-мо в Красна поляна ще е лудница момчета !! :lol: )
@ Навсякъде с ЦСКА СОФИЯ! :geek:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 юни 2015 15:23

Всъщност някой обясни ли защо от А окръжна?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 15:24

djd написа:Като отидем в А окръжна, ще ни дадат ли Армията?

Много ясно! ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 юни 2015 15:25

Teo написа:
djd написа:Като отидем в А окръжна, ще ни дадат ли Армията?

Много ясно! ;)

Дали?

Върни се в “Архив”