Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2015 20:35

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Единствения начин в А група да има ЦСКА е ако ей сега, в тоз момент бъдат преведени на НАП едно 3-4 милиона. Предполагам, че в такъв случай БФС ще измисли някакъв "лиценз под условие" или каквото там ни пробутваха преди една седмица. При всички останали случаи в А група няма как да има ЦСКА. Поне аз не виждам как. С Литекс няма как да се случат нещата, това е очевидно. И слава Богу.

Васко, твърде далеко отидоха нещата с лиценза ви вече, а и не сме 2008-а година. Тогава доста по-малко неща се знаеха и номерът мина.
Лично мнение.

То е така. Въпросът е, че всички отбори имат интерес от ЦСКА в А група, а не от Марек, при цялото ми уважение към дупничани. Всички разчитат на приходи от ТВ права, а без ЦСКА тези приходи очевидно ще са драстично по-малки. Така че, ако ей сега се платят няколко милиона, ще се спретне набързо едно импровизирано гласуване на всички клубове, всички ще гласуват ЗА и БФС ще измисли тоя лиценз под наблюдение. Отделен въпрос е до колко това е законно или морално. Но просто така стоят нещата в България, без значение дали ни харесва или не.
Остава само едно - 3-4 милиона до половин час :)

А 3-4 милиона защото изискуемия е около 1 милион, а останалото ще е като демонстрация на добро намерение.

Кой и как прецени, че от натрупани 10 млн. дълг към НАП, изискуем е само един, след като не е плащано с години?

Ами, Кашчей, тия 10 милиона не са от години, те се натрупват. Преди няколко месеца бяха 9, а преди още няколко 8. И така нататък. При такива суми лихвите бързо трупат значителни суми. А въпросният 1 милион беше изискуем според изискванията за лиценз, които пък са на база информация, подадена от НАП.
Та така... :roll:

Васко, аз знам, че са натрупани, заедно с лихвите, но за да се трупат това означава, че не се плащат. Не знам какво са пратили от НАП в ЛК, но е неморално и грозно да започнеш процедура по несъстоятелност към отбор за 2 млн., а да дундуркаш друг, за 10 млн.

ПП- И се сърдим, защо не ни приемат в Шенген, а се правят такива простотии. Вие сте капка в морето, но солидна капка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 юни 2015 20:36

Не разбрахте ли че ПФК ЦСКА АД със сигурност ще фалира ? Всякакъв минимален шанс за спасение ( оздравяване ) се изпари в момента, когато изгубихме лиценз. Няма шанс дружеството да изкара приходи. Никой не желае да покрива дълговете, без значение дали са 14, 19 , 23, 30 млн. Мача е свирен вече. Всеки ден фалират хиляди фирми по света и кредиторите им пият една студена вода. Какво толкова сте се впрегнали ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2015 20:46

BRF написа:п.п. Как мина почивката на вилата :lol: !?

[offtopic]Ооо, тук съм си още. Правим сладко от ягоди, череши и ич не ни пука. Утре ще правим сироп от вишни, а сега ще пием по нещо на двора. Наздраве![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 20:48

sin4ec написа:

[offtopic]Ооо, тук съм си още. Правим сладко от ягоди, череши и ич не ни пука. Утре ще правим сироп от вишни, а сега ще пием по нещо на двора. Наздраве![/offtopic]

[offtopic]Наздраве,https://www.youtube.com/watch?v=rNPUPrlCpWw[/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 19 юни 2015 21:01

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Единствения начин в А група да има ЦСКА е ако ей сега, в тоз момент бъдат преведени на НАП едно 3-4 милиона. Предполагам, че в такъв случай БФС ще измисли някакъв "лиценз под условие" или каквото там ни пробутваха преди една седмица. При всички останали случаи в А група няма как да има ЦСКА. Поне аз не виждам как. С Литекс няма как да се случат нещата, това е очевидно. И слава Богу.

Васко, твърде далеко отидоха нещата с лиценза ви вече, а и не сме 2008-а година. Тогава доста по-малко неща се знаеха и номерът мина.
Лично мнение.

То е така. Въпросът е, че всички отбори имат интерес от ЦСКА в А група, а не от Марек, при цялото ми уважение към дупничани. Всички разчитат на приходи от ТВ права, а без ЦСКА тези приходи очевидно ще са драстично по-малки. Така че, ако ей сега се платят няколко милиона, ще се спретне набързо едно импровизирано гласуване на всички клубове, всички ще гласуват ЗА и БФС ще измисли тоя лиценз под наблюдение. Отделен въпрос е до колко това е законно или морално. Но просто така стоят нещата в България, без значение дали ни харесва или не.
Остава само едно - 3-4 милиона до половин час :)

А 3-4 милиона защото изискуемия е около 1 милион, а останалото ще е като демонстрация на добро намерение.

Кой и как прецени, че от натрупани 10 млн. дълг към НАП, изискуем е само един, след като не е плащано с години?

Ами, Кашчей, тия 10 милиона не са от години, те се натрупват. Преди няколко месеца бяха 9, а преди още няколко 8. И така нататък. При такива суми лихвите бързо трупат значителни суми. А въпросният 1 милион беше изискуем според изискванията за лиценз, които пък са на база информация, подадена от НАП.
Та така... :roll:

Да ама и с някакъв срок!?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 21:04

Logical person написа:Не разбрахте ли че ПФК ЦСКА АД със сигурност ще фалира ? Всякакъв минимален шанс за спасение ( оздравяване ) се изпари в момента, когато изгубихме лиценз. Няма шанс дружеството да изкара приходи. Никой не желае да покрива дълговете, без значение дали са 14, 19 , 23, 30 млн. Мача е свирен вече. Всеки ден фалират хиляди фирми по света и кредиторите им пият една студена вода. Какво толкова сте се впрегнали ?

Те още ги е страх да не би да стане нещо и ЦСКА да остане в А група :lol: !Да не мислиш,че им е за НАП и тем подобни?Ако утре излезе някой и каже в понеделник плащам 30( или колкото е там нужно) милиона ,ама искам ЦСКА в А група,веднага ще изскочат да ти обясняват за срокове!? :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2015 21:05

sin4ec написа:

Кат сте тръгнали на офф тук, да изпраскам и аз един...Как ти е смокинята тая година :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2015 21:07

BRF написа:
Logical person написа:Не разбрахте ли че ПФК ЦСКА АД със сигурност ще фалира ? Всякакъв минимален шанс за спасение ( оздравяване ) се изпари в момента, когато изгубихме лиценз. Няма шанс дружеството да изкара приходи. Никой не желае да покрива дълговете, без значение дали са 14, 19 , 23, 30 млн. Мача е свирен вече. Всеки ден фалират хиляди фирми по света и кредиторите им пият една студена вода. Какво толкова сте се впрегнали ?

Те още ги е страх да не би да стане нещо и ЦСКА да остане в А група :lol: !Да не мислиш,че им е за НАП и тем подобни?Ако утре излезе някой и каже в понеделник плащам 30( или колкото е там нужно) милиона ,ама искам ЦСКА в А група,веднага ще изскочат да ти обясняват за срокове!? :lol:

Тоест, пак да е със заобикаляне на правилата, нали..както се свикнали от 48-а насам?!

ПП- Те ли ги е страх, или тях ги е страх..само питам :mrgreen:
Последна промяна от Кашчей на 19 юни 2015 21:09, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 21:08

Кашчей написа:
sin4ec написа:

Кат сте тръгнали на офф тук, да изпраскам и аз един...Как ти е смокинята тая година :mrgreen:

То е рано за смокините,май :? !В Обзор си имам две!
Последна промяна от BRF на 19 юни 2015 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2015 21:10

BRF написа:
Кашчей написа:
sin4ec написа:

То е рано за смокините,май :? !

Он си знае що го питам :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”