CSKA 78 написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Beladona написа:Ясно ! Ти си платен трол на Ганчев ! Лакмуса се оцвети в лилаво ...добре , че си толкова ...
Бати , тоя избра Лъжеца пред Сашо Попов ... Ей , ти не може да си фен на ЦСКА !!!
Добре, а ти си платен трол на... всъщност и ти не знаеш! А, може би си първият трол борец, за чест и справедливост!
ПП Какъв Сашо Попов, ве? На какви хапчета си? Я се осъзнай! Цимбика е по-реална кандидатура в момента от Сашо Попов!
О, Неразумний и Юроде , поради що се срамиш да се наречеш трол на Ганчев ?!
Ти каква мижитурка си бе , да избереш Боклука пред Сашо Попов ?! Тоя какъв е бре ?
Хахахахахах ! Тоя колко е зле ! Да избере Урода Ганчев пред Светинята Сашо Попов !!! Това вече е Неприемливо !
Ама как е възможно това ?! Заради такива като теб сме паднали под Турско робство ! Ти да не си незаконният син на Ахмед Доган и си харесваш нативно помаците , а ? Само така разбирам изборът ти . Помак за помака е брат ! Респект , помаче !
Ти си луд, ве! Луд си за връзване! Щял да "докара" тоя и оня! Ти не можеш сам себе си да докараш до лудницата, ве! Той ще ми каже какво да избирам! Заминавай там откъдето си излезнал!
Аз може да съм луд , но ти трябва да си прост като гъбено семе , щом избираш Урода Ганчев пред достойният Сашо Попов ! И понеже , ние,математиците приемаме , че няма толкова тъп човек , то ти си просто платен , продал се трол на Ганчев в момента , утре може да се продадеш на Пеевски , а след 6 месеца на Ердоган . Всичко може да ти простя Кондьо , ама това лъжене и мазане срещу пари няма как да го подмина !
ПП тук е моментът , в който ти трябва да признаеш кой те купи пръв ( кой перфорира твоя морален химен ) , по мое скромно мнение е бил Бат Сали от Самоков , а твой вербовчик е бил Пиже !