Buck32 написа:
Жоро, просто от любопитство, понеже писа, че гледаш от 90те, тогава ли ти станаха симпатични Уориърс. Оня им състав беше много зрелищен и резултатен с триото "Run TMC", но липсата на защита ги спираше от по-сериозни резултати.
Бък, извинявай за закъснението, с което ти отговарям – просто нямах възможност. По Булс ме запали мой приятел, който им беше отявлен привърженик и искаше да ги гледа, но нямаше къде, освен при мен. Та от мач на мач и аз се запалих. Тогава мачовете от Щатите се предаваха по кодирани канали. Разкодирането ставаше с определен файл за група канали и ние не следяхме ГСУ просто защото не го гледахме (освен в мачовете с Булс). Даже името им не помня оттогава...
После бизнеса се намеси – 16-18 часа програмиране и време за спорт и филми не остана...
Открих ГСУ през 2013 г. и направо се влюбих в тях – играеха леко, непринудено и някак по-различно от останалите отбори. Тогава открих и Стеф Къри. Някак си ми напомни сестричката ми като ученичка – 3-кратен републикански ученически шампион (като студентка игра и в "Академик" Пд). Та тя стреляше отдалеч и то много успешно. Тогава нямаше линия за 3 точки, но тя стреляше и от по-далеч. Та имаше нещо сходно в стрелбата на Къри и сестричката, нещо в постановката на удара. От тогава Стеф ми е любимец и така ще е...
Сега е лесно – 65 долара е абонамента за НБА – редовен сезон, мач на звездите, плейофи, финал... Могат да се гледат няколко мача паралелно, но не е много удобно. Аз лично не пропущам мач на любимия отбор, независимо от началния час – нали съм пенсия...
 Освен това свалям мачовете на ГСУ от руските тракери и имам архиви от 2015 г. насам.
 Освен това свалям мачовете на ГСУ от руските тракери и имам архиви от 2015 г. насам.Та това е накратко "любовната" история между мен и ГСУ...