XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Мнениеот memnto » 11 дек 2013 21:45

donDiego написа:Синчец, ще ме прощаваш, ама имате готови какво ?, разочарования ли. Цонев и Вутов "блестят" защото около тях класата е скандално ниска. За съжаление скоро няма да може да ги видим в мач срещу голям отбор колко са класни. Играят момчетата, но това е далече от класа. В темата става дума за нас, а при нас не се задава нищо отдолу, един Чочев къде е по-младо момче и тва е. Изтървахме Слави Костов, след контузия да не започнеш да пускаш момчето , изкарало половината мачове предният сезон (визирам Карачанака)..Аз вяра в ЦСКА никога няма да загубя, но ме разочароват хора за които съм си мислил че работят за благото му, а те за своето такова..Аз му давам доверие до първите 3 кръга от новият формат през пролетта, ако се издъни, ме губи завинаги..египтянина. Това е ,почва да ми писва не заради спада в играта, а заради това което до сега се пося, а то е троскот

Доста си прав за съжаление.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 дек 2013 22:05

donDiego написа:
Red Warrior написа:Критикарите на Стойчо, ако може да ми отговорят на следните въпроси - кой е единственият отбор в "А" група, който няма собственик и който се самоиздържа? Кой е отбора, който почна сезона с 6-ма футболисти? Кой отбор не взима заплати? Кой отбор направи селекция само със свободни агенти?

А ти може ли да си спомниш какво каза Стойчо за тези които останаха, а можеха да разтрогнат за неполучени заплати, селекциите на всички отбори без Лудогорец са от свободни агенти, нивото се вижда. Незнам кой отбор взима заплати като в ЦСКА и да не се бавят..освен Лудогорец и в тази класация.
ПП: Днес на интервюто след мача го попитаха за офертата от Египет и оня почна да ги ближе от палците на краката, какви връзки създал, как го уважавали...бе на кой му пука дали си ляга с тях бе, пише им мейл и по въпроса на коментатора сух отговор. Оказа се, че пак му е харесала играта...ааа не мерси, това ако е футбол за някои тук, значи аз не съм на точното място

Дон Диего(как само звучи :lol: ), та според теб терена на Литекс беше ли в състояние, което да вещае добър футбол, който да се хареса на теб, щото явно ти повече разбираш играта или просто те е яд, че ЦСКА не печели срещу сравнително добри български отбори, конкуренти, които си имат всичко и са обиграни в продължение на години?
П.п. Като си прочета въпроса към теб и ми изплува гениална мисъл - Върви на майната си, дон Диего! Не ти искам отговора!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 11 дек 2013 22:35

sin4ec написа: Колкото до Стойчо, отдавна съм си казал мнението. Днес за хикс излезе-взе го. За повече няма потенциал. Ако си очаквал да излез като нашите в Разград-забрави... Той си чака 19-ти да ни отстрани и да се пазари, ама тая работа е нефелна-я стане, я не. Отказал пари, че имал мисия тука-бошлаф!

Вашите хванаха Разград на контраатака след случаен гол. Иначе всички отзад. Следващия път няма да ви се усмихне късмета и ще си сърбате попарата, защото пак си повярвахте и почнахте да цитирате капацитети като Йовов и Сухия.

donDiego написа:По темата за мача мога само да допълня, че сега разбрах за контузията на играча на Литекс. Много неприятно, аз бих задължил Милисавлевич да отиде в болницата и да се извини на момчето. Дано да се възстанови бързо. За пръв път чувам за такава контузия по време на мач, все едно е катастрофирало това момче...да е здрав

Много футболисти са имали тежки контузии в коляното. Скъсаните връзки са най-тежката контузия, която може да сполети футболист. 8 месеца е оптимистичен срок за възстановяване. От ЦСКА с такива контузии са били Гъргоров, Апостол Попов и Карачанаков. Последния вече не е същия футболист заради онзи примат Мюлдер.

За Цоневи и Вутов нека не ги превъзнасяме още. Желая успех на момчетата и дано се измъкнат оттук.

Теренът в Ловеч беше наводнен, което мисля че попречи и на двата отбора да играят.

Фо Поре и Сидибе са нещастници. Бих добавил и Хауърд, ама днес не игра.

Марсиньо е самонадеян и безполезен, Тошко Янчев в офанзивен план е с капацитета на варел.

Според мен единствената грешка на Младенов е, че не пуска Косоко титуляр. В черния има футбол. За тия, които плюят Стойчо, нека първо видят с какво качество на играчите разполагаме и после да си помислят, дали ако дойде Мауриньо или Капело биха направили нещо? А при нас алтернативите са Йешич, Пената, Радуканов, Ферарио или някой чужденец, дори и добър специалист, който никога няма да може да разбере това животно футбол марка "А" група.

Гледам ни се подиграват за гостуванията и спечелените точки. От отборите в първата седмица единствено Лудогорец ни пребиха, останалите мачове или не бяхме по-слаби, или бяхме по-добри. (Черно Море, Локо Пд, Ботев Пд, Литекс). Уцелихме и над 10 греди този полусезон, повечето равняващи се на точки.

За край ще кажа, че стадиона в Ловеч и най-футболния и подреден в България и днес дори да бяхме малко си изкарахме добре :mrgreen:
Последна промяна от bastuna2003 на 11 дек 2013 22:38, променено общо 1 път.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 дек 2013 22:35

sin4ec написа:
donDiego написа:
sin4ec написа:Синчец, ще ме прощаваш, ама имате готови какво ?, разочарования ли. Цонев и Вутов "блестят" защото около тях класата е скандално ниска. За съжаление скоро няма да може да ги видим в мач срещу голям отбор колко са класни. Играят момчетата, но това е далече от класа. В темата става дума за нас, а при нас не се задава нищо отдолу, един Чочев къде е по-младо момче и тва е. Изтървахме Слави Костов, след контузия да не започнеш да пускаш момчето , изкарало половината мачове предният сезон (визирам Карачанака)..Аз вяра в ЦСКА никога няма да загубя, но ме разочароват хора за които съм си мислил че работят за благото му, а те за своето такова..Аз му давам доверие до първите 3 кръга от новият формат през пролетта, ако се издъни, ме губи завинаги..египтянина. Това е ,почва да ми писва не заради спада в играта, а заради това което до сега се пося, а то е троскот

Да търсиш класа от лапе с няма и 10 мача в А група не е сериозно. Класата се придобива с игра, не със скамейка. И не смятам, че блестят, напротив-кусури на кило! Обаче с времето и с мачовете става друго. Това е пътят, друг няма. Ми онзи ден го срещам Борко, след мача в Разград, та се разговорихме. То е дете, разбираш ли? Болял го корема и се наапал с хапчета, искал да играе... Детска му работа! Те нека ги налагат-от две едно ще стане! А свободните агенти са едно от двайсе... Дип, че случихме с Туре, някои му се подиграваха, ама таз маймуна много работа ще ни свърши!
Колкото до Стойчо, отдавна съм си казал мнението. Днес за хикс излезе-взе го. За повече няма потенциал. Ако си очаквал да излез като нашите в Разград-забрави... Той си чака 19-ти да ни отстрани и да се пазари, ама тая работа е нефелна-я стане, я не. Отказал пари, че имал мисия тука-бошлаф!

Защо да е нефелна все едно ,че не ви преби като кучета преди два месеца? Трябва да ви се вкара един гол нищо повече и си отивате.Без да се хваля ,ама нашата защита е много над вашата включително и вратарите.Иначе ще зимувате преди нас в класирането както и Ловеч.Обаче ние си имаме предимство и пред вас, и тях от преките двубои което не е за пренебрегване.Това ще си изиграе ролята напролет.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 11 дек 2013 22:44

На мен също не ми харесва играта на отбора в последните няколко кръга. Да посочвам ли спада във формата с имена ?? Кировеца , или си сляп или си промит мозък за да плюеш срещу B__A__N__DA__TA братле, чесно
[offtopic]нямам[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 дек 2013 22:45

Преди да критикувате се замислете,колко срещи са изиграли ядрото титуляри на ЦСКА този сезон,без предсезонна подготовка,без нормални условия за възстановяване.Нещата, особено като се влоши времето са извън контрол ,терените са или наводнени или замръзнали ,футболистите повече се пазят да не се контузят отколкото да се борят за победи.И за капак малоумниците от БФС решиха че през декември е времето когато трябва да се играят по два мача на седмица,някой от тези хрантутници дали си помисли за здравето на футболистите.Да не говорим че тотално бяха прогонени и малкото фенове,които събираха смелост да отидат да гледат срещите на стадионите.Уточнявам че това се отнася за всички отбори,а не само за ЦСКА.Престъпление от страна на БФС е да се гаври с футбола в България,след като няма подходящи стадиони,въпреки че каквито и да са стадионите едва ли при това време ще са подходящи за игра,не трябва да се рискува здравето на играчите.Явно БФС се интересува само от това как след кръга да събират солени глоби от клубовете,колкото повече кръгове,толкова повече пари за хрантутниците на яслата на българския футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 11 дек 2013 22:46

donDiego написа:По темата за мача мога само да допълня, че сега разбрах за контузията на играча на Литекс. Много неприятно, аз бих задължил Милисавлевич да отиде в болницата и да се извини на момчето. Дано да се възстанови бързо. За пръв път чувам за такава контузия по време на мач, все едно е катастрофирало това момче...да е здрав

РЕСПЕКТ!!! MIA SAN MIA :!:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 дек 2013 22:55

bastuna2003 написа:
sin4ec написа: Колкото до Стойчо, отдавна съм си казал мнението. Днес за хикс излезе-взе го. За повече няма потенциал. Ако си очаквал да излез като нашите в Разград-забрави... Той си чака 19-ти да ни отстрани и да се пазари, ама тая работа е нефелна-я стане, я не. Отказал пари, че имал мисия тука-бошлаф!

Вашите хванаха Разград на контраатака след случаен гол. Иначе всички отзад. Следващия път няма да ви се усмихне късмета и ще си сърбате попарата, защото пак си повярвахте и почнахте да цитирате капацитети като Йовов и Сухия.

Много футболисти са имали тежки контузии в коляното. Скъсаните връзки са най-тежката контузия, която може да сполети футболист. 8 месеца е оптимистичен срок за възстановяване. От ЦСКА с такива контузии са били Гъргоров, Апостол Попов и Карачанаков. Последния вече не е същия футболист заради онзи примат Мюлдер.

За Цоневи и Вутов нека не ги превъзнасяме още. Желая успех на момчетата и дано се измъкнат оттук.

Теренът в Ловеч беше наводнен, което мисля че попречи и на двата отбора да играят.

Фо Поре и Сидибе са нещастници. Бих добавил и Хауърд, ама днес не игра.

Марсиньо е самонадеян и безполезен, Тошко Янчев в офанзивен план е с капацитета на варел.

Според мен единствената грешка на Младенов е, че не пуска Косоко титуляр. В черния има футбол. За тия, които плюят Стойчо, нека първо видят с какво качество на играчите разполагаме и после да си помислят, дали ако дойде Мауриньо или Капело биха направили нещо? А при нас алтернативите са Йешич, Пената, Радуканов, Ферарио или някой чужденец, дори и добър специалист, който никога няма да може да разбере това животно футбол марка "А" група.

Гледам ни се подиграват за гостуванията и спечелените точки. От отборите в първата седмица единствено Лудогорец ни пребиха, останалите мачове или не бяхме по-слаби, или бяхме по-добри. (Черно Море, Локо Пд, Ботев Пд, Литекс). Уцелихме и над 10 греди този полусезон, повечето равняващи се на точки.

За край ще кажа, че стадиона в Ловеч и най-футболния и подреден в България и днес дори да бяхме малко си изкарахме добре :mrgreen:

Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 11 дек 2013 23:21

donDiego написа:Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец

Добре, да предположем, че Стойчо има вина. Ти какви промени щеше да предложиш за стартовите 11 за днес?
Гледам тук някой капацитети се изказват, че на тоя тежък терен не трябвало да се пуска Сидибе да блъска, а някой повратлив? :shock:
Дали на тая кална нива и на това джускане един повратлив нападател е по-полезен от една скала мускули, който ги мъкне по двама?
От тия на скамейката:
1. Карачанаков много го харесвам но за мое най-голямо съжаление не е същия футболист от преди две години. Контузията го съсипа.
2. Марто Петров не може да изкара цял мач, особено на този терен. Не е тренирал с месеци.
3. Хауърд :mrgreen:
4. Долапчиев - последните 7 пъти като излизаше сам срещу вратаря не можа да вкара. Един гол от подхлъзване не го прави достатъчно добър. Дано се научи.
5. Венци Василев - този си беше за червен картон още първото полувреме срещу Пирин
6. Стоян Колев - май него трябва да пускаме да ни решава мачовете
7. Косоко - този трябваше да е титуляр

Предполагам, че следващите коментари ще са за налагане на юноши. Само направете преди това една справка къде ни се намират младежките и юношеските отбори в техните си групи :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 дек 2013 23:45

На две точки зад първите, при набор 95. :mrgreen: Правя си сметката и така излиза.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”