Raoul_Duke написа:Laetitia написа:И аз не бих ви препоръчала медикаменти и консултации със специалист - пестете си паричките и платете на компаньонка за час-два, та поне в този кратък период да се почувствате интересни и желани.
Момата с диалектен говор нещо се жегна. Явно я уцелиха в... болната точка. По компаньонки не ходя, но дори някога да закъсам и да се прежаля, критериите ми ще са доста по-завишени от това, което се вижда на нечии аватари. А ти, какво си "постигнала"(без да броим денонощният спам по форумите), едва ли е известно на някой друг, освен на вашите, баба от село и ЕнтИлектуалците от съседната стая в общежитието. Не ми дреме нито за твоята личност, нито за аватара, за тежките ти комплекси и нуждата от постоянно самоизтъкване или каквото и да е. Просто на някои хора им е дотегнало от "компетентността" ти по всички въпроси, други пък ги дострашава от тежкия ти грим, на който и Алис Купър може да завиди. А като стана въпрос за тежък грим, би било интересно да разберем какво ли би казал Фройд за "включването" ти в тема, касаеща компаньонките?!!
Как по-точно разбра, че има диалектен говор във форум

И от кой по-точно регион е този диалектен говор

Разбирам от писалия фен на Милан в темата, че е от Варна. Доживях хора от най-мйекащия регион да говорят за диалекти. ПловдИвчанИтИ, моля по-полека като става дума за диалекти и селски манталитет. Неслучайно на ваш собственик му се казваше неградския. Неслучайно има вицове за Пловдив и мекото говорене. Неслучайно най-великия футболист в тази страна и най-голям селски простак по характер е родом от вашето село. Неслучайно един от най-известните ви радио журналисти беше известен с включванията си по БНР и с изразено мЙекия си говор, Половината ви село е пълно с аграрни елементи, лошото е, че те почнаха да идват в София, гледам наскоро има и във Варна, че и в Бургас. Да не говорим, че цяла София е пропищяла от вас, Перник, Пазарджик, Ловеч и СлИвИн. Така че селянин да говори за диалекти и селско поведение

В Майналенд само самочувствието ви е голямо, а всъщност ви се присмиват всички. Селото ви се обезлюдява с всеки изминал ден и прииждащи елементи показват аграрния си нрав в по-големите София и Варна.
Има и нещо друго- самото ти поведение към дама, още повече непозната, доказва какъв архиселяндур си.