Берое-Черно море-0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа

Мнениеот HEATSEEKER » 15 авг 2013 17:14

bigfish написа:Снимката си отговаря 100% на истината.

Ами именно, за да напишеш такова нещо , самият ти трябва да не си такъв. А като гледам ,някои от вашите на това ще се превърнат.
И не разбрах съгласен ли си, кой започна с тези изпълнения...не чух отговора ти..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 авг 2013 17:17

Ето видя ли голяма рибко, поредния ''ерудиран'' съгражданин...
Аз повярвай ми от тебе, от града ти, от отбора няма как да имам комплекси(явно във вашия град много обичате Фройд)....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 авг 2013 17:18

HEATSEEKER написа:Голяма рибко...малко преиграваш, обидите ги започнаха твоите ''културни'' колеги като бай Милан :lol: :lol: :lol: :lol: и някакъв друг..
Без самочувствие не става, но вашето вече почва да идва в повече...
Я си виж снимката и надписа,,,дано проумееш какво ти говоря

Сега специално прегледах темата. Точно вие започвате с обидите. Какво ли не изрече ти и фрапорт за нашия град. Нормално е да се получи някаква реакция. Докъде ли не стигнахме с глупостите, това харесва ли ти на теб специално? И да, изключително културен човек съм, но и аз като всеки друг понякога излизам извън контрол. Голяма омраза демонстрирахте ти и другият потребител, не знам защо, но вие си знаете. Сега ще кажеш санди с какво започнал, ами той си е такъв - форумен провокатор, на стадиона сам признава, че не стъпва, просто обича да става център на вниманието тук. И заради него трябваше да избълваш един куп словесни екскременти ли? Аз няколко пъти предложих по един или друг начин да спрем, но ти не пожела да направиш това, не спираш да ме споменаваш, провокираш и обиждаш. И за твоя град наистина лоша дума не съм казал, ти за моя избълва какво ли не. Е, съжалявам, ама това няма как да е нормално. Никога не съм имал проблем да водя дискусия с когото и да било, стига той да се държи нормално. Този форум е един от малкото в България, в които има някакъв ред, само дето модераторите очевидно никакви ги няма. Аз също съм за наказание и не го крия ни най-малко, но така просто не можем да продължаваме. Ако искаш да си говорим за мача нещо по нормален начин, няма проблем, но с тия постоянни обиди и подмятания няма смисъл. Виждам, че си на 35 години, достатъчно голям си вече, за да си надмогнал простотиите. Дано оцениш отношението, което проявявам. И не сме с голямо самочувствие, просто смятаме, че сме фаворити, това е напълно нормално с оглед резултатите на двата отбора от началото на календарната година. Точно ваши фенове писаха, че ще вземат този мач с голям резултат, което е в сериозен разрез с футболната логика. Разбира се, че мачът е троен, всеки е такъв, ние мислим, че ще спечелим, вие също, няма нищо лошо в това.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 авг 2013 17:26

acmilan написа:
HEATSEEKER написа:Голяма рибко...малко преиграваш, обидите ги започнаха твоите ''културни'' колеги като бай Милан :lol: :lol: :lol: :lol: и някакъв друг..
Без самочувствие не става, но вашето вече почва да идва в повече...
Я си виж снимката и надписа,,,дано проумееш какво ти говоря

Сега специално прегледах темата. Точно вие започвате с обидите. Какво ли не изрече ти и фрапорт за нашия град. Нормално е да се получи някаква реакция. Докъде ли не стигнахме с глупостите, това харесва ли ти на теб специално? И да, изключително културен човек съм, но и аз като всеки друг понякога излизам извън контрол. Голяма омраза демонстрирахте ти и другият потребител, не знам защо, но вие си знаете. Сега ще кажеш санди с какво започнал, ами той си е такъв - форумен провокатор, на стадиона сам признава, че не стъпва, просто обича да става център на вниманието тук. И заради него трябваше да избълваш един куп словесни екскременти ли? Аз няколко пъти предложих по един или друг начин да спрем, но ти не пожела да направиш това, не спираш да ме споменаваш, провокираш и обиждаш. И за твоя град наистина лоша дума не съм казал, ти за моя избълва какво ли не. Е, съжалявам, ама това няма как да е нормално. Никога не съм имал проблем да водя дискусия с когото и да било, стига той да се държи нормално. Този форум е един от малкото в България, в които има някакъв ред, само дето модераторите очевидно никакви ги няма. Аз също съм за наказание и не го крия ни най-малко, но така просто не можем да продължаваме. Ако искаш да си говорим за мача нещо по нормален начин, няма проблем, но с тия постоянни обиди и подмятания няма смисъл. Виждам, че си на 35 години, достатъчно голям си вече, за да си надмогнал простотиите. Дано оцениш отношението, което проявявам. И не сме с голямо самочувствие, просто смятаме, че сме фаворити, това е напълно нормално с оглед резултатите на двата отбора от началото на календарната година. Точно ваши фенове писаха, че ще вземат този мач с голям резултат, което е в сериозен разрез с футболната логика. Разбира се, че мачът е троен, всеки е такъв, ние мислим, че ще спечелим, вие също, няма нищо лошо в това.

Виждам , че моята особа ти е интересна,,,да , благодаря, благодаря..
До бАлгарина,.,,прочети внимателно ,защо да ви мразя..или аман от тази дума комплекси(сигурен съм , че и ти четеш Фройд)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 авг 2013 17:29

Моята особа е интересна на теб, ти не спря да ме споменаваш. Аз само се опитах да нормализираме отношенията в тази тема. Очевидно искаш да продължаваш да се държиш просташки. Ок, твое решение. Успех ти пожелавам.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 авг 2013 17:34

acmilan написа:Моята особа е интересна на теб, ти не спря да ме споменаваш. Аз само се опитах да нормализираме отношенията в тази тема. Очевидно искаш да продължаваш да се държиш просташки. Ок, твое решение. Успех ти пожелавам.

Че сега какво казах...пак се натопорчваш.Споменавах те за пред Голямата рибка.Аз не знам дали съм културен(защото просто не знам, каква е точната дефиниция).Казвам го , не да се заяждам.Във футбола , логиката не винаги взима връх.Не мисля, че ще спечелим, по-вероятно е да е Х : :!:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 авг 2013 17:40

Не съм се натопорчил изобщо, аз даже подадох ръка с това си мнение, но тя не беше приета. Все тая, няма смисъл да се обясняваме повече. Ако не ме споменаваш, няма да го правя и аз, нито пък ще ти пиша. В понеделник ще се види на терена кой е по-добър, вярвам, че това ще сме ние, ако ли не - здраве да е. Нито ти ще заобичаш Берое, нито аз Черно море, нито пък има някакъв смисъл да говорим за градовете. Пожелавам ти да обръщаш повече внимание на любовта към своето, отколкото на омразата към чуждото. Приятен ден.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 15 авг 2013 17:45

acmilan написа:Не съм се натопорчил изобщо, аз даже подадох ръка с това си мнение, но тя не беше приета. Все тая, няма смисъл да се обясняваме повече. Ако не ме споменаваш, няма да го правя и аз, нито пък ще ти пиша. В понеделник ще се види на терена кой е по-добър, вярвам, че това ще сме ние, ако ли не - здраве да е. Нито ти ще заобичаш Берое, нито аз Черно море, нито пък има някакъв смисъл да говорим за градовете. Пожелавам ти да обръщаш повече внимание на любовта към своето, отколкото на омразата към чуждото. Приятен ден.

ето на,,обясних културно , че не мразя нито града ти, нито каквото да е било, как да го обесня.
Изказах мнение за мача, не тая кой знае какви големи надежди.Разбирам , те че този диалог не беше като на кой знае културни хора, но както каза самия ти. трябваше ответна реакция.
Пс...за да разбереш, че не съм кофти човек, ще ти пратя една футболна книжка..ако искаш разбира се...

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 15 авг 2013 18:04

bigfish написа:Аз не оспорвам, че в момента не функционира летището, но го има и има конкретни планове за концесията му. Впрочем пистата му е 2550 м, а тази на варненското е 2517 м.

Миналата зима линия Виена - Варна - Виена нямаше, тъй като исках да го летя този маршрут за мача с вас, но за жалост полетите бяха спрени.

А ти си чувал Загорка само, но ядеш кренвирши от Кен ;-) Не мога да ви разбера честно за какво спорите. Доказах ти, че нито едно от твърденията ти не е вярно. От там нататък спори колкото искаш.

И въобще не знам защо въобще си мерите пишките за градове. Аз само защитих нашия срещу твърденията ви. Нито съм казал нещо за Варна, нито нищо.

Би ли коментирал снимките от мачовете Берое - Черно море и Черно море - Берое, които пуснах, че сме във футболен форум.

Колкото до мача с ЦСКА - трибуната, която е снимана е с по-голям капацитет от целия стадион "Тича".

Не ми говори за писти писта е това което е на Летище Варна тя е на няколко месеца : http://www.infotourism.net/index.php?t=29955&m=1 .....изключително модерна направен с най-новите технологии . Летището обслужва на година около 1 200 000 пътника .....точно колкото 10 Стари Загори :) Вашето т.н Летище се ползва като база за изложения на селскостопанска техника :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 15 авг 2013 18:06

Сега остава някой Заралия да каже ,че и ПРИСТАНИЩЕ имат :) :)

Върни се в “Архив”