ralka_levskarka написа:
И? По- големи ли станахте?
Ми най-големите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Adramelech написа:veselinsk написа:Adramelech написа:veselinsk написа:Какво е това синьо мучене? Иска ми се да попитам рогатите - с тия титли дето се хвалите... като ходите на интервю за работа да не би да си ги пишете в CV-то? Тука 80% като ги чете човек ще вземе да реши,че са вземали дейно участие в печеленето им
Кажи сега за Мъри говедото, стана ли треньор или няма място в БотевЪ?
Явно липсата на смислен отговор те кара да отговаряш с въпрос. Но сериозно - пишете ли си ги тия титли в автобиографиите не разбрах?
Явно бягането от темата, която е за Мъри, също те кара да не даваш смислен отговор.
Red_Girl написа:И след това какво? Сподели ..![]()
Какво направи "отбора на народа" след този "успех" в ШЛ? Срещу кой гранд се изправи?
![]()
ralka_levskarka написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
veselinsk написа:Да разбирам,че си ги пишеш титлите, поради факта,че не даваш еднозначен отговор. Все пак за Мъри не го мисли, аз ви пожелавам Ил Ил да ви води и следващия сезон
СИН_ИМПЕРАТОР написа:докато другите комунистически галеници играеха финали и дори печелеха европейски купи, наще "армейски" некадърници пропиляха златно време и
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Абе Левски тая година ше вземе я Купа ,я титла, я и двете, докато ФК Боталик не е много сигурно дали и до ЕКТ ще го докара:) Язък че Цецо Василев изля толко милиони за най-скъпото пето място в историята
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта