Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот terata » 04 фев 2013 13:52

Кировец написа:
ralka_levskarka написа:Защо да се прави на интересен ли? Той не се прави, просто вижда, че много от феновете не го искат и естествено трябва да си каже, "ама аз им отказах" , за да си го заобичате. Склонна съм да вярвам да на Илиан. Дори преди да излезе това интервю сам видя, че почти никой от Левскарите не повярва.

"Да – вярно е. Имаше интерес от тяхна страна. Обади ми се няколкократно ръководител на този отбор, но аз не съм от хората, които си променят вижданията."
Илиев споменава ли се в интервюто, че той отрича за интереса към Делев? Има доста хора, които да са се обадили за Спас, а в последствие да искат одобрението на трансфера от Илиев или това е невъзможно в тази вселена?

Убаво пе пич, живейте си с илюзията, че сме искали "мегазвездата" Делев, а той ни е отказал. Щом тва топли изтерзаните ви красноармейски душици, нека бъде така :mrgreen: То при вас да стане звезда някой е най-лесно. Само трябва да ни нарече говеда, да разправя наляво и надясно как говедата са го искали и видиш ли той им отказал и край - получавате душевен оргазъм и вече му отреждате мястото в алеята на славата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 фев 2013 14:05

onegavon написа:АЕЛ (Лимасол) надцака Левски за халф от Кот Д'Ивоар

Списъкът с набелязани от Левски играчи започва да се смалява с всеки изминал ден. След Кевин Бру от него отпа­да и Гаосу Фофана. Африканецът е подписал предварителен договор от лятото с АЕЛ (Лимасол). Шампионите на Кипър са му предложили най-добра оферта.

"Сините" си бяха заплюли Фофана при първия си престой в Кипър. Те обаче не са се отказали да преследват останалите набелязани от острова на Афродита. За целта помощник-треньорът Николай Митов остана там, за да следи изявите им по време на мачовете през уикенда. Освен това асистентът разузна вчера и Ботев (Пловдив).

Няма развитие и около евентуалната сделка с Берое за Каядо. Тимът от Стара Загора се е запънал и твърдо иска 400 000 евро за звездата си.

Пускам ви това не за да се заяждам, а провокиран от пренебрежителното ви отношение към Делев, че не ставал за Левски.
Понеже сте големи махнаджии и с големи пари сте на това дередже със селекцията.Тази новина е показателна за" перфектната работа" на скаутското ви звено и за управленската немощ на шефа на Спортния тотализатор по съвместителство ръководител и на ПФК Левски.
Слушайте бате си Наско той ги разкри пет приказки сегашните ви началници. Само една истина не посмя да каже,че парите и при вас са кът.

Не знам доколко парите са кът(всъщност може би знам ;) ), само ще ти напомня ,че преди има -няма 24 часа беше взривен скетор А на стадиона ни и започна най-големия инвестиционен проект започван някога у нас. само взривяването сртува около 1 млн , това лично на мен не ми прилича на недоимък :) . само с парите от взривяването можехме да си осигурим 2 много качествени попълнения и на практика да предопределим борбата за титлата. Но много по-важен проект е стадиона и само малоумен може да мисли обратното. Преди около 15 години в Германия се водиха доста спорове защо немските отбори започнаха да строят много скъпи стадиони ,като и държавата помогна с оглед предстоящото СП през 2006 . Като доводите бяха ,че немския футбол е в ужасна криза и Бундеслигата е безвъзврано изостанала от водещите първенства и не е ли по-добре парите вместо в стадион да се влагат в качествени играчи. Сега вече е пределно ясно ,че инвестициите се връщат и ако продължава по този начин е въпрос на време Бундеслигата да стане първенство №1 в Европа.
Относно бате Наско, самите му думи говорят достатъчно- повярвай ми ако в Левски парите са кът, то Наско въобще не би се занимавал с Левски,а сега какво виждаме (извинявам се за сравнвението ;) ) но в момента Сираков ми прилича на саламджийска ,която лае пред вратата на къща в коята някога са я хранили. На всеки е ясно че Сираков се хваща с нещо само ако има лична изгода на него(нещо в което няма нищо лошо), под лична изгода разбирай финикийски знаци и вмомента върти какви ли не интриги само и само и той да се намеси в Левски. Публична тайна е че Сираков работеше за клаузите на Литекс и в по-малка степен на Черно море и ЦСКА , но сега когато там няма много курбан и от Ботев го отрязаха изведнъж стана много заинтересуван от Левски. Но това е съвсем друга тема.
Относно селекцията на Левски- правили те впечатление ,че и двете имена дето си цитирал са на крила,а не разиграващи халфове ,като е ясно че Левски търси разиграващ халф. Дали случайно или не Илиан говори за нови попълнения,а не за ново попълнение. Според мен е много вероятно освен разиграващ халф да бъде взет и остър нападател с по-силен ляв крак.
Иначе е ясно че Левски не може да се надцаква с водещите отбори в Кипър или сериозни отбори от втора дивизия на Германия или Франция. Просто реалностите са такива че други отбори имат повече пари от нас, но все пак Левски е единствения отбор ,който купи футболисти,а не взе свободни агенти, както и тези ,който се споменават са футболисти за които ще трябва да се плащат трансферни суми, а не са свободни агенти.
Лично аз се надявам Левски да привлече еврейна Моше Охайон, от това ,което видях е поне една класе над Тасевски.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 фев 2013 14:20

terata написа: То при вас да стане звезда някой е най-лесно. Само трябва да ни нарече говеда, да разправя наляво и надясно как говедата са го искали и видиш ли той им отказал и край - получавате душевен оргазъм и вече му отреждате мястото в алеята на славата.

2002г.... тениски...Аз мразя ЦСКА....оргазъм....слава...звезди...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 фев 2013 14:25

Нека да каже кой му се е обадил, че и му звънял многократно. Илиан не е, остават Дончо и Тонев, макар че за Тонев се съмнявам, защото може да е всякакъв, но определено му пука за публиката, а това на нас нямаше да ни се хареса. Сигурно щяхме да го убием с камъни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 фев 2013 14:30

ralka_levskarka написа:Нека да каже кой му се е обадил, че и му звънял многократно. Илиан не е, остават Дончо и Тонев, макар че за Тонев се съмнявам, защото може да е всякакъв, но определено му пука за публиката, а това на нас нямаше да ни се хареса. Сигурно щяхме да го убием с камъни.

:lol: Да както убихте с камъни Буки, Да Коща, Старокин, Иво Тренчев....

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 фев 2013 14:34

Нужно ли да е се сравняват неща от преди 10 години, примерно, с такива от сега? Сам виждаш какви сме феновете, само виж във форума, ако има как биха застреляли Тонев. Аз, например Старокин не го харесвам, не, защото е цесекар, а просто не става за играч, не играе това момче и това е.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 фев 2013 14:38

ralka_levskarka написа:Нужно ли да е се сравняват неща от преди 10 години, примерно, с такива от сега? Сам виждаш какви сме феновете, само виж във форума, ако има как биха застреляли Тонев. Аз, например Старокин не го харесвам, не, защото е цесекар, а просто не става за играч, не играе това момче и това е.

На форуми съм се нагледал. Колкото до сравненията - историята е добър показател за мисълта, която протича на Герена, та затова няма да съм учуден, ако са търсели Спас напук и не само, а защото наистина може да помогне на Л или който и да е отбор в България. Няма нищо срамно в това, к`во се червите и се правите на остроумни?!
п.п. Това видео в подписа ти ужасно натоварва зрението и се натрапва. Поне го направи в по-малък мащаб.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 фев 2013 15:59

Не се червим, просто не ни харесва играта му, какво има да ни харесва? Дори не знам къде е бил след Мерсин или въобще дали е ходил в някой отбор преди да се върне при вас.
П.С. ти си първия човек, който го казва, естествено да си наобратно :mrgreen:

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 фев 2013 16:26

Още ли се занимавате с тоя Спас Делев? Не разбрахте ли, че си дига акциите пред грухтящите фенове? Те са достатъчно елементарни да му се връзват, всъщност и той е достатъчно елементарен да копира краТунчев от преди месец-два... Хайде на бас, че най-късно до лятото (когато стане време за връщане в кочинката) и Тошко "Моралния допинг" ще излезе с интервю във вестник "Зурла спорт" как след като е разтрогнал за неполучени заплати и от Левски веднага са търсили, но той ги е отрязъл :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 фев 2013 16:42

Гаджев:
Той сподели, че не вярва Спас Делев да е имал оферта от Левски. „Може аз да съм му подхвърлил на шега примерно. Нека каже кой му е звънял. Така и аз мога да обявя, че са ме търсили от ЦСКА", сподели по­лузащитникът на сините.

КРАЙ с темата за Делев ;) !

Върни се в “Архив”