BRF написа:Teo написа:BRF написа:Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София
Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!
Вчера се е наляла официално надгробната плоча след като са оставили ГГ да решава какво да става в ЦСКА![]()
@ Лупита, Гробокопачи и накрая Микренския ще закрие цялата дандания...а след време като на ГГ му писна на *** от Литекс-ЦСКА, ще си върне името на клуба в истинския му вид, а останалите ще спомнят как е имало един велик армейски клуб които е убит през 2015-16г.
За да сме докрай коректни,трябва да се отбележи,че това лято(2015) почти бяха закрили Клуба!Щеше да се създаде нов клуб със същото име!Така ли е?
Само действията на Ганчев промениха нещата!За добро или за лошо-това са фактите.За да се убие този ГИГАНТ бяха нужни доста години и доста хора за да се случи!
Да, но щяхме да започнем както всеки човек които има чисто сърце и чиста душа! Без прекръствания, без унижения... с гордо вдигнати глави!
@ Една година пропуснахме заради шибаняка ГГ дето иска да създава тумори