Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 28 мар 2012 09:28

blue avalanche написа:В момента се водят преговори с Гаджев,Йовов и Тасевски за следващия треньор!Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 мар 2012 09:35

wilge написа:Агент Тара, какво пише в доносите?

Eто му ги "доносите на агента":
Давам от личните си средства, за да издържам Левски, а онзи ден на стадиона отново хората срещу мен се обръщат. Защо? Защото съм докарал треньор с хубава визитка и сме му осигурили добра селекция? Имам чувството, че от години давам лични пари, а непрекъснато си докарвам негативи", коментира Батков.

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо изказване! Значи може да признае, че е докарал треньор с добра визитка, осигурил му необходимата селекция и условия и хоп...затваряш си очите за вътрешните конфликти и неразбории и за един ден оставяш този треньор да си "вземе шапката" и да си тръгне заедно с целия му труд...?? А после пак да се чуди защо той обирал негативите, като уж си градил нещо с месеци и накрая да го сринеш просто за миг. АМАТЬОР...нямам думи :evil: :x
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 мар 2012 09:40

Според мен от кръга така наречени треньори Левскари (който изобщо не е малък) най вероятно на 24 април за треньор ще бъде представен Петър Хубчев или по-малко вероятно Илиан Илиев, по някакво чудо.

В тази категория треньори левскари колкото и да не са малко, те имат основни два проблема. Единият е, че по-младите от тях не искат да работят с Гонзо, а другите по-опитните вече са на преклонна възраст за треньори на Левски, за клуб с такова напрежение!!!

От треньорите с Гонзо не биха работили, Мъри, Илиан Илиев, Херо, Кокала както и Вили Вуцов, дори е евентуално Бардон!!!

По-възрастните Гочето, Люпко и Стефан Грозданов биха работели с него но се съмнявам, че Иво Тонев би искал да работи с такъв тип треньор в Левски. Според мен неговата идея или млад или ако не толкова млад, то перспективен треньор с модерна визия.

Така остават четири кандидатури, това са Петър Хубчев, Ясен Петров, Радуканов и Илия Груев. Илия Груев е помощник треньор с Краси в Германия и едва би се върнал в България в този момент. Радуканов беше треньор при розовите и едва ли ще бъде приет добре на Герена, въпреки годините които прекара в Левски като играч. Освен това се провали в най-важният мач на чорбарите със Стяуа, и тотално се провали в Ботев като треньор!!! Ясен Петров е добър треньор но тук ме съмнява, че щом сега не беше сложен за треньор, няма как да го сложат за следващият, просто няма логика. По-вероятно е той с Дончо Донев да си търсят играчи като скаути и това е всичко.

Така остава Петър Хубчев според мен, лично аз залагам на 80%, че ще е той треньора на Левски за новият сезон. Проблема обаче не е в това, а във факта, че повечето треньори от тези не биха искали да имат Гонзо за директор. Един директор трябва да пази треньора си, докато при Гонзо е точно обратното той гледа да го прецака, за да се на мърда на неговото място!!!

С две думи докато Борат и Гонзо са на Герена, нищо добро не го чака нашият любим тим, камо ли титла с треньор Гонзо!!! :lol: :lol: :lol: По-вероятно е метеор да удари Герена от колкото това, Гонзо да ни направи шампиони!!! Второто си чисто и просто кауза пердута :lol: !!! :( :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 28 мар 2012 09:49

"В следващите два месеца и половина Георги Иванов ще бъде треньор, основно. Аз ще поема част от неговите задължения, които имаше като спортен директор, а той ще се концентрира върху отбора. Много е трудно да си треньор на Левски и в момента ще има огромна тежест върху него“, каза още Иво Тонев"
Е това е възможност да лузнат гонзито по пътя на Костов. Тонев лека-полека го измества за 2 месеца и адио на инж.гонзьо.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 09:55

Ако Хубчев стане треньор,добре .Легенда е.До тук 100% копираме ЦСКА значи вървим в правилната посока.Обаче ме гложди мисълта за президента.Нямаме легенди които така да развеселяват България.Може би Тонев трябва да започне преговори със Шкумбата.Само така ще надцакаме червените.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2012 10:13

Радвам, се че Тара ви сложи за тренер човека за който гласувах вчера. :lol: Той ли победи накрая в анкетата :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 мар 2012 10:25

Поради големите заслуги на Георги Иванов към отбора на "Левски ", най-вече вкараните 15 гола срещу отбора на цска , ръководството на отбора реши да му даде картбланш - 15 години да бъде треньор , докато успее да направи "Левски " шампион .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 28 мар 2012 11:38

След последната изцепка на бай Ганьо ми стана ясно,че си правят ташак с нас.Мощно освирквне в Ловеч.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Треньор на Левски от 24.04 ?

Мнениеот denitko1 » 28 мар 2012 11:43

След поредица от неуспешни експерименти на треньорския пост, сините отново се обърнаха към Станимир Стоилов. Към този час не е ясен отговорът му, но е факт, че той е най-желан в ролята на месията, който ще изведе Левски на правия път.

Но това, разбира се, никак не е учудващо и в никакъв случай не важи само за Левски и ЦСКА. Просто народопсихологията ни е такава - българинът винаги търси някой, който да го оправи.
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?

Мнениеот Жоржиньо » 28 мар 2012 11:44

Ако Гонзо се разкара,Мъри 100% ще дойде.

Върни се в “Архив”