Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот daimio » 04 юни 2010 17:41

Gretna написа:
petko_cska написа:Въпроса на човека си е много на място и тези на които не им харесва този въпрос са май чиновниците от БФС с никовете си, които скочиха срещу него вместо да си лакират ноктите и им развали спокойствието. За нас или Левски никога не биха взели такова решение.

Нормално е това. Ние да не сме Ботев Пловдив. Защо хората от Ботев се сравнява с големите а не се погледант отстрани и не видят че трябва да ядат още много кус-кус за да стигнат на ръст батковците.

Или някои иска ми да ми каже че в Пловдив няма фенове на Левски и ЦСКА.

Омръзна ми да сравяват отбора на Ботев Пловдив с отбора на Левски София ( аиде с ЦСКА както и да е ). То бива безочие бива ама това си е направо все едно Хартс да се сравнява с Селтик. Не става. Хартс е голям отбор но Селтик е Велик отбор. Ботев е голям отбор за българските стандарти но Великите са в София. Съжалявам, че Пловдив е бил в Източна Румелия иначе сега със сигурност щеше да е столица на България и Ботев Пловдив щеше да има поне 30 титли и още толкова купи + няколко полу-финала за КЕШ,МЕШ и ПЕШ. Съжалявам ама такава си е реалноста.

Забравете някога за Левски и ЦСКА да се мери със същият аршин като за Ботев. То като се замисля май ЦСКА са малко прецакани защото чат пат си ги наказват ама Левски поне за последните 20 години е над тия неща. Такъв е живота. За някои суров а за друг прекрасен.
Впрочем като отбележим факта, че Ботев Пловдив е отбор от третият по-големина град в България и е спечелил 2 титли и 2 купи за 1000 години, кое го прави равен с Левски и ЦСКА???
Как един голям футболист на Левски и ЦСКА не избра да играе за Ботев а все обратното става. Сигурно защото...........

Няма как да се сравняваме по титли и т.н верно е.Искахме да опитаме ама нъц :)

BultraStyle
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот BultraStyle » 04 юни 2010 17:43

Ай в дивия цялото обкръжение на Бареков

batbore
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот batbore » 04 юни 2010 17:43

Ако КТБ наистина е вариянт аз съм съгласен с Мейджъра. Врементата са такива...кой е по-добре Лиидс или МанЮ? Ако КТБ ни вземат работата пред БФС ще се "изпипа" на момента. Такива били онакива били, абе вии Христос или Христо Ботев чакате да ни поведе. Поне е банка, а не е селски дюс-тарикат, или трафикант на плът, наркотици, и/или оръжие...Нека се изчистят вариянтите и да изберем по-добрият, не правете изводи от слухове...

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юни 2010 17:46

Show Must Go On написа:Koneте с капаци като теб псевдоразбирача и богопомазан ,защото си от Левски-не те прави Бог.Да твърдиш ,че за вас може а за другите неможе е тъпо и невежо.

Аз не твърдя. То си е така. Но да те попитам нещо. Да плача ли когато БФС ни бута, съдиите ни бутат абе всички работят за нас. Да седна и да рева че не е справедливо. Такъв е живота. Колелото се върти. Едно време ЦСКА сега Левски утре някои друг или пак ЦСКА. Сега е момента в които аз като левскар се чуствам комфортно и знам че колкото и да ми е слаб отбора винаги може да стане шампион или купа да вземе защото има кои да се грижи за тия работи. Друг е въпросът че после ме е срам когато ни бие Бате или Жилина ама всичко минава и заминава. Целта е Левски да настигне ЦСКА по титли без значение кои се тъпче и кои се мачка.

В общи линии единственото гадно е че така се съсипва футбола като цяло ама нали знаеш че хората мислят след като са правили секс

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 04 юни 2010 17:49

Gretna написа:
Show Must Go On написа:Koneте с капаци като теб псевдоразбирача и богопомазан ,защото си от Левски-не те прави Бог.Да твърдиш ,че за вас може а за другите неможе е тъпо и невежо.

Аз не твърдя. То си е така. Но да те попитам нещо. Да плача ли когато БФС ни бута, съдиите ни бутат абе всички работят за нас. Да седна и да рева че не е справедливо. Такъв е живота. Колелото се върти. Едно време ЦСКА сега Левски утре някои друг или пак ЦСКА. Сега е момента в които аз като левскар се чуствам комфортно и знам че колкото и да ми е слаб отбора винаги може да стане шампион или купа да вземе защото има кои да се грижи за тия работи. Друг е въпросът че после ме е срам когато ни бие Бате или Жилина ама всичко минава и заминава. Целта е Левски да настигне ЦСКА по титли без значение кои се тъпче и кои се мачка.

В общи линии единственото гадно е че така се съсипва футбола като цяло ама нали знаеш че хората мислят след като са правили секс

Ей така мислят и хората в бфс :) Лошо няма ама трябва ли нас да ни е срам,че мислим по друг начин???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 04 юни 2010 17:56

Ако искате да видите истинският футбол в окръжните групи влезте в саита на ФК "Левски"с.Егълница,единствен по рода си и много интересен.Ще видите Левски с червени екипи,състезател,треньор и президент на 56 години играе заедно с 18 годишни и още много интересни неща.Влезте и вижте няма да съжялявате!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 юни 2010 17:59

Успокойте топката и без обиди,защото темата става безсмислена.Въпреки,че въпроса е важен към БФС.
Изображение
Изображение

toni petrov
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот toni petrov » 04 юни 2010 18:00

БФС са специалисти по погазване на наредбите и с действащ двоен правилник

Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

В лицето на най-вероятния нов собственик - Корпоративна търговска банка, Ботев се надява да получи шанс да играе в „Б" или „В" група.

Тези думи на Бареков близък журналист до Цвтан Василев и Делян Пеевски още един път доказват,че в В БФС отдавна действа двоен правилник - един за нашите и втори за всички останали без значение дали са хилядите ботевисти сложили подписите в подкрепата си за Ботев или за силният дух в Здраво тяло,което щр закаляват стотици деца от ДЮШ на жълто-черните.За БФС не важи и добрата обезпеченост за лиценз на Сдружение Ботев.

Бареков както и всички в БФС включително и Атанас Фурнаджиев -ортак в бизнеса на Ирена Кръстева са там където са парите и интересите,а не редом до феновете и българската общественост за които начин на Живот е любовта към любимият отбор.

Питам се,сега ако Христолов прехвърли лиценза на Ирена Кръстева за В-група срещу обезпечение на задължението на Селяка,как Ботев ще получи лиценз за Б-група,както твърди близкият до групата Бареков след като лицето с инициали Д.Х не е подало документи за участие дори във В група,а и Корпоративна търговска банканезнам да има футболна ДЮШ в Пловдив .

Видно е ,че има извиване на ръце и забиване в трета глуха и тук въпросът не опира до правилници и наредби.
Бареков не пожела да разкрие повече подробности, но е ясно,че в БФС са специалисти по погазване на наредбите и за тях винаги ще действа двоен правилник - един за нашите и втори за всички останали
http://www.***.bg/news-21/info-5607

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 18:01

Чета всичките идеи за вливане и сливане с друг отбор само и само да не почнете от "Б" окръжна и ви се чудя...
Да на никого не му е приятно любимият му отбор да бъде запратен на гъза на географията и да бъде последна дупка на кавала, но помислете какво означава едно евентуално сливане??! - В момента за вас това означава само спасение и прескачане на няколко стъпала в йерархията на групите. Но за безпристрастните фенове това ще бъде едно обезличаване, едно размиване на идеята "Ботев"! Защото когато се слеете с друг клуб вие вече НЯМА ДА БЪДЕТЕ САМО БОТЕВ! Вие ще сте и още нещо прикачено/прихванато от другият клуб! Това ли искате?!
Част от вас все още подиграват феновете на Локо Пд, заради врътката с лиценза на Велбъжд от близкото минало... е помислете какъв контраудар ще последва от тяхна страна, ако вие се слеете с друг отбор?! Докато за безпристрастните фенове Ботев ще загуби част от идентичността си, то за враговете ви това ще бъде душеш и това ще ви бъде напомняно ВИНАГИ! Как по вторият начин сте почнали от еди си коя група!

Вчера ви зададох един въпрос, на който не получих отговор, сега ще ви питам отново:
До скоро твърдяхме, че мечтаете за СВОБОДЕН БОТЕВ на всяка цена, ако ще това да означава да играете при аматьорите!!! Ето сега тази мечта се сбъдна, вие имате свободен Ботев и вече сте независими от оня малоумник селяка! Обаче в същото време се отмятате от думите си и търсите всевъзможни начини да започнете от някое по-горно ниво на футбола ни. ЗАЩО? Толкова бързо ли забравихте мечтите си? Толкова ли бързо се превърнахте във фурнаджийски лопати? Толкова ли струва думата на един (или на всички) ботевисти?! Гордеете се, че носите името на Христо Ботев... е тогава не го срамете, като се отмятате от думите си!!!

Това, че ще играете при аматьорите ще бъде шанс да докажете вашата вярност към любимият ви отбор! Той сега има най-голяма нужда от вас и всеки един, който се отметне от тима и не го подкрепя, понеже ще играе при аматьорите значи не е истински канар!!!

С публика като вашата Ботев ще върви само НАПРЕД И НАГОРЕ! :)

УСПЕХ!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

toni petrov
Контакти:

БФС-специалисти по погазване на наредбите и с 2-ен правилник

Мнениеот toni petrov » 04 юни 2010 18:04

БФС-специалисти по погазване на наредбите и с двоен правилник

В лицето на най-вероятния нов собственик - Корпоративна търговска банка, Ботев се надява да получи шанс да играе в „Б" или „В" група.
Тези думи на Бареков близък журналист до Цветан Василев и Делян Пеевски още един път доказват,че в В БФС отдавна действа двоен правилник - един за нашите и втори за всички останали без значение дали са хилядите ботевисти сложили подписите в подкрепата си за Ботев или за силният дух в Здраво тяло,което щр закаляват стотици деца от ДЮШ на жълто-черните.За БФС не важи и добрата обезпеченост за лиценз на Сдружение Ботев.
Бареков както и всички в БФС включително и Атанас Фурнаджиев -ортак в бизнеса на Ирена Кръстева са там където са парите и интересите,а не редом до феновете и българската общественост за които начин на Живот е любовта към любимият отбор.

Питам се,сега ако Христолов прехвърли лиценза на Ирена Кръстева за В-група срещу обезпечение на задължението на Селяка,как Ботев ще получи лиценз за Б-група,както твърди близкият до групата Бареков след като лицето с инициали Д.Х не е подало документи за участие дори във В група,а и Корпоративна търговска банканезнам да има футболна ДЮШ в Пловдив .

Видно е ,че има извиване на ръце и забиване в трета глуха и тук въпросът не опира до правилници и наредби.
Бареков не пожела да разкрие повече подробности, но е ясно,че в БФС са специалисти по погазване на наредбите и за тях винаги ще действа двоен правилник - един за нашите и втори за всички останали
http://www.***.bg/news-21/info-5607

Върни се в “Архив”