Мнениеот Deliba6 » 01 юни 2009 04:41
Честита титла!!!
Обаче...
Осъзнат запалянко на "Левски" съм от 1964 г. По слаби шампиони не сме имали... За пореден път ще напиша - Кокала не става за нищо друго, освен да реди конусите на тренировка!!!... Аз Бардон го мислех за измислен герой, но в сравнение с безДарко той направо си е Зидан... Сърмов може и да се научи да подава, но няма кой да го чака 10 години... Живко си е типичен краен защитник и не ми пречи /поне се вижда, че играе с амбиция на левскар/... Христов явно не става за "Левски". Прекалено е "кОлтурен"! В отбора винаги са се харесвали и са виреели играчи от сорта на Киро Миланов и Гонзо... Малкият Мук Жо е пич и ще изкара след време доста пари за отбора /и за оня селяндур с мустаците/... Зе си е типичен плажен играч - за нащо първенство става и нищо повече... Гошо Вратарчето изпусна въздуха на финала и май вече няма мотивацията да играе в България?! Ако е така, по-добре да му вземат парите и да го пуснат да печели в странство... Вагнер е пенсионер вече... Рабех по-добре да го продават, защото е рисков защитник - самочувствието му е по-голямо отколкото моженето и ще ни издъни в международните мачове... Гонзо да става "играещ" помощник-треньор в "Левски" и да бъде в съблекалнята при отбора... Задължително да почнат да играят наши момчета /от школата/ все по-редовно в първият отбор - сигурен съм, че Цачев ще вкара на "Пирин"...
...И ЧАКАМ КРИВИЕ /Сашо Александров/ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В "ЛЕВСКИ"!!!
"...И само "Левски" оле, и само "Левски"оле!!!..."
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!