ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот edmon_dantes » 19 авг 2010 01:59

ЛокоМотив Пловдив написа:Ами първо на първо трябва да оближете тестесите на тези от ТВ+! После да направите 68 с тези от Про Бг (68 това означава, че вие ще им свирите, а те ще имат 1 да ви връщат), понеже ще излъчват супердербито Левски - Калиакра, но не и Локомотив и Литекс, които са 2 от 3-те отбора, които имат по 7 точки (но товане ме учудва... вашата публика е супер разглезена и ако не станете първи не можете да съберете 2 000 човека на мач и всички са свикнали да гледат по телевизията!) Като за финал ще ви се наложи да направите статуя на Коко Динев как ви дава Дембеле, а вие на него пари.

А шведското първенство е 300 пъти добро от нашия кървав секс с всичко футболно, което наричаме шампионат! Не може 60 години да са станали общо 7 отбора шампиони. 5 отбора по 1 път, а другите 2 всяка година си менкат първенството и играят смешно дерби, а феновете им са 8-ми клас, пушат трева, мислят си, че са хулигани и си гледат мача вкъщи докато играят на компа!

За мача не знам, дано да гледам хубава игра, пък ако не... няма да е разочарование, понеже съм свикнал дълги години с "А" групата ни!

Левски си е Левски брат, това е положението. Примири се!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Малко мазохизъм- Защо Левски ще загуби от АИК?

Мнениеот metodito » 19 авг 2010 02:00

И аз не изключвам нищо. Ясно е, че в Швеция има "нови играчи" и АИК са точно такива.
1. Според мен, човекът който може да омаже мача е на първо място Ясен. Обърка ли титулярите... лошо.
2.Аз продължавам да твърдя, че Бензукан е по-добър от Иво Иванов.
3.Ако пусне Грийн, който не е играл толкова време в един мач, където със сигурност ще има много тичане и здраво ритане, пича не само може да омаже мача (виждали сме Сърмата как е провалял мач с два паса), но и да се контузи зловещо.
4.В Бургас се видя, че без Йовов, отборът не стои добре.
5. Задължително ни трябва победа там. "Левски" се представя много добре в гостуванията си.
6. И последно - може Съдбата просто да си направи лоша шега с нас и да стане фал.
bobbi написа:Ще ги бием,не бъдете фаталисти!!!

Това е футбол. Да беше квадратна топката - да се подчинява на някакви закони, ма тя е кръгла. Преди да е започнал мача, каквото и да мислиш, най-вероятно е да не стане. Нищо не знае човек.

go6obebeto
Контакти:

Re: Ще дават пряко АИК – Левски, засега

Мнениеот go6obebeto » 19 авг 2010 07:14

Вече съвсем официално обявиха от булсатком че ще предават мача АИК-ЛЕВСКИ . Обаче ще е по "филм+" Дори вече го има в програмата им за днес, а до вчера го нямаше. :)
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

go6obebeto
Контакти:

Re: Линкове за мачовете на Левски с АИК

Мнениеот go6obebeto » 19 авг 2010 07:33

siniq_fen написа:Последно ТВ+ или Филм+ ? :roll:

По "ФИЛМ+" сме ние. По "ТВ+" ще дават чорбата
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2010 09:04

edmon_dantes написа:Левски си е Левски брат, това е положението. Примири се!

Нали разбираш колко двусмислено звучи това когато става въпрос за ЕКТ :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот messi7 » 19 авг 2010 09:24

Blue_Girl написа:Ето и моя предполагаем състав:
Петков.
Мюлдер, Иванов, Милиев и Минев.
Младенов, Гаджев, Балтанов и Жо.
Тасевски.
Дембеле.

Според мен ще пусне Грийн. Дори да не е във форма, пак е с класи над Лъчо Балтанов. И се надявам да даде шанс и на Бензукан, колкото и трудно осъществимо да изглежда. Две дървета като централни защитници(Иванов и Милиев) не ни трябват. Във въздуха са перфектни, ама са твърде бавни, и само единия е достатъчен. Видяхме, че лесно могат да бъдат минати със спринт. За това по-добре е Бензукан, по - бърз и повратлив е от тях. Жалко за Рабех, че е такъв пияница и трябваше да го гоним, иначе беше най-добрия защитник, играл в България, последните 10 години( лично мое мнение, не го приемайте навътре). ;)
Последна промяна от messi7 на 19 авг 2010 10:19, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 19 авг 2010 09:33

go6obebeto написа:Вече съвсем официално обявиха от булсатком че ще предават мача АИК-ЛЕВСКИ . Обаче ще е по "филм+" Дори вече го има в програмата им за днес, а до вчера го нямаше. :)

Къде може да се види тази програма, аз търся нещо сайт на програмата, но не намирам :( някой ако намери да дава линк да видим със сигурност, че аз вече така не вярвам... и гледам някъде, че пише за някакви кредити за тази телевизия има ли нещо подобно? :( и трябва ли да се плаща допълнително, за да се гледа тя?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 авг 2010 09:38

Някой може ли да ми намери по кой шведски канал ще предават Левски, че да сме сигурни, че Филм+ наистина ще го предават и те?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Малко мазохизъм- Защо Левски ще загуби от АИК?

Мнениеот soilwork » 19 авг 2010 09:40

Какво сте увесили носове всичките :lol: Ще ги биете тези смешници,поне с два гола разлика! Цесекарите да не се бъркат в темата на колегите-щото като гледам как сме "цъфнали" и "вързали"-довечера не ни чака нищо добро. Всеки да си гледа в паничката! Сантиляна-по-оптимистично братле!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 19 авг 2010 09:43

ehh написа:Някой може ли да ми намери по кой шведски канал ще предават Левски, че да сме сигурни, че Филм+ наистина ще го предават и те?

Ако въобще има някоя, сега ще погледна в една от темите за Левски, там пишеше името на телевизиите!

Върни се в “Архив”