sin4ec написа:Абе, ние се забавляваме тука на ваша сметка, ама не искам да съм на ваше място. Колкото и някои да се правят на курназ и непукисти, ми е ясно кво яйце ви се пече на задниците. Ей, не е лесно да преглътнеш края на отбора си, толкова си изживял с него и изведнъж-няма го вече...
Манете кви ги дрънкат и правят разни радетели за нов ЦСКА. Няма нов ЦСКА, има един такъв отбор в България, и той загива. Може и някой от вас да се насили да " припознае " прекръстения Ловеч за свой отбор, но никога няма да е същото. Сърцата ви никога няма да прескачат и да ви свива корема преди мач на Осъм, ако и да се казва ЦСКА. Няма да тръгнете за мач на Осъм на 300 км, защото това е нещо чуждо и не е вашето...
Изживяхте всички мъки последните 7 години , сега ви се предлага някакъв странен и нека си го кажем- извратен проект, който да стане отбор на сърцето ви. Всеки от вас ще направи някакъв избор, но помнете: нищо вече няма да е същото! Няма ли я тръпката, заеви...
Доста се изписа тук, и глупости и не съвсем глупости, аз ви желая успех в попрището и избора. Надявам се Левски никога да не стигне до такъв момент. Стигне ли-вече написах какво ще направя.
и какво ще направиш? Ще намалиш дълга към нап или ще се откажеш от форума? хахахахахха

Звездите ли ти го говорят?
 Звездите ли ти го говорят?

Но така е, истинските армейци ще си поплачем за милото.
  Но така е, истинските армейци ще си поплачем за милото.