south_division написа:Веднага ви казвам уникални за България футболисти за смешни цени от други континенти и Европа: Лусио Вагнер, Ричард Еромоигбе, Гара Дембеле, Даксон, Дока, Том, Асис, Шаешу, Жужу, Александър Барт, Седрик Камбон....няма смисъл списъкът е дълъг. И да, не струват много пари. Първите двама ги взима Черно Море от някъде си, Дембеле от втора гръцка в Локо, Даксон също в Локо от плажа в Бразилия, Даксон и Том от аматьорски отбори в Бразилия, следващите Херо ги взима без пари, Барт и Камбон не знам от коя дивизия във Франция ги взима Литекс, дори втория не можа да се наложи, не им хареса нещо и сега играе в Лига 1. Така, че Наско като пита аджеба каква дейност извършват Дончо и компания.... значи има за какво да пита.
Не знам на колко си години, но Лусио Вагнер, и Ричард , и Темиле и Баба никога не са били собственост на Черно море, те си бяха собственост на Левски или по-точно имаха договори с мениджърска агенция близка до М.Чорни , както и Гарба Лавал и Дж.Кристофър. Не знам дали знаеш Л.Вагнев преди да дойде в Левски е бил в Бенфика и Севиля и от Левски го дадоха в морето. Като Ричард, Темиле и Баба имат сребърни медали от СП за своята възраст и бяха докарани от протежето на Чорни М.Правиц с който Сираков се скара.
Мисълта ми е че са много малко успешните трансфери на футболисти дошли в България ДИРЕКТНО от други континенти- реално се свежда до Ричард , Даксон, Дока, Том. другите изброени от теб футболисти дойдоха в България от клубове от Западна Европа, между другото Гарра Дембеле си е французин,който играе за националния отбор на Мали. Общо взето крака му не е стъпвал в Мали. Между другото и Барт и Камбон са бивши юношески национали на Франция играеха във втора дивизия.
Ако трябва да изброяваме неуспешните трансфери са в десетки пъти повече.
Наско Сираков като говори за трансфери да посочи един успешен трансфер на футболист извършен от него.