Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: В Цволе още чакат пари от Левски от трансфера на Арс

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:46

BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:Където са и "милионите" фенове на Левски..Това за Дунав, като Грънчаровизъм ли да го приема :mrgreen:

Милионите фенове са в цяла България и в Русе може би са около 100 000 ,докато тези от Дунав колко са 15-20 000 :roll:

Бахмааму..Русе е 150 000 с децата и бабите.От тия поне половината не се интересуват от футбол.От другата половина някои са фенове, на хартия(половината на половината) та останаха 37 000.От тях поне 20 000 се интересуват предимно от Русе и неговите отбори.И какво остана от твоите 100 000 фена на Левски в Русе?Може и да има към 15 000, като активни левскари не повече от 5 000.Горе-долу толкова и цесекари, ама вие си вярвайте де, няма лошо :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 яну 2012 16:47

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:
„Стигнахме до споразумение с българския отбор да ни бъдат изплатени 300 хиляди евро на два транша, като първият ни бе преведен веднага, а вторият трябваше да бъде през октомври, а ние още чакаме да си получим всичките пари“, добави президентът на Цволе.

...и едно допълнение :arrow:
Все още чакаме. Дадохме им отсрочка до 16 януари, след което ще предприемем мерки.

...та, какво трябва да коментираме на 07.01.2012 и какво се опитваш да ни убедиш? :roll:

Между другото, къде пише, че отсрочка е дадена? В Гонг пише, че холандците сами са си решили да изчакат 16-ти, не пише, че са дали отсрочка. Има малка разлика, не мислиш ли? Ти ли си редактирал този цитат или някъде другаде си прочел някаква по-обективна версия на това интервю?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2012 16:51

asdfghj написа:
шивача написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Чичовото, моят любим отбор "Левски" е бил в ШЛ, където твоето любимо отборче няма да додрапа и в по-следващия ти живот! :mrgreen:

Възрастен, аз съм се радвал на полуфинал, както и на победи над половината шампиони на Европа, а ти само срам си брал в шл, а и по принцип де :oops:

Заши го,ама след такъв отговор пенсията обикновенно са покрива... :)

Сладурче, ти си се радвал на тези победи по разказите на татко си, в чиито гениталии все още си бил, когато въпросните мачове са се играли. Не продавай краставици на краставичаря! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:53

Кашчей написа:
Captain Stottlemeyer написа:Кашчей, не е коректно, защото вашите фенове (фенки), които са преди всичко рода със състезателките, пълнят само заличката за баскетбол. ;)

Да си чул някой фен на Дунав да се изхвърля, както го правите вие и цесекарите?То на нас отбор не ни остана де, ама това си е проблем на Русе.

Кашчей, имам повод да го спомена пак. Вие имате страхотен, бих го нарекъл аристократичен град. Обаче вас ви мързи, та две не виждате. Само от постъпленията от моловете (при вас дал Бог), вие можете да издържате отбор от Висшата лига. ;) Просто на вас явно не ви пука за футбола в града. Съжалявам, че трябва да го кажа, ти си много интелигентен човек, но това е положението...... ;)

Първият МОЛ, който построиха все още не работи (това за МОЛ-овете).Аз съм съгласен с теб, но има и още нещичко, което не е за изпускане....Държавата помага само и единствено на София в големите проекти.В Русе няма фирма, която да се вълнува особено от футбола, но и да е мощна.Приста Ойл се опитаха да направят нещо преди време, но не се получи.Дали са имали прекалени искания, или просто нашите общинари са лайнари-не мога да говоря, защото не знам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 16:56

Сладурче, ти си се радвал на тези победи по разказите на татко си, в чиито гениталии все още си бил, когато въпросните мачове са се играли. Не продавай краставици на краставичаря! :mrgreen:

Ишиас, на 38 съм съм, а неговите разкази са от времето на мачовете с Интер, когато си си направил сефтето с дясната ръка, нещо невъзможно за теб в днешни дни, лумбаго. Говориш ли му:lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 яну 2012 16:57

vaskonti написа:Между другото, къде пише, че отсрочка е дадена? В Гонг пише, че холандците сами са си решили да изчакат 16-ти, не пише, че са дали отсрочка. Има малка разлика, не мислиш ли? Ти ли си редактирал този цитат или някъде другаде си прочел някаква по-обективна версия на това интервю?

Значи хем "са си решили" :shock: :lol: да изчакат до 16 ,хем реват по медиите за 100к еуро? Влез в цесекарския сайт Чорбал, там са го обяснили по-просто ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 16:59

шивача написа:

Ишиас, на 38 съм съм, а неговите разкази са от времето на мачовете с Интер, когато си си направил сефтето с дясната ръка, нещо невъзможно за теб в днешни дни, лумбаго. Говориш ли му:lol:

Може и да си на 38, но акълът ти не е на повече от 16 годишен!Надявам се да има модове в този подфорум, които да пратят тези два поста там, където им е мястото-твоят и моят!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 07 яну 2012 17:02

Тук се напълни с последователи на Пегъзий Музовски! Успокойте се има сироп за всички! :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2012 17:03

Кашчей написа:

Може и да си на 38, но акълът ти не е на повече от 16 годишен!Надявам се да има модове в този подфорум, които да пратят тези два поста там, където им е мястото-твоят и моят!

:lol: Дядовци срещу внучета, вие по пенсионерски ли се защитавате или ? :lol: Иначе, поне още имам акъл ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 17:05

шивача написа:
Кашчей написа:

:lol: Дядовци срещу внучета, вие по пенсионерски ли се защитавате или ? :lol: Иначе, поне още имам акъл ;)

Не ти личи особено, но може и някой скенер да ти потвърди твърдението.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”