danko_sot написа:Извинявам се за темата. Сега се връщам от работа, не съм чел цялостните коментари за мача. Нямам и намерение да го правя. Надявам се да не ми изтриете темата поне този път. Та така искам да чуя вашите мнения за играта на Зику вчера. И заслужава ли той да играе като титуляр, ако го прави, както вчера.
Сега ще ви кажа и моето мнение, разбира се. Отговорът ми е -не. Румънецът въобще не се справи с функциите си, всъщност той дори не се опита да го направи. Нито се стараше да се връща по-назад, нито бягаше, а по-скоро потичваше, нито малкото пасове, които опита се получиха. Единственото положително от играта му вчера е отбелязаната дузпа. Друго няма за съжаление. Моето мнение е, че до голяма степен играта на ЦСКА не се получаваше много добре, особено първото полувреме и заради това, че Зику беше статист. Та ние с Маркиньос седяхме 5 пъти по-добре на терена. Взех да се замислям дали това няма да се окаже грешен трансфер. Дали Зику изобщо може да играе като плеймейкър. Ако е така, то той трябва да се връща и доста по-назад на терена. Нещо, което него го мързи да прави за момента. Разбира се, има и основателни причини за това, като да речем 10 см-сланина пред него. Е не искам да съм много брутален, но румънецът в крайна сметка взима към 50 бона сигурно. Мисля, че за тези пари трябва доста по-сериозно да си размърда задника. Иначе Радуканов няма да го търпи, независимо дали е Зико или Марадона. Дали е играл в Парма или в Реал Мадрид. Станислав Костов например след като влезна веднага пусна един чудесен пас в ляво, като преди това елеминира противник. Ето това трябва да прави Зику. Защо да се спира развитието на такъв талант като Костов, когато румънецът го мързи да се движи по терена. И защо Радукана не щракне с пръст и го накара да свали тези излишни кила. Вече отборът направи една цяла подготовка. Йовановски, ако четеш, стягай се, защото те чака доста работа. Мисля, че и Мораес може да е алтернатива на Зику занапред. Да не говорим, че Мишел Платини играе страхотно изтеглен по-назад. Та така, това е моето скромно мнение за играта на Зику снощи.
Като започнеш да му плащаш заплата тогава ще решаваш дали да играе или не. За това има треньорско ръководство, а не форумни драскачи.
Освен това след един мач даден футболист няма как да пасне добре на отбора. Но той загатна,че има желание да се впише в колектива. Така, че след 2-3 мача ще играе по-добре. А и тези приказки за нанормено тегло за пълни глупости.

Данко, ти да не си някое просто говедо?